Villa fra EDC

Søgade 32

6000 Kolding

4/3 rum, 218 m²
Solgt

Eksklusiv og moderne villa ved Slotssøen

I hjertet af Kolding, mellem Slotssøens rolige vand og Koldinghus' historiske vælde, venter en bolig, der er indbegrebet af luksus og raffinement. Denne fantastiske villa, der blev bygget i 2017, kombinerer nutidig komfort med tidløs enkelthed og danner rammerne for en moderne oase af ro. Når du betragter søens rolige spejl, der reflekterer himlen og Koldinghus' pragt, får du en følelse af både privatliv og fred, som er helt uden sidestykke.

Fra det øjeblik, du træder indenfor, mærker du at her er tale om en bolig af høj kvalitet både når det kommer til arkitektur og materialer. Huset er placeret på en skrånende grund, hvilket giver mulighed for arkitektoniske løsninger, der indfanger både æstetisk og funktionel overlegenhed. Det ydre er beriget med en velplejet grøn plæne, flere terrasser og en privat stenstrand i bunden af haven, så man kan nyde solen hele dagen i flere niveauer. På trods af den centrale beliggenhed ligger ejendommen fuldstændig ugeneret, og Slotssøens afskærmende vand sikrer, at dit privatliv forbliver intakt.

Når du træder indenfor, bliver du straks omsluttet af en verden, hvor naturlige materialer og lune, jordnære nuancer er i højsædet. Den omfattende brug af egetræ - fra de elegante sil­de­bens­par­ket­gul­ve og træpaneler til de skræddersyede køkken- og ba­de­væ­rel­ses­e­le­men­ter - tilfører hjemmet en indbydende varme og tidløs charme. Disse elementer er ikke blot funktionelle; de er et vidnesbyrd om udsøgt håndværk og gennemtænkt design, der sikrer, at villaens til­træk­nings­kraft er vedvarende. Et af villaens mest fængslende træk er dens interaktion med lyset. Store vinduer og glas øverst i dørene fungerer som kanaler for sollys og skaber en lys og luftig bolig. Den strategiske brug af vinduer gennem hele huset lader lyset danse gennem rummene og forstærker den åbne og rummelige fornemmelse. Det er, som om grænserne mellem det der inde og omverdenen på poetisk vis er blevet udvisket, så charmen fra Slotssøen og Koldinghus trænger helt ind i boligen.

Villaens planløsning er lige så praktisk, som den er eksklusiv. Overetagen er en privat zone, hvor hjemmets værelser er placeret, og hvor man kan trække sig tilbage fra boligens sociale arealer i underetagen. Den nederste etage er nemlig en stor base for samvær med et åbent køkken, spiseplads og stue, der flyder over i hinanden. Denne indretning maksimerer ikke kun pladsen, men skaber også en harmonisk balance mellem intimitet og åbenhed, perfekt til både familielivet eller hvis der er gæster på besøg.

At bo her betyder at fordybe sig i det bedste fra begge verdener: det fredfyldte privatliv i dit hjem og byens pulserende liv kun få skridt væk. Du er i gåafstand fra butikker, restauranter og kulturelle seværdigheder, men dit hjem er stadig et fredeligt tilflugtssted, hvor du kan trække dig fra byens puls. Uanset om du nyder en rolig aften på terrassen, betragter lyset fra Koldinghus eller soler dig i det gyldne skær fra dit smukt oplyste hjem på en sommeraften ved vandkanten, lover denne ejendom en boligoplevelse, der er intet mindre end ekstraordinær.

Velkommen til et hjem, hvor hver eneste detalje er blevet omhyggeligt udformet for at give dig den ultimative boligoplevelse.

Velkommen indenfor i denne særlige liebha­ve­re­jen­dom.

Velkommen ind
Fra den brede indkørsel med en dobbelt muret carport kan man gå direkte ind i den store hall, der straks sætter tonen for resten af hjemmet. Der er højt til loftet, og et stort vindue, der strækker sig over to niveauer, bader rummet i naturligt lys. Det varme naturstensgulv harmonerer med hallens smukke design og passer perfekt sammen med resten af hjemmets varme farvepalet. I forlængelse af hallen finder man et praktisk bryggers med ege­træ­s­e­le­men­ter, der afspejler stilen i resten af boligen. Hallens imponerende størrelse og design skaber et fantastisk første­hånd­s­ind­tryk med en fantastisk kig, der strækker sig gennem hele huset og indbyder til yderligere udforskning af hjemmet.

Leverummene
Villaens nederste etage består af et stort, åbent opholdsrum, hvor hver sektion flyder ubesværet ind i den næste. Sil­de­bens­par­ket­gul­ve tilføjer et strejf af klassisk stil til det moderne design. Store vinduer indrammer den spektakulære udsigt over Slotssøen og lader naturligt lys strømme ind i rummet, så det føles, som om naturen er blevet inviteret indenfor. En hyggelig karnap med dobbelte glasdøre åbner ud til terrassen og haven og skaber en sømløs overgang mellem inde- og udeliv. Den store stue er perfekt til både hyggelige sammenkomster og rolige stunder og tilbyder forskellige zoner til spisning og afslapning, samtidig med at den bevarer en åben, luftig fornemmelse. Forestil dig at sidde her, draget lige så meget af den fascinerende udsigt og som af fjernsynet, og udveksle smil og skabe minder i hjemmets absolutte hjerte.

Køkken-alrum
I kernen af boligen er det flotte egetræskøkken placeret, et rum, hvor funktionalitet møder æstetik. Køkkenet har en mørk stenbordplade og en Quooker-hane, der kombinerer praktisk luksus med stilrent design. Detaljer som tapsamlinger og en nærmest svævende køkkenø med mørk sokkel tilføjer et strejf af moderne sofistikation. Madlavning bliver en fornøjelse med udsigt og masser af lysindfald, der gør hvert øjeblik i køkkenet til en nydelse. Fraværet af overskabe forstærker fornemmelsen af plads, mens et rummeligt viktualierum lige ved siden af køkkenet giver rigelig opbevaring til alle dine kulinariske fornødenheder og køkkenmaskiner. Køkkenøen fungerer som et centralt samlingspunkt, perfekt til afslappede måltider eller socialt samvær under madlavningen. Køkkenet er perfekt integreret med opholds- og spiseområdet og er et centrum for aktivitet og et ægte samlingspunkt i hjemmet, hvor hvert måltid bliver en dejlig oplevelse.

Master-suiten
Master-suiten er en sand perle af velvære og afslapning. I soveværelset er der vinduer fra gulv til loft med direkte udsigt til Koldinghus, så du kan vågne op til en betagende natur hver morgen. En skydedør med egetræspaneler adskiller soveværelset fra et rummeligt walk-in-closet, der giver rigelig opbevaring og et strejf af særlig finesse og sans for detaljer. Der er også adgang til en integreret altan, som er perfekt til at lufte sengetøjet og stor nok til et lille cafésæt, hvor man kan nyde en aftendrink, mens man beundrer den fantastiske udsigt over omgivelserne oppefra. Badeværelset er en spa-lignende oase med fliser i varme toner, ege­træ­s­e­le­men­ter og en stor regnbruser. Materialernes rolige, men varme udseende suppleres af en bænk, hvor man kan sidde, mens man kobler fra et øjeblik. Dette fredfyldte rum, beliggende i hjemmets private afdeling er perfekt til at slappe af efter en lang dag og giver en følelse af frihed og uforstyrrethed, som gør master-suiten til et sandt fristed.

Værelserne
De øvrige værelser i denne villa er store, alsidige og indbydende, og de er alle udstyret med det elegante sil­de­bens­par­ket­gulv, som er gennemgående i hele den øverste etage. Hvert værelse er badet i naturligt lys takket være store vinduer og har sin egen unikke udsigt, hvilket giver hvert rum et personligt præg. Værelserne kan bruges som børneværelser eller hjemmekontor, alt efter dine behov. Den gennemtænkte planløsning sikrer, at disse værelser er tydeligt adskilt fra de øvrige opholdsrum, hvilket giver et roligt og behageligt sted at hvile sig. Overetagen har hele to smukt designede badeværelser, så for­æl­dresove­væ­rel­set har sin egen private en-suite, mens børnene kan nyde deres eget separate badeværelse. Begge badeværelser er udformet med enkle materialer af høj kvalitet, der udstråler elegance og funktionalitet. Derudover er der et gæ­ste­ba­de­væ­rel­se på nederste etage, der holder samme høje standard for design og materialer og sikrer, at alle besøgende oplever den luksus og komfort, som hjemmet tilbyder.

Uderum
Uden­dør­s­a­re­a­ler­ne der hører til ejendommen er lige så fortryllende som interiøret. En smukt anlagt have med en frodig grøn græsplæne og en lav bøgehæk giver et privat, men stadig åbent udendørs område, for nærmeste nabo er søen, hvor vandsport og sejlads er forbudt. Stenterrassen foran stuen, badet i sollys hele dagen, er perfekt til udendørs spisning eller bare til at nyde udsigten. En integreret terrasse på siden af huset giver dig mulighed for at nyde udelivet, selv når sommerregnen falder, hvilket øger flek­si­bi­li­te­ten ved udendørslivet. Nede ved vandet inviterer en privat stenside og et hyggeligt opholdsområde belagt med fliser dig til at slappe af og nyde Slotssøens skønhed med det smukke springvand som om­drej­nings­punkt. Uanset om du er vært for en sommerbarbecue eller nyder en stille aften ved bålstedet, er dette uderum designet til både afslapning og rekreation, hvilket gør hvert øjeblik, du tilbringer her, til en fornøjelse.

Faciliteter
Denne villa er udstyret med en række moderne faciliteter, der gør alt det praktiske i hverdagen nemmere. Den store indkørsel og carporten med plads til to biler giver rigelig par­ke­rings­plads, og aku­stik­lof­ter­ne i hele huset sikrer et behageligt opholdsmiljø. Bryggerset har rigelig plads til alt det ekstra med høje skabe og et dedikeret område til tøjvask, og det har udgang til den integrerede terrasse, så du kan nyde den friske luft, selv når du arbejder med huslige pligter. Derudover er der to store teknikrum, der rummer al den avancerede teknologi i huset, og et stort, praktisk haveskur, der kan rumme alle dine udendørs behov. Hver eneste detalje er gennemtænkt for at tilbyde det højeste niveau af komfort og funktionalitet, hvilket gør Søgade 32 til en virkelig enestående ejendom.

Fakta om Kolding (94.932 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.914 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.212 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.110 kr./md.
Antal folkeskoler
21
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
71700594
Boligareal
218 m²
Vægtet areal
223 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
908 m²
Antal etager
2
Byggeår
2017
Energimærke
A2015
Liggetid
31 dage

Jeg sælger drømme - Boligdrømme

I vores område findes der mange smukke hjem og hver enkelt bolig er unik for mig. Jeg sælger boligdrømme, og vil gerne hjælpe dig!

Stephen Høegh Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

stmor@edc.dk40 42 94 41EDC Domus First Class

EDC Domus First Class

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

717@edc.dk75 11 71 20