Villa fra EDC

Bakkegårdsvej 18

8990 Fårup

3/2 rum, 107 m²
Solgt

Super træhus med stor garage og med udsigt

Fårup er en dejlig by, der byder på et bredt udvalg af faciliteter, såsom indkøb, skole, na­tu­ro­p­le­vel­ser og en hal til sport­sak­ti­vi­te­ter. Byen er fint placeret, kun 22 minutter fra Randers og 15 minutter fra Hobro, hvilket gør det nemt og hurtigt at komme til større byer.

Denne skønne og energivenlige udsigtsbolig på Bakkegårdsvej 18 har en unik charme med sin skal af flot træværk og et tegltag, der komplementerer hinanden perfekt. Taget er også udstyret med solceller på sydsiden, hvilket bidrager til at reducere boligens elforbrug. Der kan evt. være mulighed for at lave bolig i den integrerede garage.

Ved ankomst til boligen bliver man mødt af et rummeligt bryggers med god plads til overtøj og va­ske­fa­ci­li­te­ter. Herfra er der adgang til et værelse, der er ideelt som kontor eller gæsteværelse, da det ligger ugeneret fra resten af huset. Køkken-alrummet fungerer som husets hjerte, hvor familien kan tilbringe tid sammen i et åbent og indbydende miljø. Køkkenet er rummeligt med masser af skabs- og bordplads, hvilket gør madlavning til en leg. Alrummet strækker sig ud i stueområdet, hvorfra der er en fantastisk udsigt over haven og det om­kring­lig­gen­de område.Huset rummer desuden et stort soveværelse med masser af skabsplads. Badeværelset er smagfuldt indrettet med flotte hvide klinker, der giver et lyst og indbydende udtryk.

På ejendommen findes en carport og en garage, som er sammenkoblet i venstre hjørne af indkørslen. Dette område tilbyder rigelig plads til både parkering og opbevaring.
Derudvoer en garage oppe ved huset, som er en sag for sig selv, da den byder på masser af plads til enten at makke eller holde sine køretøjer godt bevaret. Man kunne også overveje muligheden for at etablere værelser i garagen.

Søger du en energivenlig villa med udsigt,er dette måske din kommende bolig.

Supplerende oplysninger:
Ydermur: Træ (ceder)
Antenneforhold og in­ter­net­for­bin­del­se: Kabel
Kloakforhold: Separeret kloak - Vi henviser til ejen­doms­da­ta­rap­port
Afstand til skole og daginstitution: Skole/Børnehave - lokalt
Afstand til indkøb: 450 meter
Overtagelse: Sælger skal flytte ind i en lejebolig, som står færdig omkring okt/nov.

Fakta om Randers (99.974 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.440 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.857 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.956 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
21,4

Oplysninger

Sagsnr.
85504201
Boligareal
107 m²
Vægtet areal
142 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
1.146 m²
Antal etager
1
Byggeår
1998
Energimærke
A2010
Liggetid
45 dage

Hjemmet er rammen om livet

Man sælger ikke bolig mange gange i sit liv ,og derfor arbejder vi hver eneste dag med at hjælpe vores sælgere trygt igennem forløbet. Jeg har været ved EDC siden år 1995, haft EDC Danebo Randers fra år 2006 og for mig og mine medarbejdere er ærlighed og pro­fes­sio­ne­lis­me i højsædet.

Henrik Lang

Ejendomsmægler MDE, Valuar indehaver, køberrådgiver m/tryghedsmærke

hl.855@edc.dk87 10 12 21EDC Danebo

EDC Danebo

Vestergade 9, 8900 Randers C

855@edc.dk86 42 70 55