Villa fra EDC

Tværvej 4

8981 Spentrup

6/4 rum, 195 m²
Solgt

Ind­flyt­nings­klar villa med stor garage i Spentrup

Tværvej 4 er den ideelle bolig til børnefamilien der foretrækker en ind­flyt­nings­klar villa af høj kvalitet. I 1998 købte sælger ejendommen og har siden vedligeholdt det på fineste vis. Huset tilbyder god plads til hele familien med sine 195 boligkvm, der er fordelt på en bekvemmelig planløsning. Hertil hører sig en skøn udendørs oase hvor hækken adskiller dig fra naboerne, og de 1023 kvm grund giver rig mulighed for at boltre sig udenfor i som­mer­må­ne­der­ne. Her går du ikke på kompromis med hverken kvalitet eller de pladskrævende hobbies. Garagen er en herlighed i sig selv hvor det støbte gulv, den store port og den gode lysindfald sikrer dig alle muligheder for pladskrævende interesserer.
Placeringen giver hele familien mulighed for at færdes trygt i byen via stisystemerne. Spentrup er en by der rummer masser af idræts­fa­ci­li­te­ter samt en god og velfungerende skole. Herudover udmærker Spentrup sig med to ind­købs­mu­lig­he­der, en cykelsti der bringer dig helt til Randers og fornøjelsen af at kunne køre til Randers på blot 10 min. i bil. Du placerer dig på en rolig vej med frit udsyn til de skønne grønne arealer.
Entrerer du villaen via bryggerset, finder du boligens va­ske­fa­ci­li­te­ter og den praktiske opbevaring, som er nødvendig for en børnefamilie. Videre træder du ind i det lyse køkken alrum hvor placeringen og vin­du­es­par­ti­er­ne bringer dig i ugenerte omgivelser. Herfra har du videre gang til det hyggelige stuemiljø, der med franske døre adskiller dig fra køkkenalrummet. I stuen bringer det vestvendte vinduesparti det optimale sollys ind og terrassedøren bringer dig videre ud på den solrige træterrasse samt til den lukkede grønne have. Husets stueplan byder endvidere på en entré samt et lækkert badeværelse af høj kvalitet og med gulvvarme.
Fra entréen har du trappen til husets flot renoveret 1. sal. Her har du i alt 4 værelser samt et istandsat gæstetoilet og en repos med veludnyttet skabsvæg. De to af værelserne byder på udgang til balkonen, hvorfra du kan nyde det skønne kig over de grønne arealer.

Ejendommen giver dig ydermere hele 105 kvm garage med elport og nyere tag. Denne er inddelt i stort værkstedsrum med troldtekt loft samt garage med elport. Væggen herimellem kan væltes såfremt man ønsker udbyttet af et stort åbent rum.

Den lange indkørsel samt arealet foran hækken giver rig mulighed for parkerende gæster samt en port der gør det muligt at lukke have af.

Ude som inde er Tværvej 4 en bolig, der tillader familien at samles og indrette sig på bedste vis. Haven sikrer at holde ved­li­ge­hol­del­ses­be­ho­vet på et minimum, og placeringen kunne ikke være mere belejlig for den travle hverdag. Er du på udkig efter en særdeles velholdt villa på lukket villavej i det attraktive Spentrup, så tøv ikke med at henvende dig på Tværvej 4 – en pragtfuld villa til den kva­li­tets­be­vid­ste køber.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til

Fakta om Randers (99.974 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.440 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.857 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.956 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
21,4

Oplysninger

Sagsnr.
89305788
Boligareal
195 m²
Vægtet areal
213 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
1.023 m²
Antal etager
1
Byggeår
1967
Ombygget
2007
Energimærke
C
Liggetid
33 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Sofie Lauge Hansen

Ejendomsmægler, MDE

slh@edc.dk51 15 01 1458 58 77 14EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Dytmærsken 18, 8900 Randers C

893@edc.dk87 11 87 11