Villa fra EDC

Ege Alle 41

8766 Nørre Snede

1.495.000 kr.

4/3 rum, 136 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 11. okt. 9:00 - 16:00

Skøn familievilla med super beliggenhed

Så har vi igen en skøn familievilla i et plan - yderst velbeliggende i udbygget villakvarter på lukket villavej. Masser af plads til børnenes leg på den lukkede vej/vendeplads. Stisystem op til byen, som går forbi byens legebane " Tarzanbane ". Stisystemet er yderst anvendeligt når børnene skal til skole, idræt og andre fri­tidsak­ti­vi­te­ter.
136 kvm. villa opført i 1973 i gule sten med tegltag og nyere vinduer, hvor nogen er nylig skiftet. Herudover garage/carport/terrasse. Dejlig lukket have med lille skur på 6 kvm. i haven til haveredskaber m.m. Derudover en shelter som er godt gemt bag hække m.m. – et superhyggeligt spot i haven med plads til bord bænke sæt og bål fad. Dertil superflot anlagt grund og flot have.

Villaen er indrettet på følgende måde:
Stor funktionel baggang med skabs­ar­ran­ge­ment med vask - plads til vaskemaskine og tørretumbler. Klinkegulv med varme, træloft - opgang til loft. Velholdt køkken i åben forbindelse til stue - lagt med flot trægulv og opsat træloft. Der er monteret hyggelig brændeovn i stue. Fra stue udgang til superdejlig udestue på 22 kvm. – med dejlige kig til haven og vældig ugenert. Her kan sommeren forlænges både fra foråret og efteråret. Virkelig et dejlig rum. Desuden viktualierum samt lille gæstetoilet. Mellemgang med adgang til 2 gode værelser samt soveværelse med skabsvæg. Dejligt badeværelse lagt med klinkegulv med varme, skabs­ar­ran­ge­ment samt stor bruseniche.
Et virkelig godt begynderhus til førs­te­gangs­kø­ber­ne eller til ægteparret der flytter fra land til by. Pæn og velholdt overalt og ind­flyt­nings­klart.

Fakta:
Brændeovn er oplyst til at være fra 2009 og CE Mærket
Haveskur samt shelter er ikke registreret på BBR-ejermeddelelse. Køber overtager nærværende forhold. Køber gøres opmærksom på, at carport/garage/udhus er opmålt af byggesagkyndig til at være 56 kvm. og ikke som anført 47 kvm. – dvs. 9 kvm. større. Køber overtager nærværende forhold.

Området:
Nørre Snede - byen med kraft og hjerte, velfungerende lokalsamfund, skønt placeret på den midtjyske højderyg nær Rørbæk Sø, fyrreskove og kuperede terræner. Du kan komme tæt på naturen ad de mange stier i området. Hærvejen indbyder til længere ture, og Hjertestien omkring byen dækker motionister og livsnyderes behov. Geografisk ligger Nørre Snede perfekt i forhold til jobsøgning til dem, der kører et stykke til arbejde. Der er gode pend­ler­mu­lig­he­der med maksimalt 45 kilometer til både Brande, Billund, Herning, Silkeborg, Horsens og Vejle. Fra byen er der også busafgange til hele Midtjylland. Der er gode ind­købs­mu­lig­he­der i byen med to store dag­lig­va­re­bu­tik­ker, og butikslivet trives - også med flere spe­ci­al­bu­tik­ker. I byen findes desuden lægehus, apotek, tandlægehus, fysioterapi og fod­spe­ci­a­li­ster. En by i stadig udvikling.
Nørre Snede Skole er tosporet med elever fra 0.-9. klasse. I 2018 kunne Nørre Snede indvie en gen­nem­renove­ret skole med en helt ny hovedbygning. Skolens multisal er åben for hele byen, og fol­ke­bi­bli­o­te­ket deler lokaler med sko­le­bi­bli­o­te­ket. Derudover børnehave, med en fantastisk beliggenhed på en dejlig naturgrund.

Fakta om Ikast-Brande (42.737 indbyggere)

Kommuneskat
25,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.509 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.811 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.176 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
20

Oplysninger

Sagsnr.
87602368
Boligareal
136 m²
Vægtet areal
151 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
929 m²
Antal etager
1
Byggeår
1973
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.270 kr.
Pris/m²
9.901 kr.
Pris
1.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
9 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
75.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.455 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.757 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Mads Breum Berg

Ejendomsmægler, MDE & partner

mads@edc.dk41 66 56 06EDC Nr. Snede

EDC Nr. Snede

Rosengade 20, 8766 Nørre Snede

876@edc.dk70 26 96 26