Villa fra EDC

Karen Blixens Vej 66

8600 Silkeborg

4/3 rum, 92 m²
Solgt

Skøn mindre villa beliggende i Balle

Drømmer du om et ind­flyt­nings­klart og ved­li­ge­hol­del­ses­let hjem tæt på alle livets fornødenheder? Så lad os tage dig med på Karen Blixens Vej 66 i Balle.

Her får du en suveræn beliggenhed i gåafstand fra indkøb, skole, grønne områder og gode stisystemer. Boligen er derfor særdeles velegnet til både førs­te­gangs­kø­be­ren, den mindre familie eller seniorerne, som ikke ønsker at gå på kompromis med hverken beliggenhed eller godt naboskab.

I bydes velkommen i det kombinerede entré og bryggers, hvor I allerede her bliver bekræftet i, at de 92 bo­lig­kva­drat­me­ter er udnyttet til fulde. Rummet fremstår lyst og med god op­be­va­rings­plads i det indbyggede skab, hvor teknikken ligeså er gemt.
Herefter træder I ind i køkkenalrummet, som ligger i direkte forbindelse med den store stue, hvor der er god plads til at samle familien. Den flotte karnap og det store vinduesparti sørger for et godt lysindfald og et fint udkig til den hyggelige sydvendte gårdhave, hvor I ligeledes kan træde direkte ud på terrassen og nyde sommeren.
Fra stuen er der adgang til for­æl­dresove­væ­rel­set, mens den anden ende af huset byder på separat væ­rel­ses­af­de­ling med et tilhørende badeværelse med gulvvarme.

Uden­dør­s­a­re­a­ler­ne er selvfølgelig også udnyttet til fulde, og det skønne terrassemiljø giver jer de optimale forudsætninger for at nyde sommeren udendørs, uden at skulle tænke på det store vedligehold, som en normal villagrund vil kræve. Grunden er primært flisebelagt, og huset er, som et af de eneste på sin vej, fritstående, så man kan bevæge sig hele vejen omkring huset.

Bilen kan parkeres lige udenfor huset i den tilhørende carport, og der er ligeledes et tilhørende skur til, hvor cykler eller værktøj mm. Kan opbevares.
På Karen Blixens Vej 66 får I derfor et vel­mo­der­ni­se­ret hjem, der er godt vedligeholdt, og hvor praktik, både indendørs og udendørs, går hånd i hånd.

Ønsker du at se herligheden med egne øjne? Så kontakt os for en fremvisning!

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Silkeborg (100.747 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.416 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.088 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.890 kr./md.
Antal folkeskoler
26
Gns. klassekvotient
21,1

Oplysninger

Sagsnr.
86004475
Boligareal
92 m²
Vægtet areal
94 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
240 m²
Antal etager
1
Byggeår
1991
Energimærke
C
Liggetid
17 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Søren Knap

Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

sokn@edc.dk21 26 06 7258 58 77 07EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Østergade 28, 8600 Silkeborg

860@edc.dk86 82 10 00