Villa fra EDC

Fasanvej 10A, Bredballe

7120 Vejle Øst

11.495.000 kr.

6/5 rum, 194 m²
62 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 20. sep. 8:00 - 20:00

Højt beliggende fjor­dud­sigtsvil­la på 235 etagemeter

Fasanvej 10A, åbner nu dørene til et eksklusivt boligunivers, hvor moderne luksus smelter sammen med tidløs elegance. Denne unikke ejendom på 235 etagemeter, er løbende renoveret, herunder førstesalen fuldstændig fornyet i 2020, villaen repræsenterer en sjælden mulighed for dem, der søger det allerfineste inden for bo­li­gop­le­vel­ser. Fjordudsigten er helt unik med sin betagende udsigt over fjorden, helt til Æbelø på en klar dag, broen, Nørreskov og fjordmundingen.

Med en luksuriøs mastersuite med ma­ster­ba­de­væ­rel­se og 5 rummelige værelser med adgang til et skønt badeværelse, tilbyder Fasanvej 10A ikke kun en imponerende bolig, men også et perfekt afstemt hjem til børnefamilien eller dem der ønsker plads til gæster og hjem­me­ar­bejds­plads. Op­holds­om­rå­der­ne er indbydende og med det special designede, håndlavede køkken skabes der en stemning af raffinement. Den private terrasse, med sin betagende udsigt over fjorden, bliver et naturligt samlingspunkt for familie og venner.

Moderne faciliteter, udebruser, Verisure-sik­ker­heds­sy­stem og direkte adgang til carporten er blot nogle af de praktiske elementer, der fuldender dette eksklusive hjem. Villaen repræsenterer ikke bare et sted at bo; det er en invitation til en livsstil, hvor luksus og komfort forenes på harmonisk vis. Velkommen til en enestående chance for at eje et hjem, hvor hver dag byder på uforglemmelige øjeblikke af luksuriøs livskvalitet.


VELKOMMEN

Ved ankomst mødes du af en atmosfære af ro og komfort, der omfavner ejendommen. Renove­rings­ind­sat­sen og den omhyggelige udvælgelse af elementer gør dette hjem, til et ægte mesterværk af moderne design og funktionalitet. Her er ikke blot tale om et hus; det er et hjem, hvor luksus møder naturens skønhed. Entreen er rummelig og har plads til overtøj. Kommer man hjem med indkøb kan man tørskoet gå via bryggerset direkte fra carporten.


LEVERUM

Når dørene åbnes, træder man ind i et fortryllende leverum, der omfavner beboerne med en betagende udsigt over fjorden, broen, og skoven. Brede Douglas planker op til 6 meter i længden strækker sig gennem rummet, og førstesalens renovering i 2020 har løftet hjemmet til nye højder af kvalitet og æstetik. Dette er ikke blot et rum; det er en livsstil. Et sted, hvor naturens skønhed møder moderne komfort, og hvor hvert øjeblik bliver en del af en storslået oplevelse. Det åbne køkkenalrum og den sømløse overgang mellem inde og ude indbyder til lange sommeraftener eller hygge om vinteren foran brændeovnen med udsigt til de sneklædte skove på den anden side af fjorden. Gulvvarme og trægulvet sammen med dæmpere på alle kontakter, skaber en behagelig atmosfære, og de store rum giver beboerne mulighed for at skabe personlige oaser i hjemmet.


KØKKENET

Køkkenet, spe­ci­al­de­sig­net, håndlavet og leveret af Rørvang, er en kulinarisk oase af elegance og funktionalitet. Det egefarvede køkken med fingertappet egetræ i skufferne, kombineret med Gaggenau; køl, frys, kogeplade med emfang, mikroovn og ovn samt Miele opvasker, skaber ikke kun en praktisk arbejdsplads, men også et æstetisk midtpunkt. Rustfri stål bordplader gør det praktisk og en åben forbindelse til terrassen skaber en harmonisk forlængelse af ude og inde. Her er det ikke kun madlavning; det er en sanselig oplevelse af smag, design og moderne bekvemmelighed.


MASTERSUITEN

Soveværelset er en luksuriøs retræte med direkte adgang til terrassen, stort walk-in-closet og et badeværelse med nøje udvalgte detaljer. Voila-armaturer, oversize spejl og en udendørs bruser fuldender suiten, der ikke kun er et sted at sove, men også et privat område for afslapning og velvære. Her er ikke blot tale om et sted at sove; det er et tilbagetrukket område af ren luksus, hvor hver nat bliver en oplevelse i komfort og elegance. At kunne træde direkte fra badeværelset ud til et bad under stjer­ne­him­me­len, i den afskærmede udebruser, er en luksus man næsten først forstår når man har prøvet det.


VÆRELSERNE

Den nederste etage byder på rummelighed og komfort med tre store værelser, der alle har direkte adgang til terrassen. Herudover et stort multirum der pt er indrettet som kontor samt et viktualierum eller depotrum om man vil. Værelserne på denne etage deler et lækkert badeværelse med brus.


UDELIV

Udelivet på Fasanvej 10A er en integreret del af bo­li­gop­le­vel­sen. Terrassen, der omgiver ejendommen, åbner op for en fantastisk udsigt over broen, Nørreskov og fjordmundingen. De mange terrasser, plads til leg på plænen, en udendørs bruser og en rød tråd, der gennemsyrer hele huset og haven, inviterer beboerne til at nyde naturens skønhed udenfor. Når sommerens sol bliver for varm, kan den store markise med fuldautomatisk fjernbetjening køres ud og give lidt sval skygge. Dette er ikke blot en terrasse; det er et udendørs paradis, hvor hvert øjeblik bliver en del af en naturskøn oplevelse.


FACILITETER

Moderne teknologi og sikkerhed møder beboerne i form af Verisure, der er installeret for at sikre tryghed og fred i sindet. De praktiske faciliteter inkluderer et stort bryggers, masser af skabsplads og direkte adgang til carporten, hvilket gør hverdagen problemfri og bekvem. Til villaen hører et stort isoleret anneks, der kan udnyttes som multirum eller hvad man måtte ønske sig af muligheder. På Fasanvej 10A, Bredballe, er der skabt et hjem, der ikke kun imponerer, men også inviterer til at skabe uforglemmelige øjeblikke af luksuriøs livskvalitet.

Fakta om Vejle (121.696 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.915 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.205 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
27
Gns. klassekvotient
19,7

Oplysninger

Sagsnr.
71700543
Boligareal
194 m²
Kælder
128 m²
Vægtet areal
228 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
843 m²
Antal etager
2
Byggeår
1959
Ombygget
2007
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
5.050 kr.
Pris/m²
50.417 kr.
Pris
11.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
52 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
575.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
65.271 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
53.090 kr.
Læs mere om boliglån

Jeg sælger drømme - Boligdrømme

I vores område findes der mange smukke hjem og hver enkelt bolig er unik for mig. Jeg sælger boligdrømme, og vil gerne hjælpe dig!

Stephen Høegh Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

stmor@edc.dk40 42 94 41EDC Domus First Class

EDC Domus First Class

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

717@edc.dk75 11 71 20