Villa fra EDC

Gadekæret 24, Sennels

7700 Thisted

1.895.000 kr.

6/3 rum, 155 m²
Nyhed
1479 visninger de seneste 24 timer

Enestående ejendom midt i Sennels – med kæmpe have, grønt areal og mulighed for erhverv

Lige midt i landsbyen Sennels ligger Gadegård midt i en frodig have. På grund af de høje træer kan du næsten ikke se, hvad der venter dig ude fra vejen, men når du kommer op ad indkørslen, er det en smuk ejendom med høje, småsprossede vinduer, rødt tegltag og et elegant indgangsparti, der byder dig velkommen.
Med 378 m2 inden døre kan du og dine kære folde familielivet frit ud, og hvis I har pladskrævende hobbyer eller planer om at drive liberalt erhverv fra hjemmeadressen, er der mulighed for det. Den nuværende ejer har brugt 223 m2 på at lave film­pro­duk­tio­ner – blandt andet børnefilmen ’Snøvsen’ er skabt her – og inden døre finder du blandt andet et højloftet atelier, et værksted og sågar et rum med en 35 mm filmfremviser. Spørgsmålet er, i hvilken retning dine drømme går: Vil du omdanne det til et yogarum, et op­fin­der­værk­sted, en kæmpe garage eller den vildeste legesal til børnene? Mulighederne er mildest talt mange.

Gennem hoveddøren bliver du ledt ind i husets hall, og herfra kan du fortsætte ind i den nuværende boligafdeling. Her ligger tre smukke stuer en suite, og med cirka tre meter til loftet, plankegulve og et flot lysindfald gennem de originale vinduer fra 1916 er atmosfæren helt særlig. I den midterste stue står en brændeovn klar til årets kølige dage – og hvis du har små børn, kan du allerede nu glæde dig til juleaften, når du åbner de dobbelte døre ind til ’flygelstuen’ og overrasker børnene med et af byens højeste juletræer.
Fra det rummelige spisekøkken har du adgang til et spisekammer og trappe ned til en kælder – præcis som det hører sig til for et stuehus fra den tid. Et badeværelse ligger også i stueplan, mens fire soveværelser og et disponibelt loftsrum ligger på førstesalen.

Den nuværende er­hvervs­af­de­ling byder på det førnævnte atelier med trappe op til værkstedet og derudover tre værelser og et toilet i stueplan.

Haven er et kapitel for sig selv, for det er en komplet ugeneret oase, der skærmes af høje træer og byder på bærbuske, frugttræer, køkkenhave, bålsted og solrige kroge. Her kan familien lege og være helt i fred. Mere præcist er den vestligste del af haven en særskilt grund – Gadekæret 28 – som oplagt kan indgå i handlen.
Et kæmpestort, grønt areal, der breder sig mod syd og videre langs med Ga­de­gårds­par­ken, hører også med til ejendommen: Her er blandt andet en sø, der populært kaldes for Mosen, og det er et dejligt sted at gå tur og nyde fuglelivet.

Apropos gåture, så ligger Limfjorden bare ti minutter væk til fods, og det er nemt at komme ud i Knudsbjerg Plantage. Og selvom du bor helt fredeligt, har du Sennels Skole, Nordthy Hallen og den lokale købmand lige i nærheden. Livet er godt i Sennels, for der er et stærkt naboskab og mange hyggelige aktiviteter at tage del i.
Er det her, du skal slå dig ned og skabe det liv, du drømmer om? Kontakt EDC, så sørger vi for en fremvisning af Gadekæret 24.

Fakta om Thisted (42.989 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.027 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.939 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.014 kr./md.
Antal folkeskoler
15
Gns. klassekvotient
19,3

Oplysninger

Sagsnr.
77103394
Boligareal
155 m²
Kælder
40 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
6/3
Grundareal
20.815 m²
Byggeår
1916
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
2.579 kr.
Pris/m²
12.226 kr.
Pris
1.895.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
1 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
95.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
10.661 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.460 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Kom godt videre

At hjælpe mennesker med at finde drømmeboligen er noget helt særligt. Derfor gør jeg mit bedste for at I kan komme godt videre.

Simon Larsen

Ejendomsmægler, MDE

simon@edc.dkEDC Hanne & Hugo Larsen

EDC Hanne & Hugo Larsen

Vestergade 43, 7700 Thisted

771@edc.dk97 92 37 00