Villa fra EDC

Kirkegade 10

7361 Ejstrupholm

3/2 rum, 93 m²
Solgt

Velbeliggende og nær centrum af Ejstrupholm - velegnet til førs­te­gangs­kø­ber­ne.

Rødstensvilla fra 1958 på 93 kvm bolig og 84 kvm kælder beliggende tæt ved indkøb og ikke langt fra skole, SFO m.m. Villaen har løbende fået renoveringer og har en dejlig grund, som er nem at holde og hurtig at komme over.

Villaen er indrettet på følgende måde:
Forgang med klinkegulv med adgang til dels soveværelse med skabsvæg, dels viktualierum samt badeværelse med klinkegulv. Monteret med hånd­klæ­de­tør­rer og bruseniche. Endvidere nedgang til kælder.

Stor stue i åben forbindelse med køkken – isat med træbetons loftplader og spots. En dejlig stue, som med sine store vinduer giver et godt naturligt lysindfald. Fra stuen er der nedgang til en mindre udestue.

Kælderen på 84 kvm er indrettet med fordeler gang med klinkegulv med varme, disponible rum med betongulv, ekstra disponibelt rum som i dag anvendes som kreativt værelse med gulvvarme. Yderligere er der et ekstra disponibelt rum med vindue ud mod vejen, samt et godt vaskerum/bryggers med betongulv, istandsat i 2016

Egen indgang til kælderen. Stort disponibelt rum - anvendelig til garage og placering af cykler m.m., evt. værksted eller hobbyrum.

Fakta om ejendommen:
Vinduer i stueetagen er skiftet i 2016 med undtagelse af ba­de­væ­rel­ses­vin­due.
Havestuedør, vinduer samt tag på havestuen er skiftet i 2023, og der er samtidig opsat nye tagrender.
Vægge i kælderen, som vender mod syd, er isoleret med ca. 100 – 150 mm.
Vi gør opmærksom på, at selvom kælderen kan have be­bo­el­ses­lig­nen­de indretninger, er dette registreret som kælderareal.

Området:
Ejendommen ligger i Ejstrupholm, en aktiv by med stærke fællesskaber omkring skole, hal og forskellige foreninger. Byen ligger i god køreafstand til flere driftige omegnsbyer, blandt andet Brande, Ikast, Herning, Horsens, Vejle og Billund, så der er gode muligheder for pendlere.
Ejstrupholm er smukt beliggende i det midtjyske ved Ejstrup Sø og har et flot anlæg med bl.a. legeplads og multibane i midtbyen. Nær ved na­tu­ro­p­le­vel­ser og friluftsliv på Harrild Hede samt både Nørlund og Gludsted Plantager. Nyd en cykeltur en kort tur fra Ejstrupholm ved f.eks. Rørbæk Sø eller via ”Den Skæve Bane” mod Hampen Sø.
I Ejstrupholm er der mulighed for dag­lig­va­re­ind­køb, og der er flere andre butikker og handlende i byen. Ejstrupholm Skole går op til og med 9. klasse, og der er mulighed for SFO. Derudover er der en nyere børnehave samt vug­ge­stu­e­plad­ser.

Fakta om Ikast-Brande (42.737 indbyggere)

Kommuneskat
25,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.509 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.811 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.176 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
20

Oplysninger

Sagsnr.
87602306
Boligareal
93 m²
Kælder
84 m²
Vægtet areal
127 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
461 m²
Antal etager
2
Byggeår
1958
Energimærke
D
Liggetid
31 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Mads Breum Berg

Ejendomsmægler, MDE & partner

mads@edc.dk41 66 56 06EDC Nr. Snede

EDC Nr. Snede

Rosengade 20, 8766 Nørre Snede

876@edc.dk70 26 96 26