Villa fra EDC

Ladbyvej 1A

8270 Højbjerg

7/5 rum, 153 m²
Købsaftale underskrevet

Ind­flyt­nings­klar etplansvilla på rolig vej

Denne famillievilla er til jer, som leder efter en centralt beliggende og ind­flyt­nings­klar bolig med kort afstand til skole, busstoppested og indkøb. Ejendommen er velindrettet med forældre- og børneafdeling, som separeres af et køkkenalrum med hvide køk­ke­n­e­le­men­ter og et naturligt lys fra oven­lysvin­du­er­ne. Den åbne planløsning giver en rummelig fornemmelse og let adgang til resten af boligen. Dertil separat tv-stue med direkte udgang til solvendt terrasse.

Villaen har hele fem værelser - det ene sågar med hems - og synes oplagt og praktisk for den store børnefamilie, eller for dem, som ønsker flere rum til bl.a. kontor hobbyrum mm.

Udover den gode planløsning med forældre- og børneafdeling, har man i for­æl­dre­af­de­lin­gen et separat badeværelse, som er flot udført med bl.a. ovenlysvindue og newyorker brusevæg.

Udenfor bliver man ikke kun mødt af villaens fine terrasse og en flot varierende bevoksning, man har også en dejlig swimmingpool, en god græsplæne til fodbold, carport og et stort udhus.

Med en beliggenhed tæt på Aarhus midtby og rolige omgivelser er Holme et attraktivt område, særligt for børnefamilier. Holme byder på mange muligheder for dag­lig­va­re­ind­køb, børnepasning og skole - og alt i kort afstand fra, hvor I bor. Dette gør Holme til et fantastisk område for såvel unge som ældre, der ønsker en nem dagligdag og samtidig sætter pris på trygge omgivelser for deres børn eller børnebørn og dem selv.

Desuden er der fra Holme ikke langt til mange muligheder for idrætsudøvelse ved Lyseng og andre udendørs aktiviteter både i Mar­se­lis­borgsko­ven og ved Moesgaard Strand. Aarhus midtby er kun minutter væk, enten i bil eller ved hjælp af den velfungerende og hyppige offentlige transport, som Holme er beriget med. Holme har mange praktiske fordele og giver mange muligheder for en underholdende fritid.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
82703508
Boligareal
153 m²
Vægtet areal
165 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
648 m²
Antal etager
1
Byggeår
1969
Ombygget
2022
Energimærke
C
Liggetid
82 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kim Nymark

Afdelingsleder, ejendomsmægler og valuar, MDE

kny@edc.dk23 22 07 3058 58 70 12EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Rosenvangs Alle 145, 8270 Højbjerg

827@edc.dk86 27 15 33