Villa fra EDC

Rørsangervej 33

8382 Hinnerup

4/3 rum, 118 m²
Købsaftale underskrevet

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.

Velkommen her på Rørsangervej 33 - et velholdt étplanshus, der er løbende renoveret med træ/alu vinduer og døre. De indvendige døre og gulve er skiftet og gavlene er løbende vedligeholdt også. Boligen er beliggende i et roligt og familievenligt område for enden af en blind vej.

Huset har en lys og rummelig planløsning, der skaber en behagelig atmosfære. Fra den lyse entre er der adgang til køkkenet fra HTH med spiseplads. Køkkenet har god plads til et spisebord og har et fantastisk lysindfald fra det store ovenlysvindue, og den åbne forbindelse til stuen giver en dejlig social dynamik. Stuen er rummelig med store vinduer, der sikrer et flot lysindfald, hvilket er med til at gøre rummet indbydende og hyggeligt, desuden følger der fra stuen en skøn udsigt med.

Huset har tre gode værelser, alle med indbyggede skabe, hvilket gør dem praktiske og funktionelle, samtlige kvadratmeter i huset et godt udnyttet og uden spildplads. Derudover er der et velindrettet bryggers med plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter og opbevaring samt et velholdt badeværelse med separat bruseniche og en flot bordplade i granit.

Udendørs byder ejendommen på en arkitekttegnet carport med tilstødende skur og en dejlig ugeneret have, der er smukt anlagt med farverige blomsterbede, der skaber en stemningsfuld atmosfære. Haven er perfekt til både afslapning og leg, og de mange blomster giver et frodigt og livligt udtryk, som kan nydes året rundt. Den solrige terrasse af Ipé er ideel til hyggelige grillaftener og udendørs spisning, og her er rig mulighed for at indrette en hyggelig udendørs lounge, hvor haven kan nydes i fuldt flor med sol hele dagen. Haven byder desuden på frugttræer, buske og et kig til Fri­j­sen­borgsko­ven.

Rørsangervej 33 ligger i et attraktivt kvarter tæt på skole, pasningstilbud, ind­købs­mu­lig­he­der og offentlig transport, hvilket gør det oplagt for børnefamilier. Huset er ideelt for dem, der søger en rolig og tryg base med plads til både hverdagens aktiviteter og afslappende stunder, HH-skolen fanges nemt via stisystemerne.

Kom og oplev denne herlighed på Rørsangervej 33!

Fakta om Favrskov (49.377 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.583 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.783 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.999 kr./md.
Antal folkeskoler
13
Gns. klassekvotient
20,7

Oplysninger

Sagsnr.
83803215
Boligareal
118 m²
Vægtet areal
121 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
701 m²
Antal etager
1
Byggeår
1987
Energimærke
C
Liggetid
11 dage

Nicolai Bjørn Sørensen

Ejendomsmægler

nicsore@edc.dk28 15 34 68EDC Huset Hadsten

EDC Huset Hadsten

Søndergade 3, 8370 Hadsten

837@edc.dk86 98 36 00