Villa fra EDC

Falkevej 16, Heldum

7620 Lemvig

995.000 kr.

5/3 rum, 118 m²

Lys, arkitekttegnet etplansvilla i roligt kvarter

I skønne omgivelser på Falkevej møder I en familievilla, som garanteret ikke ligner andre 70’er-huse, I har set. Der er nemlig tale om et flot, arkitekttegnet hus, hvor både de udvendige og indvendige rammer fremstår lidt mere indbydende end de typiske parcelhuse fra perioden. Huset ligger endda i et roligt område af Lemvig Vest, hvor bymidten og naturen begge er inden for rækkevidde.

Huset er en familievilla, og ejendommen tager selvfølgelig sin opgave alvorligt. Det betyder, at boligen lægger sit fokus på funktionalitet, men samtidig får I nogle særlige fordele. Eksempelvis fremstår den tilbyggede udestue i fuld boligkvalitet, og rummet er opført med en lille forskydning i tag­kon­struk­tio­nen, som giver et flot, naturligt lysindfald fra kip.

Det betyder også, at I får 149 anvendelige kvadratmeter under tag, og den gode plads er tilsvarende godt udnyttet. Det mindste af boligens tre værelser fungerer som gennemgangsrum til udestuen, så her vil det være oplagt at indrette et lille hjemmekontor. Derudover har I gode muligheder for at inddrage et hjørne af opholdsstuen, hvis I skal bruge et ekstra soveværelse.

Opholdsstuen er nemlig udpræget rummelig, og I kan endda åbne op til køkkenet, der ligger ved siden af. Allerede i dag er køkkenet dog godt indrettet med plads til et spisebord, og ligesom boligens badeværelse er rummet opdateret i 1998. Badeværelset har desuden indlagt gulvvarme, og som supplement får I et praktisk bryggers og et lille depotrum.

Også haven fortjener at blive fremhævet, for grunden er meget fornuftigt anlagt. I får en god garage, der tæller 32 m² og er opført i samme lyse, sandgule mursten som selve huset. Mod vejen er garagen og villaen forbundet af en lille halvmur, og mellem bygningerne har man etableret en terrasse, der har karakter af en hyggelig gårdhave med adgang fra stuen.

Området omkring Lemvig er kendt for sine bakkede dale, og skønne natur omkring fjorden, der strækker sig helt ind til det hyggelige miljø på Lemvig havn.

Vesterhavet og Klosterheden ligger indenfor en afstand af 10 kilometer, og hér er der rig mulighed for skønne og smukke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt.

I centrum af byen finder du adskillige dagligvare- og detailbutikker i hyggelig gågade samt havnemiljøet, der især om sommeren summer af liv.

Havneområdet har været gennem en stor forandring gennem de sidste ti år, hvor den har forvandlet sig fra en travl industrihavn til smukt havnemiljø med restauranter, lystbådehavn, skaterbane, legepladser, havnebad og senest det nyopførte klimatorium.

Byen har mange foreninger med fritidstilbud til alle aldre der både foregår i lokale bygninger samt i byens kulturcenter - Der findes endvidere motionscentre, svømmehal, 2 padle-tennis haller, aktiv ro-, og sejlklub, biograf, smuk golfbane og meget mere.

Kort sagt - En rigtig smuk havneby der med sin størrelse kærer for det nære og trygge miljø

Kontakt EDC Lemvig for en fremvisning på telefon 96 63 40 00.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18,5

Oplysninger

Sagsnr.
71105632
Boligareal
118 m²
Vægtet areal
131 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
881 m²
Antal etager
1
Byggeår
1971
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.348 kr.
Pris/m²
7.595 kr.
Pris
995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
45 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
50.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.728 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.548 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 86EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00