Villa fra EDC

Plutovænget 10

6710 Esbjerg V

5/4 rum, 190 m²
Solgt

Minimalistisk og velindrettet villa med stor garage

Flot og ind­flyt­ning­klar familievilla beliggende i det nye kvarter i Sønderris med gode sti­for­bin­del­ser til skole og indkøb samt med en unik indretning hvor hele familien kan få opfyldt alles ønsker om plads og indretning. Bl.a. kan fremhæves stor integreret garage på 64 kvm med 2 aut.porte, støjab­so­be­ren­de lofter i det store køkken/alrum som er boligens samlingspunkt, 2 centrale støv­su­ger­sy­ste­mer, kabelføring med internet til alle værelser og op­la­der­funk­tio­ner indbygget i skabsin­ven­ta­ret. Hertil selvfølgelig gulvvarme overalt (også i garagen) samt genvex-system med luftskifte som gør boligen meget allergivenlig og var­me­cir­ku­le­rings­pum­pe der gør du straks har varmt vand.

Indretningen er helt unik idet her er den ekstraplads som ofte mangler når hele familien er samlet. Boligens mange kvadratmeter og opdeling giver familien lidt mere frihed hvad enten man er samlet eller vil være sig selv. Den selvstændige væ­rel­ses­af­de­ling har en egen "fløj" hvor der er 3 velindrettede værelser med tilhørende ekstra badeværelse. Imellem husets alrum og væ­rel­ses­af­de­ling er der ekstraordinært indrettet en ekstra mellemgang hvor der er mulighed for installation af ekstra køl/fryseskab og direkte adgang til den store indbyggede garage. Mellemgangen har også egenskab som bryggers når du kommer ind fra garagen. Garagen kan ved lejlighed også benyttes som multirum eller gildestue.
Via fordør træder du ind i en præsentabel entre med indbygget garderobe og skoskuffer. Herfra kommer du ind i et fantastisk åbent køkkenmiljø med loft til kip samt velindrettet køkken med det bedste i hårde hvidevarer og køk­ke­n­e­le­men­ter fra HTH. Køkkenet er flot integreret i det store alrum hvorfra der er udgang til begge sider af huset. På terrassesiden træder du ud under en stor overdækning som gør, at du kan sidde overdækket eller under åben himmel - alt efter vejr og behag. I boligens voksenafdeling er der møb­le­rings­ven­lig opholdsstue med vinduespartier som giver godt lysindfald og udsyn til haven samt en eksklusiv for­æl­dre­af­de­ling med eget stort badeværelse med både brus og hyggekar samt et walk-in og soveværelse.
En pragtvilla som sælger har fået opført af HusCompagniet med et samlet areal på 299 kvadratmeter incl garage, overdækning og boligareal. Haven er anlagt med henblik på minimum ved­li­ge­hol­del­se. Her er stort flisebelagt terrasseområde - her er også en lille fiskedam som hurtigt kan omdannes til bed, sandkasse eller andet.

Fakta om Esbjerg (115.423 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.622 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.841 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.028 kr./md.
Antal folkeskoler
26
Gns. klassekvotient
20,8

Oplysninger

Sagsnr.
61802939
Boligareal
190 m²
Vægtet areal
216 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
952 m²
Antal etager
1
Byggeår
2021
Energimærke
A2015
Liggetid
88 dage

Vi handler boliger, men det er dig det handler om!

At få købt eller solgt er vigtigt. Med 35 års erfaring på boligmarkedet vil jeg gerne give et bud på hvordan netop du kommer bedst videre.

Claus Boe Nielsen

Ejendomsmægler, MDE, Købermægler

clausboe@edc.dk53 60 93 43EDC Gilbjerg & Madsen

EDC Gilbjerg & Madsen

Stormgade 90, 6700 Esbjerg

618@edc.dk75 18 10 00