Villa fra EDC

Galgehøj 47

8700 Horsens

4.495.000 kr.

5/4 rum, 165 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 20. sep. 10:00 - 15:00

Drømmehjem i naturskønne omgivelser - Galgehøj 47, Stensballe

Velkommen til Galgehøj 47, en moderne og stilfuld villa opført i 2016, beliggende i den eftertragtede bydel Stensballe. Her får du 178 funktionelle kvadratmeter, skræddersyet til den moderne familie, samt en rummelig 80 m² dobbeltgarage med tilhørende selskabsrum og gæstetoilet.
Ejendommen er en del af det nyere kvarter i Galgehøj, som byder på et trygt og børnevenligt miljø med rolige omgivelser og veludviklede stisystemer, hvor børnene frit kan lege.
Boligen byder på en gennemført indretning, der optimalt balancerer stil og funktionalitet. Entréen fører til et praktisk bryggers med elegant corian bordplade, der går igen i både køkken, det store badeværelse og kontoret, hvilket skaber en rød tråd i boligens gennemgående materialevalg. Til højre finder du tre rummelige værelser, perfekt til enten børn eller gæster, med et badeværelse lige overfor. Ved enden ad gangen ligger boligens rummelige for­æl­dresove­væ­rel­se med direkte adgang til badeværelse. Her er en stor bruseniche, elegant corian badekar og terrassedøre i begge rum direkte ud til naturen.
Gangen fører dig herfra så videre til boligens store, åbne køkken-alrum med dagligstuen i forlængelse. Boligens store vinduespartier sikrer dig det sunde dagslys inden døre med smuk udsigt til natur og skov alt imens, du kan nyde privatlivets fred indenfor.
Køkkenet er fra Kvik og udstyret med hårdhvidevarer fra Siemens, en skræddersyet speciallavet corian bordplade, i elegant stil, der er både funktionel og ved­li­ge­hol­del­ses­ven­lig.
Som en ekstra luksus medfølger et vinkøleskab, som er perfekt til vinkenderen. Den åbne planløsning giver god plads til både hverdag og fest, og alrummet er hjemmets hjerte.
I stuen står en ny svanemærket Morsø-brændeovn, der sikrer de lune hyggestunder.
De lækre badeværelser er udstyret med stilfulde detaljer som corian badekar og Hans Grohe armaturer, mens gulvvarmen i hele huset sørger for optimal komfort året rundt.
Udenfor kan du nyde en storslået naturoplevelse direkte fra din have, som byder på hyggelige zoneinddelte uderum, skønne frugttræer, havtorntræer, bornholmske figener og meget mere. Haven grænser op til et fredet arkitekttegnet naturareal hvor, stierne fører dig op til Galgehøjen, med en betagende udsigt over fjorden og de om­kring­lig­gen­de landskaber.
Stensballe tilbyder alt, hvad familien har brug for – fra skov og badestrand til golfbane, paddeltennis, restauranter og de smukke omgivelser ved Vær sø og Nørrestrand.
Samtidig er hverdagens nødvendigheder såsom børnehaver, skoler, ind­købs­mu­lig­he­der og idræts­fa­ci­li­te­ter i gåafstand -lige i nærheden.
Dette er boligen for dig, der ønsker moderne luksus og komfort i naturskønne og familievenlige omgivelser med verdens bedste naboer.
Kontakt os for en fremvisning af denne enestående bolig!

Fakta om Horsens (97.392 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.410 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.947 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.874 kr./md.
Antal folkeskoler
15
Gns. klassekvotient
23

Oplysninger

Sagsnr.
87107460
Boligareal
165 m²
Vægtet areal
185 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
861 m²
Antal etager
1
Byggeår
2016
Energimærke
A2010
Ejerudgifter pr. md.
2.906 kr.
Pris/m²
24.297 kr.
Pris
4.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
6 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
225.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
25.240 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
20.099 kr.
Læs mere om boliglån

Bolighandel fra A-Z

En kunde hos os skal opleve, at vi tager dem i hånden fra A-Z i en bolighandel, og hvor vi ved, at ikke to handler er ens.

Simon Haagen Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver

shh@edc.dkEDC Ejendoms Centret A/S

EDC Ejendoms Centret A/S

Strandkærvej 30, 8700 Horsens

871@edc.dk75 62 23 00