Villa fra EDC

Ege Alle 126

8766 Nørre Snede

1.345.000 kr.

6/4 rum, 204 m²
Nyhed
97 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 1. nov. 9:00 - 16:00

Rummelig villa i attraktiv kvarter

Velkommen til Ege Alle 126 i Nørre Snede - rummelig og hyggelig villa i 2 plan. Bemærk energimærke C

I et attraktivt og roligt villakvarter i Nørre Snede finder du denne rummelige villa, som byder på hele 204 kvm bolig fordelt på 2 plan. Boligen ligger på en lukket vej, hvilket skaber et trygt og fredeligt miljø - ideelt for børnefamilien.

Villaen har 115 kvm i stueplan og yderligere 89 kvm på 1. sal, hvilket giver rigelig plads til både familieliv og gæster. Med 51 kvm garage med to porte er der masser af plads til både biler og opbevaring. Derudover er der et hyggeligt indrettet anneks/disponibelt rum med direkte udgang til haven, hvilket skaber en perfekt ramme for gæster, hjemmekontor eller kreative projekter.

Grunden er anlagt med den frie tanke i princippet om "vild med vilje," hvor naturen får lov til at blomstre frit. Her finder du flere hyggelige kroge, hvor du kan slappe af og nyde de rolige og naturlige omgivelser i den lukkede have. Fra boligen er der nem adgang til både skole og byens midte via et veludviklet stisystem, som gør det nemt og sikkert at komme rundt til fods eller på cykel.

Villaen er indrettet på følgende måde: I stueplan byder en hall dig velkommen, hvorfra der er opgang til 1. sal. Fra forgangen er der adgang til det store alrum og stuen. Stuen har store vinduespartier, der giver et dejligt lysindfald og med spisebordet placeret korrekt, har man den dejlige beroligende udsigt til den hyggelige have og terrasse. Stuen er i åben forbindelse med samtalekøkken, hvor man er i køkkenet og samtidig kan være sammen med resten af familien. Boligen indeholder i stueplan desuden badeværelse med bruseniche med håndklædetørre og HTH inventar - renoveret i 2018. Herudover 2 gode børneværelser samt bryggers med klinkegulv.

1.sal er indrettet med yderligere to værelser, repos med nyere velux vindue, samt superhyggelig stor stue med udgang til svalegang med dejlig udsigt. Et virkelig skønt rum som både kan anvendes som stue, kingsize soveværelse eller et fantastisk multirum til børnene. Mulighederne er mangfoldige. Derudover forefindes toilet med skabs­ar­ran­ge­ment og toilet.
Alt i alt tilbyder denne toplansvilla en ideel boligløsning med plads til en familie der værdsætter funktionalitet, komfort og muligheden for at tilpasse boligen efter deres behov.

Fakta om ejendommen:

Opført i gule sten med eternittag
Opvarmes med fjernvarme
Sælger har netop skiftet havedør samt ordnet afløbet for afledning af vand på garagen.
Til­stands­rap­port med få anmærkninger.

Området:

Nørre Snede - byen med kraft og hjerte, velfungerende lokalsamfund, skønt placeret på den midtjyske højderyg nær Rørbæk Sø, fyrreskove og kuperede terræner. Du kan komme tæt på naturen ad de mange stier i området. Hærvejen indbyder til længere ture, og Hjertestien omkring byen dækker motionister og livsnyderes behov. Geografisk ligger Nørre Snede perfekt i forhold til jobsøgning til dem der kører et stykke til arbejde. Der er gode pend­ler­mu­lig­he­der med maksimalt 45 kilometer til både Brande, Billund, Herning, Silkeborg, Horsens og Vejle. Fra byen er der også busafgange til hele
Midtjylland. Der er gode ind­købs­mu­lig­he­der i byen med to store dag­lig­va­re­bu­tik­ker, og butikslivet trives - også med flere spe­ci­al­bu­tik­ker. I byen findes desuden lægehus, apotek, tandlægehus, fysioterapi og fod­spe­ci­a­li­ster. En by i stadig udvikling.
Nørre Snede Skole med elever fra 0.-9. klasse. I 2018 kunne Nørre Snede indvie en gen­nem­renove­ret skole med en nyere hovedbygning. Skolens multisal er åben for hele byen, og fol­ke­bi­bli­o­te­ket deler lokaler med sko­le­bi­bli­o­te­ket. Derudover børnehave, med en fantastisk beliggende på en dejlig naturgrund.

Fakta om Ikast-Brande (42.737 indbyggere)

Kommuneskat
25,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.509 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.811 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.176 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
20

Oplysninger

Sagsnr.
87602266
Boligareal
204 m²
Vægtet areal
208 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
1.034 m²
Antal etager
2
Byggeår
1976
Ombygget
1998
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
1.525 kr.
Pris/m²
6.466 kr.
Pris
1.345.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
1 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
70.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.579 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.055 kr.
Læs mere om boliglån

Det skal være en rigtig beslutning !

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter dig for at handle bolig. Derfor vil vi altid gøre os umage for at hjælpe dig godt videre med det, som er rigtig for dig. Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig.

Tinne W. Lambertsen

Indehaver, ejendomsmægler & valuar

tinne@edc.dkEDC Nr. Snede

EDC Nr. Snede

Rosengade 20, 8766 Nørre Snede

876@edc.dk70 26 96 26