Villa fra EDC

Baunevænget 40

8410 Rønde

5.798.000 kr.

5/4 rum, 173 m²

En enestående villa med formidabel havudsigt

EDC AROS Rønde har nu fornøjelsen af at udbyde Baunevænget 40 til salg - en enestående villa. Denne perle er beliggende for enden af en fredelig villavej i Rønde, hvor ro og privatliv går hånd i hånd. Villaen er opført i 1976 og er gen­nem­renove­ret med omhu, som byder på 173 veludnyttede kvadratmeter fordelt på stueplan og førstesal. Ejendommen er placeret på en 792 kvadratmeter stor grund og opvarmes med energivenlig fjernvarme.
En af de mest imponerende kvaliteter ved denne bolig er den spektakulære udsigt over Kalø Vig, som kan nydes fra både stueplan og førstesal. Forestil dig at vågne op til synet af det glitrende vand, der strækker sig ud mod horisonten, omgivet af den frodige nationalpark Mols Bjerge, den historiske Slotsruin, og med udsigt til Aarhus Ø og Light House. Beliggenheden, 100 meter over havets overflade, giver en uovertruffen panoramaudsigt.
Indendørs byder stueetagen på en indbydende entré, et hyggeligt soveværelse og et luksuriøst badeværelse med dobbeltvask og dobbeltbrus. Det rummelige køkken/alrum smelter elegant sammen med spisestuen og giver direkte adgang til den store terrasse, hvor du kan nyde de fantastiske omgivelser. Fra køkkenet kan du også beundre den utrolige udsigt over Kalø Vig.
Førstesalen rummer tre gode værelser, hvoraf et har udsigt til Baunehøjen. Desuden er der et badeværelse, som er renoveret i samme stil som badeværelset på stueplanen og en indbydende stue med loft til kip. Her finder du også et imponerende, stort vindue, der fuldstændig dominerer rummet og trækker blikket mod den storslåede udsigt over Kalø Vig og de om­kring­lig­gen­de grønne områder. Gennem dette vindue kan du nyde et uforstyrret panorama af det glitrende vand og den skønne natur - en udsigt, der ændrer sig med årstiderne og skaber en konstant forbindelse til den smukke omverden. Dette er en oplevelse, der skal ses for at blive fuldt værdsat.
Udendørs byder ejendommen på en charmerende have og en rummelig, flisebelagt terrasse - perfekt til sammenkomster med familie og venner. Forestil dig lange, hyggelige aftener med grillmad og latter, mens I nyder den udendørs atmosfære. Terrassen har også et indbydende spabad, hvor I kan forkæle jer selv med afslapning og velvære. I baghaven kan du udforske Baunehøjen, hvor endnu en smuk udsigt venter.
Ejendommen inkluderer også et 30 kvadratmeter stort udhus, der giver gode op­be­va­rings­mu­lig­he­der.
Boligen er centralt beliggende i Rønde by, hvor samtlige af byens faciliteter og den om­kring­lig­gen­de natur kan nås på få minutters gang. Rønde byder på flere spisesteder og et rigt handelsliv. Her er et hav af ind­købs­mu­lig­he­der samt dag­in­sti­tu­tio­ner, folkeskole, privatskole, gymnasium, højskole og efterskole. Byen byder desuden på fitnesscenter og idrætscenter med bl.a. padelbaner. Fra Rønde er der gode offentlige trans­port­mu­lig­he­der til Aarhus og det øvrige Djursland. Aarhus kan nås i bil på ca. 25 minutter.
Denne ejendom er ikke bare et hus, det er et hjem der inviterer til at blive udforsket og elsket. Med stille beliggenhed på Baunevænget, og en atmosfære af godt naboskab, er dette det ideelle hjem for dem der søger harmoni mellem moderne livsstil og naturskønne omgivelser. Så kontakt EDC AROS Rønde allerede i dag på tlf.: 86 37 19 44 og bestil en fremvisning af Baunevænget 40.

Fakta om Syddjurs (44.076 indbyggere)

Kommuneskat
25,9%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
14,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.382 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.084 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.857 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
21,5

Oplysninger

Sagsnr.
84105064
Boligareal
173 m²
Vægtet areal
168 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
792 m²
Antal etager
2
Byggeår
1976
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
3.648 kr.
Pris/m²
34.512 kr.
Pris
5.798.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
66 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
290.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
33.233 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
26.380 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Martin Elboe

Afdelingsleder, Ejendomsmægler MDE

mael@edc.dk40 30 64 67EDC AROS Rønde

EDC AROS Rønde

Hovedgaden 36, 8410 Rønde

841@edc.dk86 37 19 44