Villa fra EDC

Nørre Alle 8, Nørremarken

7100 Vejle

6/4 rum, 151 m²
Solgt

Velbeliggende 1-plans villa til modernisering

På Nørre Alle 8 finder I en indbydende etplansvilla, der nu er klar til nye ejere. Villaen fremstår ind­flyt­nings­klar med med gode muligheder for at køber selv kan sætte sig præg. Denne veldisponerede bolig byder på 151 veludnyttede kvadratmeter, der blandt andet inkluderer en rummelig stue og fire gode værelser. Udenfor venter en hyggelig have med terrasse og velanlagt beplantning, alt sammen ideelt placeret i Vejle med kort afstand til skov og hverdagens fornødenheder.
Det praktiske spisekøkken er indrettet med flotte skabselementer og knopgreb, som giver masser af op­be­va­rings­plads. Et tilstødende viktualierum tilbyder yderligere hyldeplads. De 2 stuer, der ligger i forlængelse af køkkenet og dermed mulighed for etablering af åbent køkken/alrum. Stuerne er imponerende i størrelse og opdelt med en spisestue og tv-stue, hvilket gør det let at skabe separate afdelinger. Her er desuden udgang til en privat overdækket terrasse.
Boligens planløsning er ideel for jer, der ønsker separate værelsesafsnit. Forældrene kan eksempelvis vælge det værelse, der ligger modsat de tre andre. Flere af værelserne er udstyret med indbyggede skabe, som er typiske for byggetiden. I forbindelse med entréen ligger der et praktisk gæstetoilet, mens badeværelset ved siden af er udstyret med bruseafsnit.
Grunden på 817 kvadratmeter er optimalt udnyttet med både en solrig terrasse med overdækning og et stort græsareal. Haven omkranses af en tæt hæk, og den varierede beplantning skaber en dejlig afskærmning, så I kan nyde udelivet i fred og ro. Desuden tilhørende carport samt garage, som anvendes til opbevaring.
Beliggenheden i Vejles attraktive Nørremarken giver jer både skov og vand inden for rækkevidde. Der er kun få hundrede meter til skole, daginstitution og ind­købs­mu­lig­he­der, hvilket gør hverdagen let og bekvem. På cykel tager det desuden kun få minutter at nå midtbyens mange tilbud.
Kom og oplev denne dejlige bolig på Nørre Alle 8 – måske er det her, jeres nye hjem som står og venter.

Fakta om Vejle (121.696 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.915 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.205 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
27
Gns. klassekvotient
19,7

Oplysninger

Sagsnr.
71407490
Boligareal
151 m²
Vægtet areal
157 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
817 m²
Antal etager
1
Byggeår
1956
Ombygget
1970
Energimærke
E
Liggetid
42 dage

Det handler om at gøre sig umage

Jeg elsker at få folks boligdrømme til at gå i opfyldelse og ikke mindst skabe den tryghed og tillid, der skal til når en af livets store beslutninger skal tages.

Claus Weber Carlsen

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE

clca@edc.dk61 16 97 34EDC Domus

EDC Domus

Horsensvej 2A, 7100 Vejle

714@edc.dk75 82 25 22