Villa fra EDC

Strandvejen 92B, Bredballe

7120 Vejle Øst

25.000.000 kr.

6/3 rum, 342 m²

Sjælden udbudt arkitektonisk perle i 1. række til Vejle Fjord

Ejendommen
Nogle gange går alt bare op i en højere enhed - arkitektur, beliggenhed og atmosfære - som i en harmonisk symfoni af sjælden elegance. For første gang i over 40 år trækker vi nu tæppet fra og giver dig sjælden mulighed for at eje et stykke arkitektonisk historie med en førsteklasses beliggenhed. Denne ekstraordinære bolig, der er tegnet af den anerkendte arkitekt Jens Malling Pedersen, står som et vidnesbyrd om moderne design i en klasse for sig. Jens Malling Pedersen, der er kendt for sine ikoniske værker som Grejsdal Kirke og Hafniahus, har sat sit præg på dette hus, der demonstrerer hans innovative tilgang til modulering af bygninger, inspireret af amerikanske modernistiske arkitekter og kendetegnet ved en kærlighed til vinkler og avanceret luksus, hvor klassiske arkitektoniske elementer går op i en højere enhed.

Boligen ligger på en 5.022 m² stor grund i det eftertragtede Bredballe og blev oprindeligt bygget i 1955 og nænsomt ombygget i 1989 for at skabe mere plads samtidig med, at den arkitektoniske arv blev bevaret. Det omhyggelige håndværk og opmærksomheden på detaljer, især i det udsøgte træværk, gør denne ejendom til et vidnesbyrd om kvalitet og kunstfærdighed, der er sjælden og uerstattelig i dag. Fra det øjeblik, du kører ind ad den stenbelagte indkørsel, bliver du budt velkommen af en følelse af storhed og ro, hvor hvert hjørne af hjemmet fortæller en historie om stedets raffinerede charme.

Boligen har en fantastisk panoramaudsigt over Vejle Fjord og Mun­keb­jergsko­ve­ne og den højtliggende placering giver ikke kun mulighed for denne betagende udsigt, men sikrer også privatliv og beskyttelse mod stigende tidevand. Når du nærmer dig, fører den snoede private indkørsel, omgivet af en frodig, parklignende have med gamle rhododendron og majestætiske træer, dig til en stor muret, dobbelt carport. Den omhyggeligt anlagte have skaber en fredfyldt og privat oase, som er perfekt for dem, der søger både luksus og til­ba­ge­truk­ket­hed.

Når man træder ind i den stenbelagte indgang, bliver man mødt af en stor foyer, der går over i den store stue, hvor vinduer fra gulv til loft giver en betagende udsigt over Vejle Fjord. Det fine håndværk er tydeligt fra det øjeblik, du træder indenfor, med smukt forarbejdede træelementer og komplekse arkitektoniske detaljer, der sætter tonen for resten af hjemmet. Dette hjem er mere end bare en bolig, det er et fristed, hvor fjordens smukke bagtæppe og det uovertrufne håndværk går op i en højere enhed og skaber en helt særlig boligoplevelse.

Designet med både rummelighed og intimitet i tankerne flyder opholdsrummene ubesværet fra det ene til det andet og skaber en indbydende atmosfære, der er perfekt til gæster, men samtidig også perfekt til familiehygge. Integrationen af naturlige materialer og varme farver i hele huset forstærker den stemningsfulde og behagelige atmosfære. Uanset om du er vært for en stor sammenkomst eller nyder en stille aften ved pejsen, giver dette hjem den perfekte kulisse til enhver lejlighed.

Med nem adgang til skoler, dag­in­sti­tu­tio­ner, sport­s­fa­ci­li­te­ter og det pulserende Bredballe Center er hjemmet perfekt placeret. Den unikke blanding af Jens Malling Pedersens arkitektoniske talent og ejendommens beliggenhed skaber en helt særlig boligoplevelse, der skal mærkes på egen hånd. Velkommen til dit private fristed ved havet, hvor hver detalje er udformet til perfektion.

Velkommen indenfor i denne smukke liebha­ve­re­jen­dom!

Velkommen ind
Når du træder ind i den stenbelagte indgang, bliver du mødt af en stor foyer, der hænger naturligt sammen med den store stue, hvor vinduer fra gulv til loft giver en betagende udsigt over Vejle Fjord, som er synlig allerede fra hoveddøren. Der er også mulighed for at komme ind gennem en mindre, mere intim indgang. Det fine håndværk er tydeligt fra det øjeblik, man træder indenfor, med smukt forarbejdede træelementer og fine arkitektoniske detaljer, der sætter tonen for resten af hjemmet. Elegante, spe­ci­al­frem­stil­le­de dobbeltdøre i træ fungerer som ensuite-døre mellem den kombinerede hall/foyer og opholdsstuen, hvilket yderligere forstærker følelsen af eksklusivitet og finesse.

Leverummene
Den store L-formede stue har vinduer fra gulv til loft og i fuld bredde, der fylder rummet med naturligt lys. Rummets rummelighed forstærkes af det smukke, originale parketgulv, der tilføjer et strejf af tidløs elegance. Endvidere er der en anden, mere intim stue i forbindelse med hovedstuen, der fungerer perfekt som bibliotek, komplet med indbyggede væg-til-væg-reoler over endnu et sæt spe­ci­al­frem­stil­le­de dobbeltdøre i træ og igen med udsigt over fjorden.

Køkken/alrum
Det rummelige køkken, som udgør hjemmets hjerte, blev renoveret i 2000, så det passer perfekt til husets varme trætoner. Det har en stor køkkenø, skifergulve og masser af skabsplads, der kombinerer funktionalitet med stil. Køkkenet er udstyret med moderne apparater og avanceret inventar, som sikrer en kulinarisk oplevelse i topklasse. Det tilstødende spiseområde med sit hvælvede loft og ovenlysvinduer føles, som om du spiser midt i naturens fred og idyl og giver dig en rolig og lysfyldt start på dagen. Lige ved siden af køkkenet har du den store spisestue, hvor du kan nyde din morgenkaffe med udsigt til den smukt anlagte have.

Mastersuite
Det store soveværelse er et fristed med masser af komfort og stil. Det har tykke gulvtæpper, specialbyggede skabsvægge og separat walk-in-garderobe med ekstra indbygget opbevaring med parralelle skabe og strygeplads. Vågn op hver morgen til den rolige udsigt over fjorden gennem de store vinduer og terrassedøre, hvor du kan åbne helt op og trække den friske fjordluft og blomsternes dufte ind. Det luksuriøse en-suite badeværelse, der er udstyret med hvide, enkle vægfliser og smukt mønstrede gulvfliser, udstråler en ren og frisk atmosfære. Det er meget rummeligt og har både spa og bruser, hvilket er det perfekte sted at forkæle sig selv efter en lang dag.

Værelserne
Med mange værelser er der god plads til en stor familie og gæster og der er mulighed for at modulere om og få endnu flere værelser. Der er to regulære soveværelser placeret oven over hinanden, kun adskilt af en smuk spindeltrappe. Begge soveværelser har synlige bjælker, og det øverste har skråvægge, hvilket skaber en hyggelig atmosfære med masser af op­be­va­rings­plads. Derudover er der flere ekstra rum, der giver alsidige muligheder for opbevaring eller anden brug. Der er også et badeværelse med brusekabine i forlængelse af væ­rel­ses­af­de­lin­gen og endnu et toilet med adgang fra foyeren. Begge disse badeværelser har ligesom det store master bathroom hvide fliser, hvilket understreger sammenhængen i interiøret.

Uderum
Den store, anlagte have falder let ned mod vandet og byder på flere overdækkede terrasser, der er perfekte til udendørs måltider og afslapning. Den private adgang til stranden giver mulighed for kajakroning, paddleboarding og fredelige stunder ved vandet, mens den høje beliggenhed sikrer privatlivets fred. Haven er et sandt paradis med omhyggeligt vedligeholdte græsplæner, ældre træer og farvestrålende rhododendron, der blomstrer i løbet af foråret og sommeren.

Faciliteter
Kælderen indeholder praktiske faciliteter som vaskerum, viktualierum, sauna, teknikrum og et alsidigt bryggers. Der er også et rummeligt disponibelt rum med god plads til opbevaring. Der er nem adgang til kælderen fra køkkenet, så det er praktisk, når man skal hente ting i viktu­a­li­e­rum­met. Ejendommens førsteklasses beliggenhed giver gåafstand til Slagter Grønvall og marinaen ved Dampskibsvejen samt kort afstand til Tirsbæk Gods, Tirsbæk Strand og de om­kring­lig­gen­de skove (10-15 minutter til fods eller 3 minutter i bil) og ikke mindst er alt du behøver i dagligdagen kun en kort tur væk.

Alle henvendelser vil blive behandlet i FULD DISKRETION.

Fakta om Vejle (121.696 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.915 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.205 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
27
Gns. klassekvotient
19,7

Oplysninger

Sagsnr.
71700546
Boligareal
342 m²
Kælder
68 m²
Vægtet areal
377 m²
Rum/værelser
6/3
Grundareal
5.022 m²
Antal etager
1
Byggeår
1955
Ombygget
1989
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
14.174 kr.
Pris/m²
66.313 kr.
Pris
25.000.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
81 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
1.250.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
142.204 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
115.673 kr.
Læs mere om boliglån

Jeg sælger drømme - Boligdrømme

I vores område findes der mange smukke hjem og hver enkelt bolig er unik for mig. Jeg sælger boligdrømme, og vil gerne hjælpe dig!

Stephen Høegh Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

stmor@edc.dk40 42 94 41EDC Domus First Class

EDC Domus First Class

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

717@edc.dk75 11 71 20