Villa fra EDC

Nygårdsvej 13, Skovlund

6823 Ansager

1.550.000 kr.

3/4 rum, 204 m²
Nyhed
44 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 24. sep. 10:00 - 16:30

Skovlund Kro - Unik ejendom med utallige muligheder

Skovlund Kro er en sjældent udbudt ejendom med et væld af an­ven­del­ses­mu­lig­he­der, som nu kan blive dit næste projekt.
OBS! Såfremt man ønsker, at omdanne ejendommen til beboelse er dette en mulighed. Der findes allerede en for­hånds­god­ken­del­se fra kommunen herpå. Sælger står for samtlige omkostningerne i forbindelse hermed.
Kroen, som har en lang historie og har været en vigtig del af lokalsamfundet, er beliggende i naturskønne omgivelser mellem Ølgod, Grindsted og Varde. Med sine velholdte faciliteter og rummelige indretning er kroen klar til at blive genoplivet som en travl forretning eller noget helt nyt.
Ejendommen består af fire store sel­skabslo­ka­ler, der samlet kan rumme op til 280 gæster. Den største sal har plads til 140 personer og er ideel til større arrangementer med sin indbyggede scene og praktiske velkomstområde. De øvrige tre sale tilbyder plads til mindre selskaber og har alle deres unikke karakter, herunder en sal med direkte adgang til en hyggelig, lukket gårdhave, der giver mulighed for udeservering i som­mer­må­ne­der­ne.
Det store og fuldt udstyrede køkken er dimensioneret til at servicere hele ejendommens gæstekapacitet, hvilket gør det nemt at håndtere alt fra små intime middage til de helt store fester. Køkkenet indeholder desuden anretter rum og rummelige køle- og lagerrum, hvilket sikrer en optimal arbejdsproces.
På første sal findes per­so­na­le­fa­ci­li­te­ter med et stort kontor/opholdsrum og et ekstra værelse, hvilket giver mulighed for at indrette en funktionel me­d­ar­bej­der­ba­se eller udvide til andre formål.
Ejendommens potentiale er stort og kan rumme en række forskellige anvendelser:
· Selskabs- og eventlokaler: Med plads til store fester, bryllupper, konferencer og andre arrangementer er kroen klar til at blive områdets foretrukne sted for store begivenheder.
· Re­stau­rant­drift: Der er mulighed for at etablere en daglig a la carte restaurant, hvor gæster kan nyde godt af både inden- og udendørs servering.
· Kursus- og kon­fe­ren­cecen­ter: Med den rette indretning kunne ejendommen fungere som et kursus- eller kon­fe­ren­cecen­ter, der tiltrækker erhvervskunder fra nær og fjern.
· Bolig eller kombineret erhverv: For den visionære køber kunne ejendommen omdannes til en privat bolig eller en kombination af bolig og erhverv, hvor de unikke rammer udnyttes fuldt ud.
· B&B: Ombygning af de eksisterende lokaler til komfortable gæsteværelser, med mulighed for at skabe op til flere værelser med egen adgang til den lukkede gårdhave. Nuværende stuer og sale kan omdannes til hyggelige fællesområder, såsom en morgenmadsstue, opholdsstue og eventuelt et loungeområde for gæster.

Såfremt man ønsker, at omdanne ejendommen til beboelse er dette en mulighed. Der findes allerede en for­hånds­god­ken­del­se fra kommunen herpå. Sælger står for samtlige omkostningerne i forbindelse hermed.
Med inventar, der kan medfølge uden beregning, og ejendommens særdeles gode stand, er der mulighed for hurtigt at komme i gang med at realisere dine planer. Skovlund Kro er mere end blot en ejendom – det er en mulighed for at skabe noget helt særligt.

Fakta om Varde (49.798 indbyggere)

Kommuneskat
25,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
17,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.442 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.747 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.757 kr./md.
Antal folkeskoler
20
Gns. klassekvotient
21,6

Oplysninger

Sagsnr.
68702795
Boligareal
204 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
3/4
Grundareal
1.346 m²
Antal etager
1
Byggeår
1912
Ombygget
1962
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
3.743 kr.
Pris/m²
7.598 kr.
Pris
1.550.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
13 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
80.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.753 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.997 kr.
Læs mere om boliglån

At gøre sig umage er nøglen

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du skal handle ejendom.

Nadia Osmundsen

Ejendomsmægler, Tryghedsmærket For Kø­ber­rå­d­giv­ning, MDE

nos@edc.dk20 30 55 03EDC Ølgod

EDC Ølgod

Torvegade 6, 6870 Ølgod

687@edc.dk75 24 66 22