Villa fra EDC

Nis Petersens Vej 30

8660 Skanderborg

4/3 rum, 129 m²
Solgt

Etplansvilla i Højvangen!

Denne attraktive bolig er beliggende i det eftertragtede område Højvangen. Etplansvillaen rummer 129 kvadratmeter og tilbyder en unik mulighed for at sætte dit eget præg på dit kommende hjem. Med en rummelig grund på 846 kvadratmeter og gode udearealer er der masser af plads til at nyde det grønne og skabe nogle hyggelige kroge.

Boligen byder på tre gode værelser, som alle har optimalt med plads og en god indretning, og der er desuden mulighed for at indrette et fjerde værelse efter behov. Den store stue er et ideelt samlingspunkt for familie og venner, og med direkte udgang til terrassen kan du nemt udvide din dagligstue til den skønne have. Køkkenet er i naturlig forlængelse af stuen.

Der er et rummelige badeværelse med separat bruseniche, samt et ekstra toilet. Bryggerset er funktionelt med god op­be­va­rings­plads og va­ske­mu­lig­he­der, og det har sin egen indgang, som er ideel til at undgå snavs og rod i resten af huset.

En ekstra bonus ved denne villa er den store dobbelt garage, der giver mulighed for parkering af flere biler eller opbevaring. Der er også rigelig plads til at have et værksted, hvor du kan udfolde dine kreative projekter eller arbejde på dine hobbyer.

Beliggenheden er perfekt for familier og enkeltpersoner, der ønsker nem adgang til skoler, ind­købs­mu­lig­he­der, gymnasier, offentlig transport, mo­tor­vejs­net­tet og smuk natur. Du vil være tæt på alle de nødvendige faciliteter og samtidig have mulighed for at nyde de naturskønne omgivelser og de mange rekreative muligheder i området.

Denne bolig tilbyder en ideel kombination af komfort, rummelighed og beliggenhed. Grib chancen for at skabe dit drømmehjem og kontakt os for at arrangere en fremvisning.
______________________________________________________________________

Tjek Boliglån https://www.raadtilpenge.dk/Gode-raad/boliglaan/landingsside

Fakta om Skanderborg (65.205 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.355 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.215 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.916 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
83610032
Boligareal
129 m²
Vægtet areal
140 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
846 m²
Antal etager
1
Byggeår
1976
Energimærke
B
Liggetid
85 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Brian Svit

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

svit@edc.dk30 32 14 28EDC Skanderborg-Hørning

EDC Skanderborg-Hørning

Adelgade 85A, 8660 Skanderborg

836@edc.dk86 52 35 00