Villa fra EDC

Ryttergabsvej 46, Fårhus

6330 Padborg

5/4 rum, 222 m²
Købsaftale underskrevet

Stor familievilla tæt ved skoven

Er I på udkig efter en præsentabel villa, med en familievenlig planløsning og en dejlig beliggenhed, så se med her.

Ved ankomsten mødes I af et velorganiseret bryggers, der tjener som en praktisk introduktion til dette hjem. Videre ind i boligen byder den på fire lyse og indbydende værelser, perfekte til en voksende familie eller som rummelige gæ­stesove­væ­rel­ser. Et separat kontor tilbyder den ideelle plads til at arbejde hjemmefra, fordybe sig i kreative projekter eller som et ekstra værelse.

Et centralt placeret stueområde danner hjertet af hjemmet, hvor familiens samvær kan udfolde sig i en varm og indbydende atmosfære. Det pæne køkken fra 2016, indbyder til madlavning og hyggelige måltider med sine moderne faciliteter og stilfulde design.
En forlængelse af boligens indendørs opholdsareal er en dejlig udestue, der giver mulighed for at nyde naturen året rundt i komfortable omgivelser.
Komfort er en prioritet i dette hjem, hvor gulvvarme er tilgængelig i både badeværelser, gang og bryggers, hvilket tilføjer en ekstra luksus til dagligdagen. Gasfyr er fra 2020. Kombinationen af moccafarvede sten og træ/alu vinduer tilfører boligen et tidløst udtryk og sikrer en harmonisk integration med den om­kring­lig­gen­de natur.

Boligen nyder en enestående beliggenhed direkte ved skovens kant og byder på en betagende udsigt ud over åbne marker. Den store grund giver rigelig plads til leg og rekreation, mens det nærliggende naturområde indbyder til udforskning og eventyr.
Dette hjem er en del af et levende og imødekommende naboskab, hvor fællesskabets ånd trives, og hvor naboer er mere end bare naboer - de bliver ofte til gode venner.

Alt i alt repræsenterer Ryttergabsvej 46 en enestående mulighed for dem, der søger en harmonisk kombination af komfort, kvalitet og natur. Tag det næste skridt og oplev selv alt, hvad denne vidunderlige bolig har at tilbyde.

Fakta om Aabenraa (58.657 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.646 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.020 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.023 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
19,5

Oplysninger

Sagsnr.
62304924
Boligareal
222 m²
Vægtet areal
253 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
2.206 m²
Antal etager
1
Byggeår
1977
Ombygget
1985
Energimærke
C
Liggetid
112 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Rødekro A/S

Hærvejen 49, 6230 Rødekro

623@edc.dk74 66 11 11