Villa fra EDC

William Andersensvej 7, Bredballe

7120 Vejle Øst

6.850.000 kr.

6/3 rum, 126 m²
97 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 13. sep. 8:00 - 20:00

Helt istandsat familievilla på 204 etagemeter - Beliggende på vandsiden af Strandvejen

VELKOMMEN
Velkommen til dit drømmehjem på William Andersensvej 7, Bredballe

Forestil dig et hjem, hvor hver detalje er tænkt igennem for at skabe en oase af luksus og komfort. På William Andersensvej 7 åbner dørene sig til mere end blot en bolig; her åbner de sig til en helt ny livsstil i det eftertragtede Bredballe. Denne ejendom kombinerer moderne be­kvem­me­lig­he­der med betagende udsigter og en varm, indbydende atmosfære, der gør det svært ikke at føle sig hjemme. Udsigten til fjorden er en integreret del af livet på denne adresse, her kan man følge livets gang på fjorden, og sæsonernes kommen og gåen i skovens løv på den anden side.

Fra det øjeblik du træder ind i den store entre, bliver du mødt med righoldig skabsplads, der indbyder til orden og overskuelighed. Dine øjne vil straks blive draget mod de forrygende udsigter, der lover skiftende og levende billeder gennem alle årstider og livet på fjorden. Komforten er sikret med gulvvarme i hele hjemmet, som er en sand fryd for fødderne, især i de kolde måneder.
Det udendørs liv får en helt ny dimension med en stor terrasse udstyret med fuld elektrisk markise, perfekt til at nyde de lyse sommeraftener. En overdækket terrasse med fuldt isolerede vægge tilbyder muligheden for at skabe et hyggeligt anneks eller et privat tilflugtssted.

Ejendommen gennemgik en omfattende renovering i 2016, der respekterede hjemmets originale charme, mens det tilføjede moderne luksus. Lofterne strækker sig til kip, og de smukke trægulve i egetræ løber gennem boligen, hvilket skaber en følelse af varme og rummelighed. En rå murstensvæg tilføjer karakter og dybde til de allerede imponerende rum. De originale detaljer i hjemmet så som de originale skabe, tilføjer en unik charme og minder om hjemmets historie og arv.

På førstesalen er der to dejlige børneværelser og et for­æl­dresove­væ­rel­se med indbygget skabsvæg. Hertil et dejligt badeværelse med indmuret badekar og bruseniche, der blander funktionalitet med elegant design.
Den nedre etage der adskilles fra øverste med en New York-inspireret afskærmning, byder på en imponerende vinkælder med plads til 700 flasker, to store lyse værelser, et flot badeværelse samt et praktisk bryggers med grovkøkken.

Denne villa er mere end en ejendom; det er en invitation til at leve det liv, du har drømt om. Med dens unikke kombination af karakter, komfort og luksus står dette hjem klar til at blive rammen om dit livs næste kapitel. Ønsker du at opleve denne drøm af en ejendom? Tag det første skridt mod dit nye liv og arranger en fremvisning af William Andersensvej 7, Bredballe.

VELKOMMEN
Velkommen indenfor i denne smukke bolig, hvor entreen er et fantastisk eksempel på hvor åben og indbydende boligen er. Denne entre har masser af opbevaring og charme, med varme elementer fra aku­stik­la­mel­ler­ne til det moderne strejf i New Yorker væggen der adskiller etagerne.

LEVERUMMENE
Leverummene i denne bolig indbyder til at familien og venner samles i de store rum der vender ud mod fjorden. Køkkenalrum går i åben forbindelse med stue samt terrassen så overgangen mellem inde og ude er flydende. Haven er indrettet så også her er der rigelig af leverum.

KØKKENET
Køkkenet, fra HTH, er et sandt hjerte i hjemmet med sin stilfulde design og høj­funk­tio­nel­le udstyr, herunder en Siemens Studioline ovn, pladeskuffe og kombiovn, der vil inspirere til kulinariske mesterværker.

VÆRELSERNE
Førstesalen har tre gode værelser hvoraf det ene udmærker sig som for­æl­dresove­væ­rel­se. Her kan du stå op og nyde udsigten til fjorden og haven fra sove­væ­rel­ses­vin­du­et. Det store indbyggede skab giver rigelig af plads til garderoben. På nederste er der endnu to store værelser, perfekt når børnene er store og vil have egen indgang. Til dem er der et lækkert badeværelse med brus.

UDERUM
Den frodige have byder på et over­flø­dig­heds­horn af frugtbuske og -træer, der lover dage fyldt med natur og afslapning. I haven er der et isoleret udhus hvor man kan nyde sommeraftener under taget. Haven er indrettet så den er let at vedligeholde men stadig med mange dejlige bede der blomstrer året rundt. Kvarterets hare kommer dagligt i haven, så man mærker virkelig at denne villa ligger på en stille villavej.

FACILITETER
Til boligen hører en carport og et haveskur.
Nederste etage har et praktisk bryggers med vaskesøjle bag skabslågerne og et grovkøkken.

Fakta om Vejle (121.696 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.915 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.205 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
27
Gns. klassekvotient
19,7

Oplysninger

Sagsnr.
71700435
Boligareal
126 m²
Kælder
78 m²
Vægtet areal
163 m²
Rum/værelser
6/3
Grundareal
868 m²
Antal etager
2
Byggeår
1963
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
4.359 kr.
Pris/m²
42.025 kr.
Pris
6.850.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
108 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
345.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
38.891 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
31.632 kr.
Læs mere om boliglån

Jeg sælger drømme - Boligdrømme

I vores område findes der mange smukke hjem og hver enkelt bolig er unik for mig. Jeg sælger boligdrømme, og vil gerne hjælpe dig!

Stephen Høegh Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

stmor@edc.dk40 42 94 41EDC Domus First Class

EDC Domus First Class

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

717@edc.dk75 11 71 20