Villa fra EDC

Søhusvænget 4

7660 Bækmarksbro

2.195.000 kr.

9/6 rum, 275 m²
Nyhed

Meget velholdt landvilla - to enheder og mulighed for erhverv

Pladsen og jordtil­lig­gen­det er langt fra det eneste, som taler for Søhusvænget 4. Den velholdte stand fortjener også at blive fremhævet, og med sin naturskønne beliggenhed lige syd for hyggelige Bækmarksbro har den flotte landvilla mere at byde på end de fleste boliger. Huset er endda allerede inddelt i to flotte, selvstændige enheder, så I får masser af muligheder med indretningen.

Det gælder også i bogstavelig forstand. Huset blev udvidet i 2005, så I får et imponerende boligareal på hele 275 m². Boligen opvarmes med et nyinstalleret hybridfyr fra 2024, som kombinerer pille fyret og en luft til vand varmepumpe. Dertil kommer en række ekstra bygninger - herunder en stor lagerhal på 281 m², som giver gode muligheder for erhverv. Da I ovenikøbet får en fin bygning med omklædning, bad og frokostrum, er den selvstændige håndværker rigtig godt stillet.

Lige så interessant er den tilhørende grund, som er på godt og vel en hektar. Der har tidligere været holdt får på ejendommen, og drømmer I om dyrehold i løsdrift, kan ønskerne sagtens realiseres. Grunden er anlagt med masser af træer og tæt beplantning, så I får nærmest fornemmelsen af at bo i en lille lysning. Den ugenerede fornemmelse følger derfor med, uanset om I opholder jer inden døre eller udenfor på de dejlige terrasser.

Standsmæssigt er der ikke en finger at sætte på villaen, der fremstår som et bundsolidt byggeri. Bag rødsten og tegl folder boligen sig ud, og den lille entré giver direkte adgang til begge enheder. På venstre hånd finder I den lille lejlighed, som er indrettet med et badeværelse samt et pænt køkken-alrum og en stue i åben forbindelse hertil. I får desuden to værelser, der begge har adgang til hems.

Til højre ligger den største af enhederne, hvor tre gode værelser samles om et fint multirum i den ene side af huset. Yderligere har I et badeværelse og et vaskerum, men det bedste gemmer vi til sidst - nemlig det lækre og rummelige opholdsområde. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen, som byder på loft til kip, ovenlysvinduer og et flot kig til den grønne have.

Bækmarksbro er en hyggelig og meget aktiv landsby med ca. 550 indbyggere. En by i positiv udvikling og med et godt sammenhold. Der er områder med en del nyere huse og stier udlagt i skønne rekreative nærområder ved å og eng. I byen findes et absolut velfungerende foreningsliv, der blandt andet har hjemme i Tangsø Idrætscenter med motionscenter, sportshal, svømmehal, wellness-center og sel­skabslo­ka­ler samt ferieboliger - med andre ord er der en masse tilbud til både store og små. Byen har desuden Tangsø Børnehus som har både vuggestue og børnehave, og for de ældre børn er der den lokale skol med klassetrin fra 0. til 6. klasse. Der er gode ind­købs­mu­lig­he­der i form af nyopført SPAR-butik samt tankstation med værksted. Bækmarksbro ligger godt placeret med ca. 15 km til Lemvig, ca. 24 km til Holstebro og Struer. Der er togforbindelse til Lemvig og Vemb, og der er heller ikke langt til grønne områder ved anlægget og åen.

Lad os præsentere hele herligheden ved en fremvisning. Kontakt EDC Lemvig på telefon 96 63 40 00.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18,5

Oplysninger

Sagsnr.
71105750
Boligareal
275 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
9/6
Grundareal
10.506 m²
Antal etager
1
Byggeår
1988
Ombygget
2005
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
2.284 kr.
Pris/m²
7.982 kr.
Pris
2.195.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
8 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
110.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
12.352 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.810 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rune Kamedula

Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

rka@edc.dk21 21 79 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00