Villa fra EDC

Dalbo 37

7200 Grindsted

1.995.000 kr.

5/5 rum, 164 m²
Nyhed
37 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 23. okt. 10:00 - 16:00

Stor, renoveret og ind­flyt­nings­klar villa i østbyen!

Drømmeboligen i Østbyen – Ind­flyt­nings­klar, rummelig og fuldstændig renoveret

Velkommen til Dalbo 37, beliggende østbyen i Grindsted. Denne fantastiske ejendom ligger for enden af et roligt og lukket vænge, hvilket sikrer masser af privatliv, ro og sikkerhed – perfekt for familier eller dem, der ønsker fredelige omgivelser.

Boligen er gen­nem­renove­ret fra top til tå og tilbyder en fremragende planløsning, der er både funktionel og æstetisk. Hver detalje er tænkt igennem for at skabe et hjem, der er nemt at leve i, samtidig med at det udstråler elegance og komfort. Her kan I flytte direkte ind uden at skulle bekymre jer om renoveringer eller opdateringer – alt er klargjort og venter bare på jer!

For­æl­dre­af­de­ling – Privat oase med stil
- Et af boligens mange højdepunkter er den smukt designede for­æl­dre­af­de­ling, som er en drøm for dem, der søger lidt ekstra luksus i hverdagen. Her finder I et stort soveværelse med masser af lys og plads, som let kan indrettes efter jeres ønsker. Til afdelingen hører desuden et rummeligt walk-in closet, badeværelset er en klasse for sig selv, med lækre materialer og en overdådig størrelse, der gør morgenrutinen til en fornøjelse.

Børne- og gæsteafdeling – Plads til hele familien
- Boligen byder også på en separat børne-/gæsteafdeling med tre gode værelser. Dette område er ideelt til både børn og gæster, der har brug for deres eget rum, med et tilhørende badeværelse lige ved siden af. Der er egen indgang til "afdelingen", så uanset om det skal fungere som børneafdeling, gæsteværelse eller hjemmekontor/klinik, kan der findes en løsning.

Lys og luft i køkken-alrum og stue – Perfekt til samvær
- Boligens kerne er det store og åbne køkken-alrum, hvor køkkenet elegant smelter sammen med spisestuen og stuen. Det er det perfekte rum til både hverdagsliv og festlige lejligheder. Det åbne rumdesign gør det let at være sammen, selv når der bliver lavet mad. Fra alrummet er der direkte adgang til den skønne, lyse stue, som er inddelt, så man både har plads til afslapning og sociale stunder.

Overdækket terrasse og nem have – Nyd udelivet
- Fra stuen går man direkte ud på den store, overdækkede terrasse, der fungerer som en naturlig forlængelse af hjemmet. Her kan I nyde lange sommeraftener, grillhygge med venner eller bare slappe af i skyggen på en varm dag. Haven er nem at holde og kræver minimal ved­li­ge­hol­del­se, hvilket giver jer mere tid til at nyde livet. Den er designet med fokus på både skønhed og funktionalitet, og der er god plads til leg, aktiviteter eller blot at nyde solen.

Masser af parkering og praktiske faciliteter
- Ejendommen byder også på masser af par­ke­rings­plads til både egne og gæsters biler. Derudover er der en tilhørende garage med god plads til opbevaring eller hobbyprojekter. Et værksted og skur fuldender de praktiske faciliteter – perfekt til dem, der elsker at nørkle med projekter, have et lille herreværelse, home-gym eller blot har brug for yderligere op­be­va­rings­plads.

En ind­flyt­nings­klar perle for den moderne familie
- Med en bolig som på Dalbo 37 får I en bolig, der er ind­flyt­nings­klar, hvor alle moderne behov er tænkt ind i designet. Det er den perfekte ramme for både store og små familier, der ønsker at kombinere komfort, plads og funktionalitet i et hjem. Beliggenheden er ideel for jer, der vil bo i et roligt område, men stadig have kort afstand til alle dagligdagens fornødenheder.

Dalbo 37 er kort sagt den perfekte bolig til jer, der ønsker at flytte direkte ind og nyde livet fra dag ét. Vi ses!

Fakta om Billund (27.119 indbyggere)

Kommuneskat
24%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.528 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.942 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.438 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
17,6

Oplysninger

Sagsnr.
72001939
Boligareal
164 m²
Vægtet areal
176 m²
Rum/værelser
5/5
Grundareal
877 m²
Antal etager
1
Byggeår
1977
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
1.319 kr.
Pris/m²
11.335 kr.
Pris
1.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
14 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
100.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.250 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.091 kr.
Læs mere om boliglån

Bolighandel er en stor ting

Jeg ved at en bolighandel for mange er en stor beslutning, derfor er grundstenen i vores handler at alle parter føler at det er det rigtige.

Geir Hedegaard

Indehaver & Daglig leder, Ejendomsmægler, MDE

gehe@edc.dk24 85 92 61EDC Domus, Grindsted & Billund

EDC Domus, Grindsted & Billund

Nørre Torv 2, 7200 Grindsted

720@edc.dk75 32 15 55