Villa fra EDC

Christian X's Vej 34

8260 Viby J

4/3 rum, 111 m²
Købsaftale underskrevet

Gen­nem­mo­der­ni­se­ret med charme inde som ude.

Denne smukke villa fra 1952, i 3 forskudte plan med ensidet taghældning, er siden 2019 blevet gen­nem­mo­der­ni­se­ret til perfektion. Stemningsfyldt inde som ude, med unikke løsninger, der skaber god værdi og moderne karakter i hele boligen. Nyt tagpap, ekstra isolering, støjdæmpende vinduer og 4 smarte Velux-ovenlys gør boligen mere tidssvarende og energivenlig. Det super flotte køkken/alrum og stuerum er uimodståeligt, med direkte udgang til det vidunderlige udeunivers, der kan nydes fra tidligt til sent.

Velkommen til Christian X´s Vej 34:
Smart og indbydende entre på gadeniveau, med fordeling til hele boligen.
Stort soveværelse samt 2 værelser, hvoraf det ene værelse har stor og praktisk skabsvæg. Alle værelser med smukke, lyse gulve.
Fint, lyst badeværelse med brus og praktisk ovenlys.

Få trin længere nede, finder du husets hjerte.
Stort og super lækkert køkken/alrum og stue i et, med lyse køk­ke­n­e­le­men­ter og med praktisk arbejds- og spiseø, der smart deler rummet op til den fine spiseplads, hvor hele familien kan samles. Stueafd. er hyggelig og møb­le­rings­ven­lig med brændeovnen som prikken over i´et. Rummet er forsynet med flere ovenlys samt store vinduespartier og udgang til sydvestvendt terrasse og have. Flotte, lyse parketgulve samt taghældningen giver en fantastisk rumfornemmelse. For enden i stuen er der mulighed for at etablere et ekstra værelse.

Fra køkkenet er der 5 trin ned til praktisk kælder med udgang til indkørslen samt god plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter og familiens overtøj. Nydeligt, hvidt toilet samt stort disp. rum med god plads til opbevaring samt plads til kontorrum eller hobbyaktivitet.

Haven er skøn, med et terrassemiljø hævet over plænen og skabt i hele husets længde mod sydvest. Når duggen falder, er der et stort, overdækket hyggeområde samt flere spots med mulighed for udekøkken, lounge samt lille hyggelig legekrog til børnene. Haven er velanlagt med plæne, lille udhus samt grønt træ-bælte, der afgrænser haven mod vest.
Foran boligen er der en lille fin forhave med plæne samt stenbelagt indkørsel til god garage. I forlængelse af garagen, også med indgang fra havesiden, er der en super værkstedsafd. med god plads til at sysle.

Boligen ligger tæt ved postnr. 8000 Aarhus C. Det er nemt at hoppe på bussen eller letbanen, så man kan tage del i storbylivet i løbet af få min. Børnene har 5 min. til Ro­sen­vangsko­len og er det andre institutioner og indkøb man søger, så ligger det hele få hundrede meter væk.

En skøn bolig, der er klar til indflytning. - Et perfekt hjem for dem der ønsker en moderne og indbydende atmosfære.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
82604657
Boligareal
111 m²
Kælder
36 m²
Vægtet areal
140 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
591 m²
Antal etager
2
Byggeår
1952
Ombygget
1966
Energimærke
D
Liggetid
12 dage

Din personlige rådgiver og mægler

Hvad end du skal sælge eller købe bolig, mener jeg at nøglen til et godt samarbejde er tillid og troværdighed. Derfor gør jeg mig umage hver eneste dag for at yde en ærlig og reel rådgivning. For mig handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Martin Lund

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

malun@edc.dk28 34 36 6486 11 88 44EDC AROS, Tranbjerg - Solbjerg

EDC AROS, Tranbjerg - Solbjerg

Tranbjerg Hovedgade 58, 8310 Tranbjerg J

831@edc.dk86 72 00 88