Villa fra EDC

Mandøvej 18

7200 Grindsted

6/5 rum, 171 m²
Solgt

Utroligt velholdt familievilla i Vestbyen - Kun 4 anmærkninger i til­stands­rap­port!

Velkommen til Mandøvej 18 – en utroligt velholdt villa, der gennem årene er blevet løbende moderniseret for at opfylde alle krav til moderne komfort og funktionalitet. Denne charmerende ejendom er en ideel bolig for familien, der søger både stil og komfort i skønne omgivelser.

Indretning: Villaen byder på hele 4 rummelige og lyse værelser, rummeligt badeværelse og et gæstetoilet. Boligen rummer en stor spisestue og stue, som indbyder til hyggelige familiemiddage og afslapning. De store vinduespartier sikrer et skønt naturligt lysindfald, der skaber en varm og indbydende atmosfære i hele boligen. Boligen er moderniseret i en grad som gør at de økonomisk tunge ændringer er klaret, men stadig med plads til at kunne sætte dit eget præg på boligen.

Moderne faciliteter: Boligen er løbende blevet opdateret med moderne faciliteter, så du kan nyde godt af både nutidens komfort og klassisk charme. Boligens planløsning forbinder køkken, spiseområde og stue på en harmonisk måde, hvilket gør det nemt at tilbringe tid sammen som familie eller underholde gæster.

Udearealer: En af boligens absolutte perler er den smukke have, som er perfekt til både afslapning og leg. Haven er anlagt med sans for detaljer og byder på mange hyggelige kroge, hvor man kan nyde de lange sommerdage. Den fantastiske hårdttræs terrasse er et kapitel for sig – her kan du virkelig udnytte de udendørs kvadratmeter til fulde. Terrassen er ideel til grillmiddage, solbadning eller blot en rolig stund med en god bog. I haven finder du også et charmerende orangeri, hvor du kan dyrke dine egne planter eller blot nyde den særlige stemning.

Baghaven byder på en god overdækket og lukket terrasse, der giver mulighed for at være udendørs, selv når vejret ikke er helt i top. Det er et perfekt sted at nyde de kølige aftener eller drikke morgenkaffen i læ for vinden.

Praktiske faciliteter: Boligen har et funktionelt bryggers/baggang med nem udgang til både skur og områdets stisystemer, som giver sikker passage til både skole, pas­nings­mu­lig­he­der og indkøb. Dette gør hverdagen praktisk og bekvem for hele familien.

Ekstra muligheder: Derudover har huset en stor kælder med egen indgang, som er oplagt til liberalt erhverv, te­e­na­ge­af­de­ling eller lignende. Denne ekstra plads giver mange muligheder for at tilpasse boligen til dine specifikke behov.

Mandøvej 18 er en bolig, der skal opleves. Med sin velholdte stand, moderne opdateringer og skønne uden­dør­s­a­re­a­ler er denne villa den perfekte ramme om familielivet. Boligen kræver ikke meget andet end at blive møbleret efter behov, så du kan flytte direkte ind og føle dig hjemme. Kom og oplev denne perle, og lad dig forføre af den unikke charme og den fantastiske beliggenhed.

Fakta om Billund (27.119 indbyggere)

Kommuneskat
24%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.528 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.942 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.438 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
17,6

Oplysninger

Sagsnr.
72001948
Boligareal
171 m²
Kælder
36 m²
Vægtet areal
196 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
996 m²
Antal etager
1
Byggeår
1970
Ombygget
1976
Energimærke
C
Liggetid
53 dage

Bolighandel er en stor ting

Jeg ved at en bolighandel for mange er en stor beslutning, derfor er grundstenen i vores handler at alle parter føler at det er det rigtige.

Geir Hedegaard

Indehaver & Daglig leder, Ejendomsmægler, MDE

gehe@edc.dk24 85 92 61EDC Domus, Grindsted & Billund

EDC Domus, Grindsted & Billund

Nørre Torv 2, 7200 Grindsted

720@edc.dk75 32 15 55