Villa fra EDC

Hvedemarken 2

7900 Nykøbing M

6/4 rum, 175 m²
Solgt

Særdeles spændende, rummelig og velholdt etplansvilla på attraktiv beliggenhed!

Her er det med at være hurtig – 175 velindrettede kvadratmeter i en spændende og velholdt etplansvilla i et efterspurgt kvarter tæt på alt – her er hjemmet, som mange efterspørger! I kommer til at bosætte jer i det rolige Rug­vangskvar­ter, der er særdeles populært hos alle aldersgrupper. Indenfor en radius af 600 meter har vi både skole, arena, indkøb, bager, fjord og grønne områder, så vi forstår godt hvorfor området er så populært.
Hvedemarken 2 byder på en meget velholdt og utrolig spændende villa fra 1971. Med 175 m2 i et plan passer huset til alle typer familier. Ejer har passet rigtig godt på huset, så man kan flytte ind med det samme uden at røre en finger. Hele vejen igennem fremtræder huset meget lyst og indbydende. I forlængelse af huset er tilmed en muret garage/carport på hele 59 m2.
Indretning: Husets entré byder jer pænt indenfor. Super fint og lyst badeværelse med bruseniche og badekar. Pænt og rummeligt bryggers med plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter og udgang til indkørsel. To store, lyse og regulære værelser med skabe. Meget velholdt køkken med hvidt inventar og med god plads til spiseplads. De store vinduespartier giver køkkenet et dejligt lysindfald. Utrolig hyggelig stue med brændeovn og masser af kvadratmeter, som kan indrettes på mange måder. Her er stort vinduesparti, hvor lyset strømmer ind. Kan I løsrive jer fra den skønne stue, så kan I fortsætte ud på en dejlig terrasse, der er delvist overdækket. I forlængelse af stue er endnu et stort værelse med skabe og i forbindelse med det er yderligere et værelse samt et badeværelse med brus, så denne del kan med fordel anvendes til for­æl­dre­af­de­ling.
Til så spændende et hus er selvfølgelig en ligeså spændende grund. En nydelig flisebelagt indkørsel byder jer velkommen til og fører bilen til garagen/carporten. Der er flisebelagte stier til husets døre. Langs huset er fine bede. Forhaven er omkranset af hæk i skel og mellem hæk og hus er regulær græsplæne. Følger I græsplænen rundt, så kommer I om i den sydvestvendte have. En utrolig skøn have, hvor hæk og træer er dejligt opvokset, så her er I helt ugenerede. Der er anlagt bede rundt om I haven, hvor I vil opleve et væld af farver og beplantninger. Ved huset er stor flisebelagt terrasse, der er delvist overdækket og her sidder man totalt i ro og fred. Her vil I med garanti spise aftensmaden så mange gange som muligt. Stor og regulær græsplæne giver de bedste betingelser til bold og leg. Det er mange lækroge rundt om på grunden.
Vi kan ikke sige det nok – her er en eftertragtet bolig, så det er med at være hurtig!

Fakta om Morsø (19.734 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.676 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.585 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.282 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
79005222
Boligareal
175 m²
Vægtet areal
181 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
972 m²
Antal etager
1
Byggeår
1971
Ombygget
1976
Energimærke
D
Liggetid
45 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors

EDC Mors

Havnegade 5, 7900 Nykøbing M

790@edc.dk97 71 11 00