Villa fra EDC

Torup 28, Torup

8305 Samsø

3.875.000 kr.

4/2 rum, 170 m²

Smukt arkitekttegnet hus fra 2021; flot udsigt

Et smukt arkitekttegnet hus lidt ud over det sædvanlige, beliggende på en stor grund med en fin udsigt over marker og eng. Huset ligger i udkanten af den hyggelige landsby Torup hvor der kun er 2 km til vandet mod øst samt til hovedbyen Tranebjerg med skole, børnehave, rådhus, biograf mv. Der er i øvrigt gode fær­ge­for­bin­del­ser – bl.a. passagerfærge direkte til Aarhus C samt bilfærger til henholdsvis Jylland og Sjælland.

Huset er opført i 2021 i kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler som bl.a. kræver minimalt vedligehold. Desuden er det yderst energivenligt med lave for­brugs­ud­gif­ter og grundet var­me­gen­vin­dings­an­læg og de mange anvendte na­tur­ma­te­ri­a­ler er der et fantastisk indeklima. Når man træder indenfor, fornemmer man straks harmonien og de velvalgte materialer. Stilen og den moderne komfort går flot hånd i hånd. Blandt andet skal de flotte massive Douglas plankegulve nævnes, der i sin fulde længde går igen i mange rum. Desuden er murene inde med teglsten og resterende indervægge beklædt med granbrædder. Køkken og alrummet i stueplan er husets hjerte. Her er der spiseplads ved de store vinduespartier så man får mest fuldt glæde af udsigten og naturen. Køkkenet er sned­ker­frem­stil­let af gennemgående krydsfiner og derudover en bordplade af stål. Her er god plads til at tilberede måltiderne og desuden er der installeret en ekstra vask som gør det nemt og fleksibelt at være flere i køkkenet. Derudover er der et lille viktualierum som kan holde madvarer tørre og kølige. Centralt i alrummet er placeret en indbygget brændeovn som supplerende varme. I underetagen er et fint badeværelse med bruseniche og terracotta tegl på gulvet. Herfra er der adgang til infrarød sauna som giver en følelse af velvære og afslapning. Adgang til badeværelset er via en stor walk-through closet med masser af skabsplads, og på den anden side af gangen ligger et godt værelse samt et bryggers med bl.a. vaskemaskine. Desuden er der i bryggers placeret diverse teknik; blød­gø­rings­an­læg, samt inde delen til jord­var­me­an­læg­get som er husets primære varmekilde. Hele stueplan opvarmes i øvrigt med gulvvarme. Via trappe fra alrummet er der adgang til 1. salen hvor man finder en mindre stue samt endnu et værelse med altan, samt badeværelse. Desuden et disponibelt rum. I forbindelse med køkkenet ligger et stort drivhus, som giver mulighed for at dyrke sine egne grøntsager eller blot som orangeri, hvor ydersæsonerne kan nydes ”nærmest udenfor”.

Et stort isoleret ke­ra­mi­k­værk­sted med vand og varme ligger i tæt forbindelse med huset. Her er der virkelig mange muligheder for anvendelse for en kommende ejer. Derudover er der flere gode udhuse der omkranser den store terrasse. På grunden desuden en carport og endnu et udhus i forbindelse med indkørslen. Bygningerne har et ens udtryk med udvendig beklædning af douglastræ, vinduer og døre er i mahogni og tag af tagpap. Den store grund er veletableret og frodig. Her er omkring 20 frugttræer og plads til dyrkning af g

Fakta om Samsø (3.694 indbyggere)

Kommuneskat
25,9%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
2.636 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.829 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.071 kr./md.
Antal folkeskoler
1
Gns. klassekvotient
23,9

Oplysninger

Sagsnr.
83203855
Boligareal
170 m²
Vægtet areal
151 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
1.551 m²
Antal etager
2
Byggeår
2021
Energimærke
A2020
Ejerudgifter pr. md.
1.667 kr.
Pris/m²
25.662 kr.
Pris
3.875.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
48 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
195.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
21.901 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
17.333 kr.
Læs mere om boliglån

Tæt på sælgerne

Jeg mener det er vigtigt at være tæt på sælger i hele processen så sælger ikke føler sig overladt til sig selv.

Peter J. Lund

Ejendomsmægler, Cand. jur., MDE

pjl@edc.dk51 26 16 68EDC Samsø ApS

EDC Samsø ApS

Langgade 20, 8305 Samsø

832@edc.dk86 59 03 22