Villa fra EDC

Dyngby Møllevej 10, Dyngby

8300 Odder

3.499.000 kr.

7/5 rum, 336 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 6. jul. 10:00 - 16:00

Total renoveret ejendom på Dyngby Møllevej 10

Præsentation af Dyngby Møllevej 10, 8300 Odder, Dyngby

Ejendommen på Dyngby Møllevej 10 er totalrenoveret, moderniseret og løbende istandsat gennem de sidste 10 år. Den er smagfuldt indrettet og fuldstændig ind­flyt­nings­klar. Med sine 336 kvadratmeter fordelt på to etager og en stor grund på 1607 m², er den klar til at byde en ny familie velkommen. Denne bolig er sjældent til salg og perfekt til at bo i, i generationer. Ejendommen har en fantastisk beliggenhed mellem Odder og Hou, kun 1,5 km fra Østjyllands bedste strande og badevand.Og med skolebussen som holder lige foran døren, er det oplagt for børnefamilier. Man kan nyde den dejlige natur lige udenfor døren, og der er under en halv times kørsel til både Horsens centrum og Aarhus C.

Man kommer ind i hallen, som forbinder hele huset. Med sine 7 meter til loftet giver det en speciel og lækker følelse hver gang man passerer denne. Her er der lysindfald fra Velux-vinduer fra begge sider af huset, en flot trappe fra Thy Trapper udført i hvidlakeret fyrretræ, med trin og håndlister i olieret Douglas-massivtræ. Trappen fører til første sal. Morsø-brændeovnen kan supplere med ekstra varme i de kolde måneder, hvis man ønsker det. Der er også direkte udgang til den dejlige store have gennem de dobbeltfløjede terrassedøre, hvor man lever det meste af sommeren.

I den vestlige del af huset ligger et godt værelse med udgang til haven. Værelset har hvidlakeret ask parket fra finske Parla Parquet. Der er også et stort bryggers med masser af underskabe og et sort garderobeskab med hvide mat glasskydedøre, hvor vaskemaskinen og tørretumbleren er placeret. I den Østlige del, hvor man træder gennem flotte franske døre, er der et kæmpestort køkken/alrum med en stor køkkenø. Køkkenet er udført med hvide højglans grebsfri låger og massive teak bordplader og ligger i forbindelse med det hyggelige sofaområde. Der er naturligvis udgang til haven og gårdspladsen gennem en af de flere terrassedøre. Det store badeværelse har masser af op­be­va­rings­ska­be, dobbeltbruser med rainshower fra Hans Grohe, væghængt toilet og vask i modellen Trento hvid mat med 12 mm bordplade fra Mabré og to vandhaner fra Hans Grohe. Her er der gulvvarme i hele stueetagen under de store flotte italienske klinker. I den sydlige del af huset findes en stor gildesal, som man selv kan sætte sit præg på. Her er der plads til hele familien, og den kan bruges til fester og lidt opbevaring.

På første sal er der et stort flot soveværelse med terrassedøre og fransk altan til haven samt Velux-vinduer. Hele rummet har et lækkert lysindfald og loft til kip. Længere nede af den fine fordelingsgang ligger tre attraktive og rummelige værelser med smukke detaljer og kviste, som gør værelserne meget anvendelige og lyse. De kan bruges både som børneværelser eller kontor mv. For enden af for­de­lings­gan­gen ligger der et badeværelse med brus, rainshower fra Hans Grohe, væghængt toilet og dob­belt­hånd­va­ske. Der er gulvvarme under de store flotte italienske klinker. Alle værelser og fordelingsgang på første sal har Dinesen Douglas massive gulve (28 x 300 mm, olieret). Derudover er der hvide, massive håndlavede fyldningsdøre til alle rum.

Den store have er omkranset af træer, der fungerer som læhegn. Desuden er den perfekt til den store børneflok som kan nye godt af svævebane og gynger i haven. Tomater og agurker gror mageligt i drivhuset, mens man nyder dagligdagen på den store terrasse omkranset af planter og træer. Den store staldbygning på 82 m² er perfekt til værksted, brændeskur og opbevaring af plæneklipper, haveredskaber, og på første sal kan havemøblerne opbevares i vinterperioden.

Dyngby Møllevej 10 tilbyder en unik kombination af historisk charme og moderne komfort. Med sin gennemgribende renovering, kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler og den fredelige beliggenhed nær badestrand og i cykelafstand til flere skoler og institutioner og kun 5 km til Hou, kan man let tage en dagstur til Tunø og Samsø. Dette er det perfekte hjem til den store familie, der ønsker høj kvalitet og noget helt specielt. Kontakt os for en fremvisning og oplev selv dette fantastiske unikke hus.

Fakta om Odder (23.896 indbyggere)

Kommuneskat
25,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
14,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.503 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.905 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.776 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,5

Oplysninger

Sagsnr.
83004030
Boligareal
336 m²
Vægtet areal
356 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
1.607 m²
Antal etager
2
Byggeår
1850
Ombygget
2012
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
2.221 kr.
Pris/m²
9.829 kr.
Pris
3.499.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
14 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
175.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
20.097 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
16.073 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

EDC Ejendoms Centret ApS

Banegårdsgade 3, 8300 Odder

830@edc.dk86 54 22 77