Villa fra EDC

Elmehøjvej 57A

8270 Højbjerg

18.995.000 kr.

9/6 rum, 351 m²
Nyhed
110 visninger de seneste 24 timer

Historisk ejendom på toppen af Skåde Bakker

EDC har nu fornøjelse af at udbyde en af Skåde Bakkers største ejendomme, som nu kan erhverves som én samlet ejendom med to matrikler.

Velkommen til Elmehøjvej 57A, en ejendom beliggende på toppen af Skåde Bakker blandt hyggelige villaveje, der snor og bugter sig mellem hinanden i det bakkede landskab. Omringet af de majestætiske Mar­se­lis­borgsko­ve og Aarhusbugtens smukke vidde finder du i skovkantes forhøjning ejendommen Bækkelund. Opført som hovedhus til gartneriet Bækkelund i 1912. Ejendommen har fra toppen af det hele fulgt Skåde Bakkers fantastiske udvikling. Fra dyrkede marker, som forsynede ”storbyen” med jordbær og diverse grøntsager, til et af Skådes mest attraktive villakvarterer. I det bakkede landskab lige syd fra Aarhus C kombinerer beliggenheden det bedste fra begge verdener – roen og skønheden i naturen samt byens puls og de mange muligheder inden for rækkevidde.

Boligen er placeret på en vidstrakt grund på hele 3.276 m², der er perfekt til både afslapning og uden­dør­sak­ti­vi­te­ter. Den store bro­stens­belag­te indkørsel fra Elmehøjvej fører op til en dobbelt carport med valmet tegltag, som matcher huset og sikrer rigelig plads til køretøjer og opbevaring. Ejendommen byder velkommen af en flot trappe, som leder dig op til hovedentréen. Det unikke indgangsparti med udsigt til haven og skoven blev tilbygget i 1980’erne af de nuværende ejere, som fortog en gennemgribende renovering med hjælp fra Friis & Moltke arkitekterne. Haven omkring huset byder på flere hyggelige kroge og solrige terrasser, hvor man kan nyde de lange sommeraftener. Havens hjerte findes på den sydvendte terrasse, hvor den flotte udsigt strækker sig ned over haven og skoven. På grund af husets tilbagetrukket beliggenhed på den store grund, inviteres skovens dyreliv ind på plænen, hvor både rådyr og fuglesang bryder stilheden.

Denne storslåede ejendom tilbyder et boligareal på hele 351 m² fordelt på tre etager. Villaens to ind­gangs­par­ti­er gør boligen ideel til den store familie, liberalt erhverv eller fler­ge­ne­ra­tions­hus. Leverummene består af tre fantastiske stuer, hvor der er plads til store selskaber og hygge både i spisestuen, pejsestuen og tv-stuen. Fælles for alle er udsigten til skoven. Stueplan byder også på et gæstetoilet samt en separat væ­rel­ses­af­de­ling, som er ideel til liberalt erhverv med to kontorrum og eget indgangsparti. Villaen byder på i alt seks værelser, hvilket giver en fantastisk fleksibilitet i forhold til indretning. De mange værelser kan indrettes som soveværelser, kontorer, hobbyrum eller gæsteværelser – kun fantasien sætter grænser. På første sal finder du blandt andet et stort ”master bedroom” med en sydvendt altan og fantastisk udsigt samt eget badeværelse med sauna - hvilket skaber en privat oase for forældrene. Børne-/te­e­na­ge­af­de­lin­gen indeholder tre gode værelser med udsigt, et badeværelse og en stor repos som fælles opholdsrum.

Kælderen på 178 m² er en ekstra bonus med masser af muligheder. Her er der plads til både opbevaring, værksted, motionsrum, spaafdeling eller lige det du og familien går og drømmer om. Kælderen har også egen indgang, hvilket gør den velegnet til te­e­na­ge­af­de­ling eller som gæsteområde.

Elmehøjvej 57A er mere end bare en bolig – det er et hjem, hvor I kan skabe minder for livet. Med sin unikke beliggenhed og rummelige indretning er denne villa et sjældent fund.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
82703693
Boligareal
351 m²
Kælder
178 m²
Vægtet areal
412 m²
Rum/værelser
9/6
Grundareal
3.276 m²
Antal etager
3
Byggeår
1912
Ombygget
1984
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
14.269 kr.
Pris/m²
46.104 kr.
Pris
18.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
7 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
950.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
105.952 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
85.347 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Simon Friis Madsen

Partner, afdelingsleder og ejendomsmægler MDE

sima@edc.dk40 75 06 15EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Rosenvangs Alle 145, 8270 Højbjerg

827@edc.dk86 27 15 33