Villa fra EDC

Balle Nørremarksvej 8

7182 Bredsten

5/4 rum, 160 m²
Solgt

Villa i landlig idyl

Mod nord, syd og vest grænser grunden op til åbne marker, så langt øjet rækker. Her bor du mit i naturen, med egen sø og med kun få naboer i nærområdet - Velkommen til Balle Nørremarksvej 8, hvor landlig idyl og moderne komfort forenes i denne smukke nyopførte villa fra 2019. Med et boligareal på 160 kvadratmeter og en stor grund på hele 4 hektar er denne ejendom perfekt til dig, der drømmer om fred og ro i naturskønne omgivelser.

Villaen byder dig velkommen med en flot entré, hvor bryggerset er placeret på venstre hånd. Herefter træder du ind i en fordelingsgang, hvor du bliver mødt af husets første badeværelse samt tre af husets fire værelser. Disse værelser er ideelle som børneværelser, gæsteværelser eller hjemmekontor.
Videre fra for­de­lings­gan­gen kommer du til husets hjerte – det rummelige køkkenalrum, som danner den perfekte ramme for både hverdag og fest. Det store køkken er moderne indrettet med kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler og rigelig skabsplads. Fra køkkenalrummet er der adgang til den hyggelige stue, som indbyder til afslapning og samvær med familie og venner.

For­æl­dresove­væ­rel­set er en særlig oase med eget walk-in-closet og badeværelse, hvilket giver en følelse af luksus og privatliv. Derudover har villaen en 11 kvadratmeter overdækket terrasse, hvor du kan nyde de smukke omgivelser året rundt.
Den store terrasse er integreret godt med omgivelserne i den nemme og overkommelige have, hvor de om­kring­lig­gen­de omgivelser, giver plads til masser af udendørs aktiviteter, herunder hestehold, plads til at der kan gå et par får eller ATV’en kan luftes.

Denne unikke ejendom tilbyder den perfekte kombination af landlig ro og praktisk beliggenhed. Med kort afstand til Engelsholm Sø og Fårup Sø, som indbyder til nogle dejlige gå- og løbeture, hvor du samtidig har Vejle, Billund eller Koldings charmerende atmosfærer indenfor 15-20 minutter i bil. Kombineret med at du har under 3 km til skole i Bredsten, med dag­in­sti­tu­tio­ner og ind­købs­mu­lig­he­der, er dette hjem ideelt for den moderne familie, der søger et liv i harmoni med naturen uden at gå på kompromis med be­kvem­me­lig­he­der­ne i hverdagen.

Balle Nørremarksvej 8 er den perfekte kombination af moderne komfort og landlig idyl – et hjem, hvor du kan finde ro og plads til at leve livet fuldt ud.

Fakta om Vejle (121.696 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.915 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.205 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
27
Gns. klassekvotient
19,7

Oplysninger

Sagsnr.
71407702
Boligareal
160 m²
Vægtet areal
160 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
40.616 m²
Byggeår
2019
Energimærke
A2015
Liggetid
49 dage

Nyttige links

Når boligen sælges, sælges en del af livet

Det handler derfor ikke bare om mursten, men boligdrømmen der skal sælges, vi gør os derfor umage hver dag, for at hjælpe sælger og køber godt videre

Brian Bjerring Andersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

ba@edc.dk61 20 05 55EDC Domus

EDC Domus

Horsensvej 2A, 7100 Vejle

714@edc.dk75 82 25 22