Villa fra EDC

Moesgårdvej 2E

8270 Højbjerg

7.995.000 kr.

8/5 rum, 255 m²
Nyhed
246 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 28. okt. 12:00 - 17:00

Luksuriøs mansardvilla i rolige omgivelser på lukket vej i Skåde

Denne fantastiske villa, beliggende på en fredfyldt lukket vej i Skåde, præsenterer sig med fine arkitektoniske detaljer, kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler og lyse, åbne rum, som tilsammen skaber en indbydende atmosfære. Villaen fremstår som en klassisk hvid mansardvilla med smukke gesimser og flere terrasser med udsigt til den smukke natur i den bagvedliggende have.

Ejendommen byder på hele 255 m² boligareal fordelt på tre etager, hvilket gør den ideel til den store familie eller dem, der ønsker ekstra plads til gæster, hobbyer eller hjemmekontor. Herudover 84 m² stor kælder, som byder på et stort bryggers og flere gode disponible rum til yderligere an­ven­del­ses­mu­lig­he­der, hvad enten det er til opbevaring, værksted eller hjemmefitness.

Stueplan byder på en rummelig entré med indbyggede gar­dero­be­skabsvæg­ge og fører videre til et velholdt, stilfuldt Boform-køkken. Fra køkkenet er der dobbelte glasdøre til spisestuen, der har en brændeovn og en skydedør, som giver adgang til endnu en stue en-suite – i dag brugt som kontor. I stueplan er der desuden et gæ­ste­ba­de­væ­rel­se med bruser. Der er gulvvarme i alle leverummene i stueplan, på nær de to stuer ensuite og trapperrum.

I 2003 blev der med respekt for villaens arkitektoniske udtryk, opført en arkitekttegnet tilbygning i to plan, med fremskudt murskifte. Her har sælger skabt et nyt hjerterum i boligen, som rummer en stor stue med fantastisk lysindfald. Fra stuen er der skydedøre, der leder ud til en stor syd- og vestvendt terrasse, hvor solens stråler kan nydes hele dagen og aftenen. En trappe fører ned til en stor og moderne for­æl­dre­af­de­ling. Her finder I et stort walk-in closet, som efter behov også kan laves om til et ekstra værelse. Herudover finder du soveværelset med direkte udgang til en stor terrasse samt et stort badeværelse med nedsænket badekar og bruseniche. Der er gulvvarme i alle rum i underetagen.

Førstesalen består af et velindrettet soveafsnit med tre store værelser og et rummeligt badeværelse med karbad. Fra det ene værelse er der udgang til en kæmpe sydvendt tagterrasse, hvor I kan nyde Skådes smukke natur og den friske luft. Endelig byder anden sal på et imponerende udnyttet loftrum, som også kan fungere som værelse eller et større kontor med smuk udsigt over byen og bugten.

Bag villaen breder en charmerende have sig, anlagt af en havearkitekt, som har skabt et unikt uderum med varieret beplantning og private kroge, hvor man kan nyde naturens skønhed.

De tre sydvendte terrasser giver optimale muligheder for udendørs liv, og her er der plads til både afslapning og sociale sammenkomster. Fra den nederste terrasse kan I træde direkte ud i den smukt anlagte have, der også rummer gamle frugttræer og et hyggeligt drivhus – en perfekt ramme for udendørs aktiviteter og familieliv.

Boligen ligger centralt i Skåde, blot 150 meter fra Skåde Skole og flere gode pasningstilbud samt Marselisborg Skovene indenfor rækkevidde. Nem adgang til Aarhus midtby, både i bil og med offentlig transport. Ved Skåde Skole finder du også en stor legeplads og adgang til sportsanlæg. Denne villa er perfekt til den store børnefamilie, som ikke vil gå på kompromis med størrelsen.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
82703745
Boligareal
255 m²
Kælder
84 m²
Rum/værelser
8/5
Grundareal
1.200 m²
Antal etager
5
Byggeår
1923
Ombygget
2005
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
5.855 kr.
Pris/m²
31.353 kr.
Pris
7.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
1 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
400.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
44.664 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
35.976 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Simon Friis Madsen

Partner, afdelingsleder og ejendomsmægler MDE

sima@edc.dk40 75 06 15EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Rosenvangs Alle 145, 8270 Højbjerg

827@edc.dk86 27 15 33