Villa fra EDC

Røddingvej 1, Hvinningdal

8600 Silkeborg

4/2 rum, 110 m²
Købsaftale underskrevet

Flot arkitekttegnet rækkehus

Velkommen til Røddingvej 1! Et rækkehus med en spændende planløsning, flot arkitektur og gode kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler. Om du er ung eller ældre, enlig eller et par, så kan netop dette rækkehus være noget for jer!

Huset fordeler sig på fire niveauer, hvilket giver en god sammenhæng i hele huset. Fra hoveddøren træder du ind i husets rummelige entré i stueplan. Herfra har du adgang til det gode bryggers og husets badeværelse, hvor der er god plads. I Stueetage har du desuden køkkenet, som rummer spiseplads og har et fint lysindfald. Der er gulvvarme i hele stueetagen. Går man en halv etage op, mødes du af to gode værelser, som begge har udgang til terrasse. På det næste niveau mødes du af en stor og meget lys stue. Stuen har flere in­dret­nings­mu­lig­he­der og en størrelse, hvor du kan indrette et tredje værelse. De stilfulde vinduespartier er medvirkende til, at der er et fantastisk lysindfald. På husets øverste niveau bliver du mødt af en masse muligheder. Har du børn eller børnebørn, kan det bruges som lege- eller ak­ti­vi­tets­om­rå­de. Det kan også bruges som hjemmekontor, hobbyrum eller til opbevaring, hvis det er dét du har lyst til.

Udenfor har du to skønne ter­ras­se­mil­jø­er, hvor du kan følge solen hele dagen. Mod syd har du et enormt hyggeligt gårdhavemiljø, hvor der er god plads til grill. Mod nord har du morgen- og senaften terrassen ud til et nem lille have.

Røddingvej er en lukket vej i det populære Hvinningdal, tæt på alt hvad du skal bruge i hverdagen. Er du til natur og hyggelige gå- eller cykelture i skoven, er der kort afstand til noget af Danmarks smukkeste natur og Silkeborg Langsø. På vejen er der et hyggeligt fællesareal med legeplads.

Fakta om Silkeborg (100.747 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.416 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.088 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.890 kr./md.
Antal folkeskoler
26
Gns. klassekvotient
21,1

Oplysninger

Sagsnr.
86306779
Boligareal
110 m²
Vægtet areal
109 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
240 m²
Antal etager
1
Byggeår
1994
Energimærke
C
Liggetid
12 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Daniel Staal

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

dst@edc.dk61 61 03 04EDC Torben Larsen a/s

EDC Torben Larsen a/s

Fre­de­riks­berg­ga­de 11, 8600 Silkeborg

863@edc.dk86 82 62 00