Villa fra EDC

Strandvejen 88, Daugård

8721 Daugård

5.495.000 kr.

3/2 rum, 115 m²
Nyhed
319 visninger de seneste 24 timer

Idyllisk boligdrøm ved Vejle Fjord

Ejendommen
At bo et stenkast fra vandet er sande ord, når det gælder dette hjem, der ligger perfekt mellem den betagende natur i Rohden Ådal og Daugård Strand langs den nordlige kyst af Vejle Fjord. Området, der er udpeget som Natura 2000-område, danner rammen om en bolig, der er mere end bare et hjem - det er en indgang til en livsstil, der er præget af ro, luksus og en tæt forbindelse med naturen. Ejendommen, der blev bygget i 1979, er ombygget i 1996 og siden løbende renoveret og har udsigt over fjorden fra allerførste parket og omfatter et boligareal på 115 kvadratmeter, på en frodig grund på 2.499 kvadratmeter. Bygningens arkitektoniske charme møder den fredfyldte natur og indbyder til en livsstil i luksusklassen lige ved havet.

Fra det elegante, sorte køkken og den rummelige opholds- og spisestue er der direkte adgang til de mange terrasser, hvor indendørs komfort smelter sammen med udelivet. Terrasserne, herunder ligger den ene helt nede ved vandkanten og et orangeri i forbindelse med huset, indbyder til både hyggelige stunder med fjordens betagende kulisse som baggrund.

Et elegant indrettet udekøkken afspejler den indendørs æstetik med gasblus under en overdækket terrasse, som en både luksuriøs og praktisk tilføjelse. En lang privat indkørsel sørger for privatliv og eksklusivitet med ekstra faciliteter som værksted, carport og bryggers, og alt holdt i god stand, så man kan flytte ind med det samme uden behov for at foretage nogen store ændringer.

Den fuldmurede røde murstensvilla med charmerende, hvidsprossede vinduer lader interiøret bade i naturligt lys og fremhæver de lyse trægulve, der løber gennem alle opholdsrummene. Førstesalens hvidmalede loftspaneler indfanger den som­mer­hus­ag­ti­ge stemning, der afspejles både inde og ude, og skaber en harmonisk blanding mellem hver­dagskom­fort og fe­ri­e­for­nem­mel­ser. Den nyere brændeovn i stuen giver varme til kølige aftener ved fjorden. Den fungerer som et skønt supplement til den fantastiske udsigt på tværs af stuen: Til den ene side udfolder det smukke landskab bag huset sig, hvor modige rådyr ofte hilser på, og til den anden side lokker fjordens rolige vand som levende malerier, der ændrer sig alt efter vejr og årstid.

Boligen kan prale af sin egen private strand og en stor græsplæne, der fører direkte ned til vandet - perfekt til gåture i bare tæer, når solen står op eller en dukkert ved solnedgang. Og uanset årstiden kan du springe i fjordens forfriskende vand og derefter varme dig i tøndesaunaen, mens du nyder den betagende udsigt, hvilket tilføjer en ekstra dimension af velvære til hjemmet.

Velkommen til et sted, hvor hver dag er en invitation til at leve lykkeligt ved vandkanten, hvor historie, komfort og naturlig skønhed går op i en højere enhed og giver en virkelig fortryllende oplevelse. Dit nye idylliske liv venter på denne førsteklasses beliggenhed.

Velkommen indenfor i denne liebha­ve­re­jen­dom!

Velkommen ind
Så snart du træder ind i den rummelige entré, fornemmer du hjemmets charme med hvidmalede trælofter og fritlagte ligeledes hvidmalede spær, der har øget både husets loftshøjde og stemning.


Leverummene
De synlige spær, hvidmalede lofter og smukke trægulve fortsætter ind i en den hyggelige stue, der med et tværgående kig gennem boligen er både lys og charmerende. Den er for nylig blevet opdateret med en ny brændeovn, der giver hygge og varme til kolde dage. Her er både plads til spiseområde og sofahjørne, og der er direkte udgang til terrassen på husets forside.


Køkken?alrum
Det kan være svært at forlade pladsen i køkkenet, for det er herfra, du har en af hjemmets smukkeste udsigter ud over det ofte rolige, blanke fjordvand. Åbn de dobbelte terrassedøre på vid gab, og skab forbindelse mellem køkkenet og terrassen lige udenfor, og lad den friske fjordluft blande sig med køkkenets dufte. Dette fuldt udstyrede køkken, med direkte adgang til viktualierum, med sine sorte elementer, kombineret med varme ege­træs­de­tal­jer, inkluderer en Smeg ovn, Siemens induktionstop og et praktisk Norcool skuffekøleskab, der gør det til et sandt drømmekøkken for enhver kok. Og hvis det ikke er nok, findes der også et udekøkken med Smeg gasblus perfekt til madlavning under åben himmel.

Mastersuite
Mastersuiten på første sal er en privat oase af fred og rummelighed. De store dobbeltdøre åbner op til en fredfyldt udsigt over det naturskønne landskab og trækker naturens ro indenfor og giver uden tvivl en god nattesøvn.

Værelserne
Uanset om man er ovenpå eller nedenunder, har alle rum i huset en betagende udsigt. Førstesalen har et hyggeligt repos ovenfor trappen, som fører ud til en balkon med vidtstrakt udsigt, mens førstesalen har et soveværelse med direkte adgang til et fint indrettet badeværelse. I stueetagen er der yderligere et værelse, der er ideelt som for eksempel kontorplads. Badeværelset i stueetagen, der blev renoveret i 2023, viser en stilfuld blanding af sorte elementer, egetræ og klinker, i farver, der afspejler den omgivende natur.


Uderum
Den store, flade anlagte plæne foran huset står som en skarp, men givende kontrast til det skvulpende vand og det kuperede terræn med skov og bakker, der omgiver den anlagte grund. Her er masser af muligheder for at sidde ude, enten på terrassen helt nede ved vandet, ude foran huset eller rykke ind i enten udestuen eller halvtaget ved udekøkkenet, når duggen falder eller vejret er gråt. Uanset hvad får du på én gang store, åbne vidder og privatliv.

Faciliteter
Ejendommen er udstyret med flere vigtige faciliteter, der forbedrer dens funktionalitet, herunder en dobbelt carport samt et delvist isoleret skur og et værksted, hobby- eller redskabsrum sammen med et bryggers med grovkøkken. I 2021 blev der foretaget betydelige opgraderinger med installation af et nyt tag, hul­mur­si­so­le­ring og en varmepumpe som er med til at forbedre husets ener­gi­ef­fek­ti­vi­tet mærkbart.

Fakta om Hedensted (47.725 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.921 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.582 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.805 kr./md.
Antal folkeskoler
21
Gns. klassekvotient
19

Oplysninger

Sagsnr.
71700560
Boligareal
115 m²
Vægtet areal
115 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
2.499 m²
Antal etager
2
Byggeår
1979
Ombygget
1996
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
3.665 kr.
Pris/m²
47.783 kr.
Pris
5.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
11 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
275.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
33.301 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
26.076 kr.
Læs mere om boliglån

Jeg sælger drømme - Boligdrømme

I vores område findes der mange smukke hjem og hver enkelt bolig er unik for mig. Jeg sælger boligdrømme, og vil gerne hjælpe dig!

Stephen Høegh Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

stmor@edc.dk40 42 94 41EDC Domus First Class

EDC Domus First Class

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

717@edc.dk75 11 71 20