Villa fra EDC

Valmuevej 2

8766 Nørre Snede

1.075.000 kr.

5/4 rum, 132 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 25. okt. 9:00 - 16:00

Spændende villa med masser af plads og muligheder

Spændende villa med masser af plads og muligheder i rolige omgivelser i udbygget villakvarter.
Velkommen til denne dejlige villa på 132 kvm, bolig, som er beliggende på en lidt skrående grund i et stille og veludbygget villakvarter. Tilhørende en rummelig kælder på 90 kvm. med integreret garage og mange praktiske faciliteter, vil denne ejendom være ideel til både familien, den pladskrævende hobbyist eller den, der drømmer om en mindre hjemmebaseret virksomhed.

Boligens indretning: Forgang med klinkegulv med adgang til skøn retro gæstetoilet samt nedgang til kælder. Villaen byder på 3 gode værelser – alle med indbyggede skabe - god plads til familien. Badeværelset, som er beliggende ved fordelergangen til værelserne, har bruseniche, skabs­ar­ran­ge­ment og klinkegulv med gulvvarme, hvilket giver en ekstra komfort. Det store lyse køkken-alrum fungerer som hjemmets hjerte, hvor der er masser af plads til at samle familie og venner til hyggelige middage. Herfra er der udgang til en svalegang, hvor man kan sidde og nyde de stille aftener med en kop kaffe. Fra alrum er der flotte glasdøre med adgang til stuen som byder på ekstra hygge med en brændeovn, der skaber den perfekte atmosfære på kølige aftener. Fra stuen er der udgang til skøn udestue på 18 kvm, hvor du kan forlænge sommeren og nyde udsigten til haven.

Masser af muligheder i kælderen: Den rummelige kælder åbner op for et væld af an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Her kan du indrette alt fra et hobbyrum, værksted eller et kontor til en mindre hjem­me­virk­som­hed. Kælderen har nemlig egen praktisk indgang samt en integreret garage, hvilket gør det nemt og praktisk for både bilentusiaster og dem, der har behov for ekstra op­be­va­rings­plads.
Ekstra faciliteter: Udover boligens mange funktioner, finder du også en separat garage på 23 kvm samt et udhus på 21 kvm, sidstnævnte beliggende bag villaen mod haven, der kan bruges til havemøbler, haveredskaber eller til opbevaring.

Naturen lige udenfor døren: Villaen ligger op til den populære Hjertesti, som giver nem adgang til smukke na­tu­ro­p­le­vel­ser og rolige gåture. Området er særligt velegnet til familier og naturelskere, der sætter pris på de fredelige omgivelser i det rolige villakvarter, og samtidig ønsker at være tæt på byens faciliteter.

Fakta:
Der gøres opmærksom på, at boligarealet jf. til­stands­rap­port udgør 132 kvm. bolig samt 90 kvm. kælder, og ikke som i BBR ejer­med­del­el­sen anført 230 kvm. bolig i det hele. Kælder er ikke et boligareal jf. til­stands­rap­port.
Brændeovn er fra før 2003 og skal derfor udskiftes eller fjernes senest 12 måneder efter overtagelsen.

Området:
Nørre Snede - byen med kraft og hjerte, velfungerende lokalsamfund, skønt placeret på den midtjyske højderyg nær Rørbæk Sø, fyrreskove og kuperede terræner. Du kan komme tæt på naturen ad de mange stier i området. Hærvejen indbyder til længere ture, og Hjertestien omkring byen dækker motionister og livsnyderes behov. Geografisk ligger Nørre Snede perfekt i forhold til jobsøgning til dem der kører et stykke til arbejde. Der er gode pend­ler­mu­lig­he­der med maksimalt 45 kilometer til både Brande, Billund, Herning, Silkeborg, Horsens og Vejle. Fra byen er der også busafgange til hele Midtjylland. Der er gode ind­købs­mu­lig­he­der i byen med to store dag­lig­va­re­bu­tik­ker, og butikslivet trives - også med flere spe­ci­al­bu­tik­ker. I byen findes desuden lægehus, apotek, tandlægehus, fysioterapi og fod­spe­ci­a­li­ster. En by i stadig udvikling.
Nørre Snede Skole med elever fra 0.-9. klasse. I 2018 kunne Nørre Snede indvie en gen­nem­renove­ret skole med en nyere hovedbygning. Skolens multisal er åben for hele byen, og fol­ke­bi­bli­o­te­ket deler lokaler med sko­le­bi­bli­o­te­ket. Derudover børnehave, med en fantastisk beliggende på en dejlig naturgrund.

Fakta om Ikast-Brande (42.737 indbyggere)

Kommuneskat
25,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.509 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.811 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.176 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
20

Oplysninger

Sagsnr.
87602383
Boligareal
132 m²
Kælder
90 m²
Vægtet areal
289 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.020 m²
Antal etager
2
Byggeår
1969
Ombygget
1976
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.536 kr.
Pris/m²
3.720 kr.
Pris
1.075.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
4 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
55.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.093 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.867 kr.
Læs mere om boliglån

Det skal være en rigtig beslutning !

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter dig for at handle bolig. Derfor vil vi altid gøre os umage for at hjælpe dig godt videre med det, som er rigtig for dig. Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig.

Tinne W. Lambertsen

Indehaver, ejendomsmægler & valuar

tinne@edc.dkEDC Nr. Snede

EDC Nr. Snede

Rosengade 20, 8766 Nørre Snede

876@edc.dk70 26 96 26