Villa fra EDC

Sikavej 2

8722 Hedensted

7.875.000 kr.

7/5 rum, 293 m²
86 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 20. sep. 8:00 - 20:00

Moderne mu­rer­mester­vil­la med imponerende tagterrasse

Velkommen til denne eksklusive og lækre moderne villa, der er skræddersyet til den kræsne familie, der drømmer om rummelighed og panoramaudsigt til horisonten. Villaen er en af kun 10 huse på en lukket vej i et fredet område, tæt på golfbane og grønne områder. Dette er murermesterens egen familievenlige villa, bygget af 76.000 sten og med pilastre og fra det øjeblik du træder ind i den rummelige entré, vil du mærke den luksuriøse atmosfære, der gennemsyrer hvert hjørne af dette hjem.

Det rummelige elegante køkken ligger i harmonisk forlængelse af den store, lyse spisestue hvor familie og venner kan samles omkring bordet og nyde livet, og fra spisestuen er der naturligvis udgang til en af husets dejlige uforstyrrede terrasser. Videre gennem villaen findes en værelsesgang med et indbydende master bedroom, komplet med et rummeligt og praktisk walk-in closet og hvor der også er døre ud til terrassen, og hvor det tilhørende badeværelse lokker med et imponerende nedsænket badekar og dobbelte rainshower brusere. Stueetagen byder yderligere på et stort værelse med direkte adgang til haven, samt et hyggeligt børneværelse.
Den pragtfulde villa byder også på et praktisk bryggers med rigelig op­be­va­rings­plads og adgang til et lyst og luftigt badeværelse, så man kan nette sig efter en arbejdsdag eller hobbyer der kræver afvaskning. De smukke lyse og elegante italienske fliser i sil­de­bens­møn­ster pryder naturligvis hele huset og skaber en tidløs elegance, og som et ekstra touch opvarmes fliserne naturligvis af gulvvarme.
Den støbte trappe med glasgelænder fører dig til villaens øverste etage, hvor den smukke hjørnestue med fabelagtig udsigt venter. Men det er den 124 m2 tagterrasse, der virkelig tager pusten fra dig med sin imponerende størrelse og ubeskrivelige udsigt, den er intet mindre end betagende! Grønne arealer, fredede områder, den smukke sø og udsigt til skovene helt til Rårup gør livet til noget særligt heroppe på de norske træbrædder, der giver terrassen varme og glød fra det tidlige forår til efterårets komme. Overetagen byder, foruden en lækker stue, også på to store værelser.

Den dobbelt garage er en af de mest gennemførte vi længe har set, med ekstra højde til loftet og de samme smukke sil­de­bens­møn­stre­de gulve med varme, som findes indenfor i hele huset. Over garagen forefindes tillige et multirum, der er velegnet til fri­tidsak­ti­vi­te­ter eller en uforstyrret hjem­me­ar­bejds­plads.

I umiddelbar forbindelse med familievenlige villa ligger der en legeplads med fodboldmål og gode grønne arealer at boltre sig på, mens voksne kan hygge sig på golfbanen og de om­kring­lig­gen­de grønne områder.

LEVERUMMENE
Stuen er beliggende på villaens øverste etage med direkte udgang til den imponerende tagterrasse. Den byder på naturligvis samme fremragende udsigt, og der er langt til naboerne. Her flyder inde- og udeliv ubesværet sammen i hjørnestuen, der har det dejligste lysindfald fra to sider, så det er ikke uden grund, at sofaen har front mod vinduerne og det pragtfulde landskab udenfor!
Den rummelige spisestue i stueetagen har vinduer til hele tre sider, så årets gang let og ubesværet kan følges indefra, og naturligvis er der også udgang til en terrasse. Spisestuen byder på god plads og anledning til at samles, og den praktiske buffet i køkkenet forener de to rum på elegant vis.

KØKKEN-ALRUM
Det tidløse sorte Kvik Mano Sera køkken byder på store dejlige arbejdsflader og lange elegante linjer, her er der god plads til både store og små. Køkkenøen med in­duk­tions­kom­fur er tilmed forlænget ud i et smart indbygget spisebord, der er det perfekte sted at samles til hverdagens lektier og hygge eller den hurtige morgenmad. Både køk­ke­n­e­le­men­ter, det indbyggede spisebord og buffetmøblet langs væggen har lækre speciallavede støbte betonplader, der på smukkeste vis binder de forskellige elementer i køkkenet og spisestuen sammen.

Det alsidige og rummelige køkken indeholder alt hvad amatørkokken drømmer om, fra vinkøleskab over indbyggede armaturer fra Grohes topmodel til Siemens ovn og in­duk­tions­kom­fur med indbygget air emhætte. Her er varmt og indbydende at opholde sig når pa­nora­maud­sig­ten fra førstesalen ikke skal nydes.




VÆRELSERNE
Master bedroom er beliggende for enden af værelsesgangen og det lyse rum, der naturligvis også har gulvvarme, indeholder et lækkert og rummeligt walk in closet og endu en dør med direkte udgang til terrassen. I umiddelbar forbindelse hermed findes villaens kæmpe badeværelse med nedsænket opvarmet badekar, New Yorker glasvæg og en virkelig stor dobbelt bruseniche - faktisk vil vi nærmest kalde det et spa. Den indbyggede hyggebelysning og rainshower bruser giver et ekstra luksuriøst touch til det store badeværelse.
Villaen byder desuden på et virkelig stort og rummeligt værelse samt et mindre børneværelse i stueetagen og for at fuldende den familievenlige villa indeholder førstesalen også to gode lyse værelser.

UDERUM
Livet leves udendørs en stor del af året på Sikavej, både på øverste og nederste etage. Terrasserne i haveniveau indbyder til en kop kaffe i solen, mens den imponerende store træterrasse på hele 124 m2 med norske træbrædder med lethed kan rumme større selskaber. Den sorte gla­s­af­skærm­ning heroppe holder den værste vind væk og giver samtidig fri udsigt over det imponerende landskab, og som en ekstra finesse er her klargjort til jacuzzi.

Udsigten fra tagterrassen skal ganske enkelt bare opleves!

Indkørslen rummer en smuk stenbelægning i samme sil­de­bens­møn­ster som indenfor, og der er god plads til adskillige biler. Den brede indkørsel flankeres af en afskærmet mur mod vejen, der giver gode muligheder for privatliv. Den tilhørende have er let at holde og består hovedsageligt af græs omkranset af en bøgehæk, for med den udsigt er der andre og bedre ting at tage sig til.
Villaen er beliggende på en let forhøjet grund, så overskydende regnvand kan løbe ned af skråningen mod vejen.

FACILITETER
Den virkelig indbydende dobbeltgarage har samme smukke italienske klinker som i villaen, og også her er skinner de gennemtænkte detaljer igennem med gulvvarme. Garagen har tilmed ekstra højde, så der er plads til en varevogn, samt trappe op til et lyst og luftigt multirum ovenpå. Rummet på 1. sal er perfekt til alle typer af fri­tidsak­ti­vi­te­ter og har direkte udgang til den eksklusive tagterrasse.

Den store, dobbelte carport har direkte udkørsel til vejen, så det er let at komme til og fra den lukkede villavej og der er god og rigelig plads til at parkere for gæster. Der er naturligvis også blevet plads til et skur med plads til haveredskaber i den grønne have.

Fakta om Hedensted (47.725 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.594 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.284 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.571 kr./md.
Antal folkeskoler
21
Gns. klassekvotient
19

Oplysninger

Sagsnr.
71700479
Boligareal
293 m²
Vægtet areal
313 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
1.071 m²
Antal etager
2
Byggeår
2020
Energimærke
A2015
Ejerudgifter pr. md.
4.153 kr.
Pris/m²
25.160 kr.
Pris
7.875.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
40 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
395.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
44.302 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
35.277 kr.
Læs mere om boliglån

Jeg sælger drømme - Boligdrømme

I vores område findes der mange smukke hjem og hver enkelt bolig er unik for mig. Jeg sælger boligdrømme, og vil gerne hjælpe dig!

Stephen Høegh Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

stmor@edc.dk40 42 94 41EDC Domus First Class

EDC Domus First Class

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

717@edc.dk75 11 71 20