Villa fra EDC

Agertoften 4, Stensballe

8700 Horsens

4/3 rum, 119 m²
Solgt

Gen­nem­renove­ret perle med skøn have på en attraktiv beliggenhed i kort afstand til Husodde strand!

Denne pragtfulde, gen­nem­renove­re­de villa ligger i den attraktive del af Stensballe, blot få minutters gang fra Husodde Strand og Elbæk-skoven. Ligeledes finder man naturstien, der går langs hele nordsiden af Horsens fjord, et stenkast fra ejendommen. Her kan man gå talrige, rolige vandreture, mens man nyder den smukke udsigt over fjorden. Foruden den skønne natur byder Stensballe også på skole, dag­in­sti­tu­tio­ner, sport­s­fa­ci­li­te­ter, golfbane, restaurant og flere gode ind­købs­mu­lig­he­der – alt sammen i gå og cykelafstand fra boligen.

Huset har siden 2017 været igennem en gennemgribende renovering som bl.a. omfatter nyt el, nye gulve flere steder, troldtekt lofter, udskiftning af indvendige døre, træ-alu vinduer, køkken, badeværelse, bryggers, for blot at nævne nogle af de mange forbedringer huset har gennemgået.

Man bliver budt varmt indenfor i entréen, gennem husets massive egetræsdør. Herfra træder man ind i en fordelingsgang hvor fra der er adgang til 2 gode børneværelser, et skønt soveværelse med skabsvæg, samt et lækkert badeværelse med både separat bruseniche og badekar. Badmøblet er fra Designa, håndvasken er speciallavet i Indonesien og er i forstenet træ. Alle armaturerne i badeværelset er fra Vola der er kendt for deres høje kvalitet og stilrene design. Derudover har vi husets store leverum, det åbne køkken-alrum og stue. Køkkenet, der ligeledes er udskiftet, er lyst og moderne og bl.a. med lys i alle skuffer. Fra alrummet er der adgang til en stor, sydvendt træterrasse med stor dobbelt markise, som indbyder til mange hyggelige stunder.

Til ejendommen hører der et fantastisk udeareal, der sjældent er set. Den fantastiske sydvendte have byder på et hyggeligt drivhus af høj kvalitet, et hyggeligt gårdhavemiljø med udekøkken, samt den store træterrasse med indbygget sandkasse, hvor solen kan nydes dagen lang. Der er ligeledes nyere belægning omkring huset og i den store indkørsel. Derudover hører en stor garage med el-port med plads til både bil og opbevaring.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme ligesom der er se­pa­rat­klo­a­ke­ret og installeret blød­gø­rings­an­læg der forbedrer vandkvaliteten.

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE JER VELKOMMEN PÅ AGERTOFTEN 4!

Fakta om Horsens (97.392 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.410 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.947 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.874 kr./md.
Antal folkeskoler
15
Gns. klassekvotient
23

Oplysninger

Sagsnr.
87004766
Boligareal
119 m²
Vægtet areal
123 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
800 m²
Antal etager
1
Byggeår
1969
Energimærke
C
Liggetid
62 dage

Nyttige links

Vi hjælper dig trygt videre!

At handle bolig er en stor beslutning. Uanset om man skal handle sin første bolig, eller om man skal skilles eller måske har prøvet at miste sin nærmeste, så sætter jeg en ære i at gøre mig umage hver dag og at hjælpe dig trygt og godt videre.

Jonas Løvschal

Ejendomsmægler, MDE

jonas@edc.dk53 60 37 47EDC Ejendoms Centret A/S

EDC Ejendoms Centret A/S

Nørregade 51, 8700 Horsens

870@edc.dk75 62 23 00