Villa fra EDC

Rosenhøjvej 19, Ugelbølle

8410 Rønde

3.675.000 kr.

5/4 rum, 185 m²
Nyhed

Kvalitetsvilla med spektakulær udsigt over vandet

EDC AROS Rønde har nu fornøjelsen af at kunne udbyde denne sjældne perle på Rosenhøjvej 19. Denne ar­ki­tekt­teg­ne­de fuldmurede villa fra 1977 er beliggende i det eftertragtede Ugelbølle, en fredelig og naturskøn oase tæt på både golfbane, skov og skøn natur. Her får du muligheden for at leve i harmoni med omgivelserne og med en betagende udsigt over vandet.

Villaen byder på hele 185 veludnyttede kvadratmeter i solid og gennemført kvalitet. Hvert eneste hjørne af huset er gennemtænkt og oaser af detaljer, der afspejler en tidløs arkitektur og en uovertruffen byggestil.

Når du træder ind i huset, bliver du mødt af en indbydende, rummelig entré, der fører videre til bryggerset - perfekt til praktiske hver­dags­funk­tio­ner. En mindre gang forbinder entréen med to af husets lyse og gode værelser samt det ene af to moderne badeværelser. Herfra bevæger du dig videre til husets samlingspunkt, et åbent og lyst køkken-alrum, der smelter sammen med en stor, hyggelig stue med en hyggelig pejs samt en imponerende loftshøjde, som giver en fantastisk fornemmelse af rummelighed. I køkken-alrummet finder du også en spiseplads, hvor du kan nyde udsigten til vandet, mens du sidder og spiser med familie og venner. Denne del af huset byder på en fantastisk udsigt, som inviterer naturen indenfor. Fra stuen er der adgang til en skøn indbyggede udestue med panoramaudsigt til vandet, hvor du kan nyde roen og den spektakulære udsigt året rundt. Herfra er der også direkte adgang til den sydvendte terrasse, som bliver det ideelle sted at nyde solrige dage og hyggelige aftener.

To af værelserne har desuden en hyggelig hems, som gør dem ekstra charmerende og perfekt til børn eller som kontor/hobbyrum. De sidste to værelser, sammen med det andet badeværelse, ligger praktisk placeret i forbindelse med køkken-alrummet og giver en optimal opdeling af boligen.

Haven er en oplevelse i sig selv - den er smukt anlagt med græsplæne, buske og flere hyggelige solkroge. Fra den store have har du et vue ud over vandet, som skaber en unik ramme om dit udeliv. Rundt om huset finder du flere terrasser, der alle har deres egen stemning, så du kan følge solen hele dagen. På forsiden af huset er der en charmede terrasse, der er ideel til at nyde aftensolen.

Foruden boligens mange kvaliteter indendørs, byder ejendommen også på to rummelige carporte, et viktualierum samt et disponibelt rum med mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Her er god plads til både opbevaring og hobbyprojekter.

Denne ejendom er en sjælden mulighed for at erhverve et hjem, der kombinerer arkitektonisk kvalitet, smukke naturskønne omgivelser og en fantastisk beliggenhed.

Så er drømmen en arkitekttegnet kvalitetsvilla, i et hyggeligt kvarter og kort afstand til Aarhus? Så kontakt EDC AROS Rønde allerede i dag på tlf.: 86 37 19 44 og bestil en fremvisning af Rosenhøjvej 19.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Fakta om Syddjurs (44.076 indbyggere)

Kommuneskat
25,9%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
14,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.382 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.084 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.857 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
21,5

Oplysninger

Sagsnr.
84105197
Boligareal
185 m²
Vægtet areal
191 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.197 m²
Antal etager
1
Byggeår
1977
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
2.701 kr.
Pris/m²
19.241 kr.
Pris
3.675.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
8 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
185.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
20.603 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
16.348 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Martin Elboe

Afdelingsleder, Ejendomsmægler MDE

mael@edc.dk40 30 64 67EDC AROS Rønde

EDC AROS Rønde

Hovedgaden 36, 8410 Rønde

841@edc.dk86 37 19 44