Villa fra EDC

Klintevej 12, Skærbæk

7000 Fredericia

9.495.000 kr.

5/4 rum, 150 m²
97 visninger de seneste 24 timer

RUMMELIG OG LYS VILLA MED MAGISK UDSIGT PÅ 325 ETAGEMETER

Ejendommen
"Når havet først har indfanget én, holder det én fast i sit fortryllende net for evigt." Sådan er den kendte op­da­gel­ses­rej­sen­de Jacques Cousteau blevet citeret, og det er præcis den følelse, man får i denne bolig, der tryllebinder en med sin fantastiske udsigt og atmosfære.

Villaen fra 1930 ligger i den fredfyldte havnelandsby Skærbæk lige uden for Fredericia, og den er blevet omhyggeligt ombygget i 2010, så den klassiske charme smelter sammen med moderne raffinement på tre rummelige niveauer. Hver etage er udformet, så de ikke kun tilbyder komfort og luksus, men også viser pa­nora­maud­sig­ten over indsejlingen til Kolding Fjord via Lillebælt, hvilket sikrer, at hvert eneste øjekast ud af vinduet er både fængslende og forførende.

Hjemmets rummelige indre omfatter en underetage fyldt med funktionelle praktiske rum, en stueetage badet i naturligt lys og en overetage, hvor udsigten bliver endnu mere spektakulær. Udenfor breder ejendommen sig ud i et flot areal med blandt andet gildesal og et anvendeligt anneks, alt sammen indrammet af en smuk arkitekttegnet have, hvor en sti fører direkte ud til den private badebro.

Materialer af høj kvalitet og et gennemtænkt design er gennemgående helt ud i alle hjørner og skaber et stilfuldt og samtidig attraktivt miljø. De store vinduer giver ikke bare lys - de forstærker den luftige fornemmelse indenfor og indrammer den maleriske udsigt ud over vandet på bedste vis. Den traditionelle, hvidpudsede facade med glaseret tegl er en hilsen til ejendommens klassiske arkitektur og komplementerer samtidig det eksklusive, moderne interiør på elegant vis.

Ud over selve huset er der en privat badebro, som opfordrer til at have en lille båd liggende eller blot til rolige stunder ved vandet. Lige i nærheden ligger Skærbæk Strandpark og en levende lystbådehavn, som bidrager til områdets charme ved at tilbyde strandhygge, spisesteder og butiksliv, kun en spadseretur væk.

Denne villa er mere end et hjem; det er et fristed, hvor hver solnedgang og solopgang over Lillebælt kan nydes fra solbeskinnede terrasser eller fra det fantastiske køkken og stue-alrum, der er designet med henblik på at få mest muligt ud af det fascinerende kystlandskab.

Velkommen til dit drømmehus ved vandet hvor hver dag leves i Jacques Cousteaus "tryllebindende net," for altid indfanget af havets magiske omfavnelse.

Velkommen indenfor i denne smukke liebha­ve­re­jen­dom!

Velkommen ind
Allerede før du drejer ind af den smalle vej, der snor sig ned mod huset, mærker du lyset fra havet, og så snart du har parkeret i indkørslen, kan du skimte vandet. Den fine, stenbelagte hovedtrappe fører ind i en fin vinkelformet entré, hvorfra du kan gå videre direkte ind i de to stuer en suite, og her åbner udsigten sig. Det er også muligt at tage den praktiske bagindgang, der fører ned til en lys underetage i to forskudte niveauer, hvilket understøtter hjemmets praktiske og attraktive egenskaber.

Leverummene
To store, lyse stuer en-suite danner stueetagens op­holds­af­de­ling, der med sine fine, smukke gerigter, de franske glasindfattede dobbeltdøre og lyse, gennemgående trægulve er en skøn blanding af nyt og originalt. Forstuen byder på en smuk karnap, hvor lyset strømmer ind, mens alrummet er trukket endnu tættere ud mod vandet og lader ud og inde smelte sammen gennem de store glasfacader til alle tre sider, hvoraf den yderste kan åbnes fuldstændigt op.

Køkken?alrum
Køkkenet er integreret i den største stue og har en tre meter lang, hvid ko­ri­an­bord­pla­de med en elegant vand­falds­af­slut­ning og en stilfuld blanding af mørke og hvide skabselementer fra Unoform, der kombinerer funktionalitet med elegance. For enden af køkkenøen er siddepladserne perfekt placeret, hvis man vil nyde morgenmaden med udsigt til have og vand.

Mastersuite
Det store master bedroom, der er placeret i gavlen på første sal, har en spektakulær udsigt og en hyggelig balkon, der byder den friske havbrise velkommen og bidrager til en rolig søvn. Med loft til kip, synlige bjælker og charmerende detaljer som det ka­rak­te­ri­sti­ske, runde vindue, hemsen og det lyse trægulv udstråler værelset en særlig charme. Ved siden af soveværelset er der et elegant badeværelse med bruser, VOLA-armaturer og en bordplade i Corian, som tilfører et strejf af ekslusivitet.

Værelserne
Med hele 4 værelser, masser af ekstra disponible rum er der mange muligheder i denne bolig for både den store familie og god plads til gæster. Værelserne har alle gode størrelser og spændende kig til enten vandet eller de om­kring­lig­gen­de idylliske omgivelser. I stueetagen er der et stort badeværelse med regn­falds­bru­ser, elementer fra Unoform, der går igen i køkkenet samt hvid ko­ri­an­bord­pla­de og Vola-armaturer.

Uderum
Haven, der er arkitekttegnet, er på én gang åben og privat med lave buske, en velplejet græsplæne og en stenbelagt sti, der fører naturligt ned til vandet. Derudover omfatter ejendommen et anneks og en festsal, der er indrettet i den ombyggede carport, og som tilfører endnu flere ekstra kvadratmeter til boligen. Huset har også terrasser i flere niveauer og en udendørs bruser, som giver den ultimative følelse af frihed og luksus.

Faciliteter
Foran huset er der en rummelig indkørsel med masser af plads til parkering. Og I bunden af haven inviterer en privat badebro til eksempelvis kajakroning, paddelboarding eller vinterbadning, alt efter hvad, man er til. Alt er holdt I eksklusive materialer og er blevet gen­nem­renove­ret efter moderne standarder med tanke for det oprindelige.

Fakta om Fredericia (52.485 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.555 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.823 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.930 kr./md.
Antal folkeskoler
13
Gns. klassekvotient
21,9

Oplysninger

Sagsnr.
71700567
Boligareal
150 m²
Kælder
80 m²
Vægtet areal
207 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.176 m²
Antal etager
3
Byggeår
1930
Ombygget
2010
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
4.390 kr.
Pris/m²
45.870 kr.
Pris
9.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
74 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
475.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
53.504 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
42.655 kr.
Læs mere om boliglån

Jeg sælger drømme - Boligdrømme

I vores område findes der mange smukke hjem og hver enkelt bolig er unik for mig. Jeg sælger boligdrømme, og vil gerne hjælpe dig!

Stephen Høegh Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

stmor@edc.dk40 42 94 41EDC Domus First Class

EDC Domus First Class

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

717@edc.dk75 11 71 20