Villa fra EDC

Amballegård 1

8700 Horsens

6.250.000 kr.

5/4 rum, 196 m²
Åbent hus med tilmelding 10. sep. 10:00 - 17:00

Liebhavervilla i særklasse beliggende i det yderst populære og eftertragtede Stensballe!

Villaen er kendetegnet ved utraditionelle løsninger, materialer af høj kvalitet og rummene er så gennemtænkte, at man kun kan blive inspireret. Overalt er der kræset for detaljerne og anvendt lyse materialer med kontraster for at skabe en perfekt balance mellem det rustikke og det moderne. Lysindfaldet er overalt helt fantastisk med store vinduespartier, som giver mulighed for at nyde pa­nora­maud­sig­ten mange steder i boligen. Arkitekten bag det lækre hus er Vision arkitekter i Århus. Inventaret er fra Svane med lyse fronter i tidløst og moderne design og med kva­li­tets­bord­pla­der. Der er gulvvarme overalt og ejendommen opvarmes med luft til vand varmepumpe, så ejendommens samlede energiforbrug er utrolig flot. Facaderne er opført i moderne teglsten i flot kontrast til de ved­li­ge­hol­del­ses­frie og store vinduespartier. Når man træder ind i den lyse hall, mødes man af den be­mær­kel­ses­vær­di­ge muret pejs. Pejsens glaslåger giver gen­nem­sig­tig­hed og forbinder hall’en med køkkenalrummet til et stort luftigt og indbydende rum, hvilket er et kendetegn, der går igen overalt i boligen.Husets centrale rum er det moderne lyse køkken-alrum med et enestående lysindfald fra de høje vinduer fra gulv til loft. Herudover findes øverste etage med den store in­dret­nings­ven­li­ge stue med udgang til en stor terrasse med flot udsigt, endvidere nydeligt kontor med glasvæg, soveværelse tilhørende badeværelse i gedigne materialer og detaljer samt eget walk in closet. Fra soveværelset er der yderligere en stor terrasse med fantastisk view og lækroge. Stueplan er med to gode værelser med udgang og med tilhørende gæ­ste­ba­de­væ­rel­se. Underetagen er med stort bryggers med god skabsplads og med plads til integreret vaskemaskine og tørretumbler. To disponible rum med mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der som hobbyrum, kontor, vinrum og viktualierum mm. Tilhørende ejendommen er desuden en dobbelt garage med gulvvarme i klinkegulve, elektriske porte, tilhørende fyrrum, der kan fungere som depotrum samt direkte udgang til udhus til yderligere god opbevaring af diverse haveredskaber, cykler eller andet. Den opvoksede og vestvendte have er enkelt anlagt med græs og flere nydelige fliseterrasser, så man altid kan finde en solplads og læ. Haven er omkranset af en høj hæk, der gør at man er ugeneret og kan nyde privatlivet. Ejendommen er beliggende i et opvokset kvarter i kort gåafstand til Stensballe skole, flere dag­in­sti­tu­tio­ner, dag­lig­va­re­ind­køb, sportshal og golf- og padelbane. Desuden er der kort afstand til Husodde strand, skoven og naturen.
En liebha­ve­re­jen­dom som skal opleves ved selvsyn – til en attraktiv pris!

Fakta om Horsens (97.392 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.410 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.947 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.874 kr./md.
Antal folkeskoler
15
Gns. klassekvotient
23

Oplysninger

Sagsnr.
87106046
Boligareal
196 m²
Kælder
47 m²
Vægtet areal
229 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
837 m²
Antal etager
1
Byggeår
2008
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
2.881 kr.
Pris/m²
27.293 kr.
Pris
6.250.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
58 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
315.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
35.656 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
28.402 kr.
Læs mere om boliglån

Bolighandel fra A-Z

En kunde hos os skal opleve, at vi tager dem i hånden fra A-Z i en bolighandel, og hvor vi ved, at ikke to handler er ens.

Simon Haagen Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver

shh@edc.dkEDC Ejendoms Centret A/S

EDC Ejendoms Centret A/S

Strandkærvej 30, 8700 Horsens

871@edc.dk75 62 23 00