Villa fra EDC

Svanholmvej 11, Agger

7770 Vestervig

4/3 rum, 94 m²
Solgt

Velholdt villa på en stille, lukket villavej i Agger

Velbeliggende villa i Agger med god planløsning og beliggende på en stille, lukket villavej. Ejendommen har i 2021 fået nyt køkken, trol­l­tekt­lof­ter og pergogulv i køkkenet og opholdsrummet.

Agger er en spændende by i vækst, der indfanger hjertet af besøgende med sin rolige skønhed og uendelige kystlinje. Byens ka­rak­te­ri­sti­ske huse og hyggelige sommerhuse skaber en hyggelig ramme omkring dette charmerende sted. Agger er endvidere omgivet af Nationalpark Thy. Et af Aggers mest be­mær­kel­ses­vær­di­ge træk er Agger Tange, en naturskabt barriere mellem Vesterhavet og det fredelige fjordområde. Området er velegnet for naturelskere og alle som dyrker surfing, havkajak, fiskeri, cykling, løb mm. Der findes cykelsti fra Agger Tange i syd til Bulbjerg i nord ind gennem naturområdet Nationalpark Thy. Et af de bedste steder i Danmark til surfing i såvel fjord som hav. Velegnet til kajak i fjorden op i åsystemet og søerne. Dejlige børnevenlige sandstrande til såvel badning som gode vandreture. Alsidigt fiskeri i Vesterhavet, fjorden, åen og sø. Der er 15 minutters kørsel til 18 hullers golfbane samt en lækker svømmehal med stor wellness afdeling. Større indkøb findes i Hurup med flere dag­lig­va­re­bu­tik­ker samt gågade med spe­ci­al­bu­tik­ker.

Ejendommen indeholder entre med klinkegulv, vaskemaskine og tørretumbler. Fra entreen er der indgang til det rummelige køkken fra 2021 i en flot grøn farve, som er i åben forbindelse med den lyse spise- og opholdsstue. I opholdsstuen er der lagt nyt pergogulv i 2021 samt trolltektloft og panelvæg ved spisebordet. Fra opholdsstuen er der udgang til udestuen med udgang til den sydvendte terrasse og den store, lukkede have udlagt i græs. En fordelingsgang til husets to velholdte værelser, badeværelse og soveværelse. Soveværelset har skabsvæg og ligger med udkig til haven. Badeværelse indeholdende lyse elementer, bruser og gulvvarme. Ydermere har huset et depotrum.

Derudover har ejendommen 2 skure, en nordvendt terrasse og et haveskur.

Der er på ejendommen en oplader fra OK som er tilmeldt en lejepakke, der kan overtages.

Tv/Internet: Fiber

Fakta om Thisted (42.989 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.027 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.939 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.014 kr./md.
Antal folkeskoler
15
Gns. klassekvotient
19,3

Oplysninger

Sagsnr.
77605746
Boligareal
94 m²
Vægtet areal
99 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
800 m²
Antal etager
1
Byggeår
1987
Energimærke
C
Liggetid
37 dage

Troværdig og tillidsvækkende.

Vi samler på tilfredse kunder! Alt får mere værdi når man gør sig umage - Vi gør vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du handler bolig.

EDC Hurup Thy

Bredgade 169, 7760 Hurup Thy

776@edc.dk97 95 14 44