Villa fra EDC

Birkevej 9

8240 Risskov

6/4 rum, 130 m²
Købsaftale underskrevet

Sjældent udbudt klassisk villa på Birkevej

Sjældent udbudt klassisk villa på Birkevej – en af vandsidens rigtigt gode veje. Fantastisk dejlig bolig med kun få minutters gang til vandet og super central beliggenhed i forhold til centrum, Riis Skov, Bel­le­vu­e­hal­ler­ne samt butikker og caféer på Ndr. Strandvej.

Boligen er opført i 1924 i den helt rigtige stil og kvalitet, opkaldt ”Anna” og har været i familiens eje i mere end 60 år. Haveanlægget er et kapitel for sig selv med blomster, havebassin og stor græsplæne, oplagt til boldspil og leg.

Der er i stueplan 2 hyggelige stuer en suite med dejlig loftshøjde og via dobbelt franske døre adgang til dejlig udestue fra 2005 med en dejligt lysindfald fra de store vinduespartier både i vægge samt i loftet, og hvor årstidernes skiften kan følges på nærmeste hold. Fra udestue er der adgang til terrasse og den lukkede have. Rummeligt soveværelse med sky­de­dørs­skabsvæg og adgang til mindre værelse, oplagt til babysengen eller kontor/walk-in. Herfra er der også udgang til terrasse og have. Det pæne badeværelse er renoveret for år siden bl.a. med bruseniche.
Pænt køkken i lyse elementer med mindre spiseplads samt med megen skabsplads. Køkkenet ligger i forbindelse med en af stuerne, og der er også via baggang udgang til gårdhave og annekset.

Præsentabel entré med svungen trappe til boligens første sal. Her er køkken, badeværelse med bruseniche samt 2 gode værelser samt mindre værelse.

Annekset er på 59 kvm og rummer et dejligt værksted for hobbymanden med et godt loftsrum til opbevaring. Her er også et disponibelt rum, som kan benyttes til overnattende gæster, samt et stort bryggers/vaskerum med vaskesøjle installeret. Her er der også opsat toilet og bruser, som er oplagt at bruge, når man kommer retur fra en dukkert ved stranden. Her er også carport samt overdækning til cykler.

En virkelig attraktiv beliggenhed i Risskov – kontakt EDC Mæglerne for nærmere info.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
82408557
Boligareal
130 m²
Vægtet areal
146 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
864 m²
Antal etager
2
Byggeår
1924
Ombygget
1937
Energimærke
D
Liggetid
64 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Risskov/Egå

Ndr. Strandvej 90, 8240 Risskov

824@edc.dk86 17 34 34