Villa fra EDC

Nørre Dråbyvej 6, Nørre Dråby

7900 Nykøbing M

1.195.000 kr.

6/3 rum, 290 m²
Åbent hus med tilmelding 10. sep. 9:00 - 16:00

Rummelig og unik liebhaverperle med en enestående beliggenhed

Her på det skønne Nordmors, og i særdeleshed ved Nørre Dråby, får I de bedst tænkelige vilkår. Her er en helt fantastisk og uspoleret natur, hvor der er fred og ro, et minimum af trafik og kun 1 km til Limfjorden. Fra ejendommen er en pragtfuld panoramaudsigt over det varierende landskab med Limfjorden, Thisted Bredning og Hanklit. Her er også et rigt dyreliv, da dyrene selvfølgelig også har valgt at bosætte sig så skønt et sted som dette. Stedet kan også benyttes til fritidsbrug.

Indenfor 2 km har I Sejerslev. En hyggelig landsby med et enormt godt sammenhold. Her er naturfriskole, børnepasning, købmand, idrætsforening m.v. Ligeledes er der indenfor 4 km Skærbæk Klint, Skarregaard samt Fossil- og Molermuseet ligesom det populære havnemiljø med cafe og molerklitter ved Ejerslev Havn kun er 6 km væk.

På denne enestående beliggenhed, er en lige så enestående ejendom. En charmerende vinkelbygning, der er opført i 1928, til/-ombygget i 1999, er klar til omfavne jeres familie. I får et boligareal på 290 m2 i forskudte plan, så her er masser af plads at boltre jer på. Ejendommen fremstår overalt i meget pæn, lys og velholdt stand. Ejer har renoveret ejendommen løbende og rummer mange spændende detaljer. I forlængelse af huset er udhus på 102 m2 + 56 m2 tagetage, som kan bruges til alverdens formål. I 2009 er der opført en flot, muret garage på 60 m2 med to porte. Ovenpå den er etableret en 26 m2 stor tagterrasse, hvorfra man har den flotteste udsigt over de åbne vidder mod fjorden. Sidst, men ikke mindst – et super fint orangeri på 33 m2 i forlængelse af husets anden ende. Ejendommen er så flot, spændende og velholdt hele vejen igennem.

Indretning: Den store og lyse entré byder jer pænt indenfor. Herfra er adgang til en fantastisk udsigtsstue, der ligger i forskudt plan. En enestående stue med masser af plads, loft til kip, fritlagte bjælker og kæmpe vinduesparti i gavlen. Kan I løsrive jer fra herfra, så kan man fortsætte ud på den store tagterrasse. Herfra kan I med garanti ikke løsrive jer fra. Sikke et sted – her er I i et med naturen. En sublim udsigt over landskabet og Limfjorden mod Thisted. Fra entré er tilmed adgang til en super fin gildesal, der også ligger i forskudt plan. Gildesalen er stor og regulær og kan anvendes til utallige formål, så det er et kæmpe fint uanset alder. I forlængelse af gildesal er et super fint bryggers med lyst skabs­ar­ran­ge­ment, plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter og udgang. I åben forbindelse med entré, er indrettet stort kontor, der også kan ændres til værelse, hvis man ønsker. Her er et fint og velholdt badeværelse med bruseniche. Entré giver ligeledes adgang til en stor og åben stue, der anvendes til spisestue. Her er god plads til det lange spisebord. Herfra er dejlig udsigt gennem vinduerne mod syd udover haven. I åben forbindelse med spisestuen er husets flotte, nyere køkken med lyst inventar. Her er masser af skabs- og bordplads. Fra stuen er der ligeledes adgang til gangareal med udgang og med trappe til 1. sal. På 1. sal er stort repos med skabe, gang/kontor, WC samt to fine og rummelige værelser med dejligt lysindfald gennem de store kvistvinduer.

Ejendommens 3145 m2 store grund er også et kapitel for sig. En flot og indbydende indkørsel byder jer velkommen til. Stor gårdsplads i forbindelse med dobbeltgaragen, så her er god plads til jeres og gæsternes biler. Høje træer hele vejen rundt om matriklen giver jer ro og masser af lækroge rundt om på grunden. Foran huset og udhuset er der det fineste terrassemiljø. Her er etableret en stor flisebelagt terrasse, der vender mod syd ligesom resten af haven. Smukke bede ved muren og i terrassen med forskellige beplantninger samt flisebelagte gangarealer. Tænk sig at sidde her og nyde aftensmaden og skue ud over haven – her vil I få en masse gode ophold, I sent vil glemme. Haven består primært af græsplæne, men rundt om i haven er anlagt bede med varierende beplantninger, så her er altid farver og liv. Børn vil have en fest her. De samme vil de voksne med de grønne fingre i det store orangeri.

Et helt unikt sted, der må og skal opleves!


BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS

Fakta om Morsø (19.734 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.676 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.585 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.282 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
79005278
Boligareal
290 m²
Kælder
5 m²
Vægtet areal
342 m²
Rum/værelser
6/3
Grundareal
3.145 m²
Antal etager
1
Byggeår
1928
Ombygget
1999
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.253 kr.
Pris/m²
3.494 kr.
Pris
1.195.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
65 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
60.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.820 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.401 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors

EDC Mors

Havnegade 5, 7900 Nykøbing M

790@edc.dk97 71 11 00