Villa fra EDC

Hovmarksvej 164

8700 Horsens

6/4 rum, 170 m²
Solgt

Fuldmuret og velholdt kvalitetsvilla med udsigt til fjorden!

Velkommen til Hovmarksvej 164 – en unik kvalitetsvilla beliggende højt med en skøn udsigt til fjorden. Denne vedligeholdte ejendom har gennemgået en tagrenovering i 2015, hvor der blev lagt fast undertag, hvilket sikrer et solidt og holdbart tag i mange år fremover.

Villaen er fuldmuret og vandskuret indvendig, hvilket understreger den gennemgående kvalitet i boligen. Indenfor finder du hele fire gode værelser, hvoraf 2 værelser er på 13 kvm. Alle værelser er med faste skabe. Desuden 2 flotte badeværelser med travertin fliser. Begge badeværelser, bryggerset og for­de­lings­gan­gen er med gulvvarme.

Ejendommen byder på en velovervejet indretning med separat for­æl­dre­af­de­ling og god plads­ud­nyt­tel­se overalt, hvilket gør denne villa ideel for både familier og par, der ønsker en bolig med mange muligheder og en fantastisk udsigt over fjorden.

Til ejendommen hører en integreret carport med tilhørende isoleret værksted – perfekt til hob­by­ak­ti­vi­te­ter og opbevaring. Desuden en ekstra carport til bil nr. 2 eller en trailer.

Husets indretning er gennemført med stilfuldt Svane inventar, lyse trælofter og trægulve i bør­ne­væ­rel­ser­ne. Boligen opvarmes med fjernvarme og der er tillige en brændeovn centralt placeret i køkken-alrummet.

Den sydvendte have inviterer til afslapning og hyggelige stunder med mulighed for at nyde solen hele dagen på den øst- eller vestvendte terrasse. Den delvist overdækkede terrasse mod vest er ideel til både solrige og let regnfulde dage.

Fra den integrerede carport er der direkte adgang til et godt bryggers med skabe og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Gæster ankommer i en indbydende entré med videre adgang til det store køkken-alrum med parketgulv og brændeovn samt et stort hjørnevindue med udsigt til fjorden. Fra alrummet er der åben til stuen med loft til kip, trægulve og store vinduespartier med udsigt. Fra stuen er der udgang til den overdækkede vestvendte terrasse. For­æl­dresove­væ­rel­se med skabsvæg og direkte adgang til et pænt badeværelse med bruseniche. Desuden væ­rel­ses­af­de­ling med 3 gode børneværelser med trægulve og tilhørende badeværelse.

EN FLOT OG VELBELIGGENDE VILLA, DER FORTJENER EN FREMVISNING

Fakta om Horsens (97.392 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.410 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.947 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.874 kr./md.
Antal folkeskoler
15
Gns. klassekvotient
23

Oplysninger

Sagsnr.
87107337
Boligareal
170 m²
Vægtet areal
184 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
949 m²
Antal etager
1
Byggeår
1994
Energimærke
C
Liggetid
23 dage

Det handler om at sikre dig en tryg bolighandel!

Jeg arbejder målrettet og engageret med høj fokus på at skabe resultater for alle mine kunder. Derfor gør jeg mig ekstra umage hver eneste dag for at sikre dig den bedste rådgivning.

Lars Dencker

Ejendomsmægler, MDE & Valuar

ld@edc.dk20 20 91 98EDC Ejendoms Centret A/S

EDC Ejendoms Centret A/S

Strandkærvej 30, 8700 Horsens

871@edc.dk75 62 23 00