Villa fra EDC

Ruevej 176

7100 Vejle

4.795.000 kr.

6/6 rum, 193 m²
Nyhed
78 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 24. okt. 16:45

Charmerende landsted med idyliske omgivelser på 7,4 hektar

Landlig Drømmebolig – Her Går Drømmen om Det Gode Liv i Idyliske Omgivelser i Opfyldelse

Denne smukke, landejendom er beliggende på en grund på hele 7,4 hektar og tilbyder en unik kombination af landlig idyl og moderne be­kvem­me­lig­he­der. Ejendommen har et samlet boligareal på 193 m² og et tinglyst areal på 573 m². Udover hovedboligen inkluderer ejendommen en særskilt lejlighed med eget lille tekøkken – ideel til gæster eller som separat opholdsrum.

Stueplanen i hovedhuset er indrettet med to stuer, hvoraf den ene kan anvendes som spisestue eller opholdsstue. Fra begge stuer er der adgang til det tilstødende køkken, som har plads til et spisebord til dagligdags brug. Her er der også en charmerende karnap, der bringer masser af naturligt lys ind i rummet. Stueplanen byder desuden på et funktionelt badeværelse.
På første sal finder du et rummeligt soveværelse samt to yderligere værelser, som kan anvendes som børneværelser, gæsteværelser eller hobbyrum. Der er også et ekstra rum, der kan benyttes som kontor eller ekstra værelse, samt et praktisk toilet.

Ejendommen har en fritliggende udestue, hvor man kan nyde den smukke udsigt over den om­kring­lig­gen­de natur, året rundt. Udestuen er perfekt til afslapning og samvær med familien. På ejendommen findes også en egen lille sø, som bidrager til den idylliske og naturskønne stemning. Værd at nævne, er at der med ejendommen, også følger både fiskeret og jagtret. Derudover er der et drivhus, hvor der kan dyrkes friske grøntsager og planter – perfekt for ha­ve­en­tu­si­a­ster.

Udebygningen, opført i 2004, er en alsidig bygning med mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. I stueplanen finder du en rummelig gildesal med eget badeværelse og køkken, som gør det ideelt til store sammenkomster eller som en selvstændig enhed til overnattende gæster. Der er desuden en trappe til første sal, hvor flere disponible rum kan benyttes efter behov. Udebygningen har også en rummelig garage med plads til to biler samt staldbygning, vaskehus og fyrrum. På første sal er der yderligere op­be­va­rings­plads, hvilket giver masser af muligheder for at udnytte pladsen fuldt ud.

Ejendommen opvarmes med en luft til vand - varmepumpe fra 2023, hvilket sikrer både godt indeklima og energieffektiv opvarmning.
Beliggende kun 5-7 minutters kørsel fra Skibet eller Bredsten, hvor du finder alt det nødvendige til dagligdagen, herunder skole, børnehave, dag­in­sti­tu­tio­ner og ind­købs­mu­lig­he­der. Derudover er ejendommen kun 12 minutters kørsel fra Vejle centrum, hvor der er et bredt udvalg af butikker, caféer og kulturelle oplevelser. Denne ejendom tilbyder dermed den perfekte kombination af rolig, naturskøn beliggenhed og praktisk nærhed til både lokale faciliteter og byliv.

Med sin rummelige bolig, separate lejlighed, moderne op­varm­nings­sy­stem og alsidige udebygning med både gildesal og garage, er denne ejendom et sjældent fund. De naturskønne omgivelser, den private sø, fritliggende udestue og det charmerende drivhus skaber de perfekte rammer for et liv i balance mellem komfort og natur. Dette er stedet, hvor drømmen om det gode liv på landet går i opfyldelse.

Fakta om Vejle (121.696 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.915 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.205 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
27
Gns. klassekvotient
19,7

Oplysninger

Sagsnr.
71407806
Boligareal
193 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
6/6
Grundareal
74.197 m²
Byggeår
1856
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
3.123 kr.
Pris/m²
24.845 kr.
Pris
4.795.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
12 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
4.795.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
0 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
0 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lasse Elgaard

Ejendomsmægler, MDE

lel@edc.dk51 44 56 53EDC Domus

EDC Domus

Horsensvej 2A, 7100 Vejle

714@edc.dk75 82 25 22