Villa fra EDC

Mårvej 15

8660 Skanderborg

5/4 rum, 154 m²
Solgt

Skøn villa med udsigt og god have i Højvangen

Denne rummelige og velholdte villa på 154 kvadratmeter er beliggende for enden af en rolig og børnevenlig villavej i det eftertragtede Højvangen. Her bor I tæt på byens herligheder, som inkluderer gode skoler, ind­købs­mu­lig­he­der og rekreative områder. Området byder også på et godt stisystem, der gør det nemt og sikkert for både børn og voksne at færdes.

Med en højtbeliggende position giver villaen en fantastisk udsigt over det naturskønne landskab. Boligen rummer 154 veludnyttede kvadratmeter, som giver plads til hele familien. Det store køkkenalrum er boligens hjerte, hvor der er plads til gæster og hyggelige familiestunder. Fra køkkenalrummet er der direkte udgang til en flisebelagt terrasse og en smuk, velplejet have.

Villaen har en for­æl­dre­af­de­ling med et soveværelse, der har direkte udgang til terrassen, samt et rummeligt badeværelse. Bør­ne­af­de­lin­gen består af to gode værelser og endnu et badeværelse. Derudover er der et ekstra værelse, der kan anvendes som kontor eller gæsteværelse. Der venter også en fin entré, et bryggers med gode va­ske­fa­ci­li­te­ter og ekstra op­be­va­rings­plads samt direkte indgang fra carporten. Fra bryggerset er der adgang til et viktualierum, perfekt til opbevaring af tørvarer og køk­ken­red­ska­ber.

Haven er en oase med flotte bede, der næsten gør den til en park. Her finder I hyggelige ter­ras­se­mil­jø­er, et stort græsareal med plads til boldspil og leg, alt sammen omkranset af en tæt hæk, der sikrer privatlivet. Til ejendommen hører også en dobbelt carport samt et redskabsskur med god plads til haveredskaber og andet udstyr.

Denne villa er ideel for familien, der ønsker et rummeligt hjem i rolige og naturskønne omgivelser, tæt på byens faciliteter og gode stisystemer. Lyder boligen interessant for dig? Kontakt os på 86 52 35 00 for at høre mere.
______________________________________________________________________

Tjek Boliglån https://www.raadtilpenge.dk/Gode-raad/boliglaan/landingsside

Fakta om Skanderborg (65.205 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.355 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.215 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.916 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
83610012
Boligareal
154 m²
Vægtet areal
162 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
995 m²
Antal etager
1
Byggeår
1999
Energimærke
C
Liggetid
19 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Sloth Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Valuar

pers@edc.dk40 35 01 00EDC Skanderborg-Hørning

EDC Skanderborg-Hørning

Adelgade 85A, 8660 Skanderborg

836@edc.dk86 52 35 00