Villa fra EDC

Grenåvej 765

8541 Skødstrup

6/4 rum, 123 m²
Solgt

Charmerende mu­re­mester­vil­la med moderne komfort

Velkommen til Grenåvej 765, en enestående mulighed for dem, der søger det bedste fra fortiden og nutiden. Denne smukke mu­re­mester­vil­la fra 1922 har undergået omhyggelige mo­der­ni­se­rin­ger gennem årene og står i dag indbydende og ind­flyt­nings­klar.

Med en fin balance mellem klassisk charme og moderne komfort, vil du straks blive betaget af husets autentiske detaljer, der er blevet bevaret og omhyggeligt vedligeholdt. Det glaserede tegltag og de løbende udskiftede vinduer vidner om ejendommens kvalitet og ved­li­ge­hol­del­se.

Huset byder på et lyst og rummeligt køkken fra 2019, hvor der er rigeligt med plads til både madlavning og samvær. En tilhørende separat stue skaber en perfekt balance mellem fællesområder og mere private rum. Fra stuen er der direkte adgang til en delvist overdækket kom­po­sit­ter­ras­se, der indbyder til hyggelige udendørs stunder, hævet over den velplejede have.

På første sal finder du tre store soveværelser, hvoraf to er udstyret med charmerende hems, der tilføjer ekstra atmosfære til rummene. Derudover er der et mindre værelse, som ideelt set kan anvendes som enten et walk-in-closet eller en praktisk kontorplads. Et stilfuldt badeværelse fra 2016 fuldender første salens faciliteter.

Kælderen er en skattekiste af spændende muligheder med sine gode disponible rum, et ekstra badeværelse og en separat indgang, der giver fleksibilitet og potentiale til både hobbyrum, opbevaring, va­ske­fa­ci­li­te­ter og hvad fantasien ellers byder på.

Denne charmerende mu­re­mester­vil­la hviler på en imponerende stor grund med både for- og baghave, der tilbyder en oase af fred og ro midt i det pulserende Skødstrup. Baghaven er særligt be­mær­kel­ses­vær­dig med sin store, velholdte plæne, der indbyder til leg for både store og små. Her er der også rigelig plads til at dyrke grønne fingre og skabe en frodig haveoase efter eget ønske.

For bilentusiasten eller den praktiske ejer byder ejendommen desuden på en god garage til bilen samt praktisk op­be­va­rings­plads under den hævede terrasse, der fuldender det funktionelle udendørsareal.

Beliggende i det attraktive Skødstrup-område tilbyder denne villa en unik kombination af roligt forstadsliv og bekvemmelighed med nem adgang til lokale faciliteter, skoler, trans­port­mu­lig­he­der og indkøb som er lige ved døren.

Tag det første skridt til dit drømmehjem og oplev selv alt, hvad Grenåvej 765 har at tilbyde.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
85305425
Boligareal
123 m²
Kælder
73 m²
Vægtet areal
156 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
922 m²
Antal etager
2
Byggeår
1922
Energimærke
D
Liggetid
63 dage

Realistisk og reel rådgivning hele vejen

Når man er på udkig efter en bolig er det ikke kun de ydre rammer der skal sælge. Det er drømmen. Når du bruger mig som din mægler kan du forvente en realistisk og reel rådgivning fra start til slut.

Malthe Brøckner Siggaard

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

masi@edc.dk61 62 02 72EDC AROS, Hornslet - Mørke

EDC AROS, Hornslet - Mørke

Tingvej 12 A, 8543 Hornslet

851@edc.dk87 85 03 33