Villa fra EDC

Sprogøvej 31, Lundager

5610 Assens

2.995.000 kr.

7/5 rum, 191 m²
Nyhed
50 visninger de seneste 24 timer

Ind­flyt­nings­klar familievilla med udsigt til Lillebælt

Kan en gammel søfartsby fra 1200-tallet virkelig siges at være upcoming? Måske, i hvert fald hvis man kigger mod Assens, som er inde i en meget positiv udvikling. Dén udvikling er villaen på Sprogøvej 31 en del af, for her møder I en moderne, ind­flyt­nings­klar familiebolig. Huset har en smuk udsigt til Lillebælt, og I får det hele til en brøkdel af prisen for tilsvarende villaer i nærområderne.

De nye udstykninger nord for bykernen har masser at byde på. Området er resultatet af god, moderne byplanlægning, hvor grønne kiler skaber frirum og plads mellem de brede villaveje, og stisystemerne giver tryg forbindelse til resten af byen. Én af stierne leder jer direkte til bæltet, og efter otte minutters spadseretur står I ved vandkanten, hvor I har den smukke kyststrækning helt for jer selv.

Peter Wil­lemo­es­sko­len ligger halvanden kilometer fra adressen, og cirka samme afstand har I til indkøb og nærmeste daginstitution. Også Strand­møl­lesko­len ligger tæt på, og den gode privatskole er ganske populær. Det hele skal selvfølgelig ikke gå op i praktik, så glæd jer også til cafélivet og de hyggelige koncertaftener på Tobaksgaarden. Den gamle havn i Assens er også under forandring, og der er tilført betydelige midler til at omdanne industrien til et moderne, rekreativt havnemiljø, som stiller byens beboere i første række. Børnefamilien får også glæde af den lokale campingplads, der er ved at blive omdannet til et femstjernet ferieland med indendørs badeland og van­d­rut­sje­ba­ner.

Selve ejendommen er der ingen fingre at sætte på. Villaen er fra 2008, og med valmtag og solide mur­stens­fa­ca­der giver byggeriet mindst muligt bøvl og vedligehold. Under taget finder I desuden en dobbelt carport og et integreret udhus, så alt er, som det skal være.

Det gælder bestemt også inden døre, hvor boligen for alvor løfter sig. De velvalgte opdateringer tæller blandt andet nye lofter, nye gulve og charmerende aku­stik­la­mel­ler, der forbedrer rumklangen og endda er nydelige at se på. Med gulvvarme i hele boligen er der ingen radiatorer, der beskæmmer det visuelle udtryk, og takket være billig fjernvarme og et effektivt gen­vin­dings­an­læg er ener­gi­øko­no­mi­en meget attraktiv.

Selv planløsningen er decideret fremragende, og I får fem værelser, hvoraf det ene er oplagt som kontor. For­æl­dre­af­de­lin­gen ligger for sig selv og byder på walk-through-closet og eget badeværelse, mens I finder bryggerset og boligens andet badeværelse ved entréen. Herimellem udgør opholdsrummene boligens naturlige kerne. Køkken-alrummet fremstår underspillet med loft til kip og kogeø, mens udskiftningen af boligens hårde hvidevarer også indbefatter et lækkert ame­ri­ka­n­er­kø­le­skab. Køkkenet er udført med karnap, og ligesom stuen har rummet udgang til haven.

Fakta om Assens (40.646 indbyggere)

Kommuneskat
26,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.685 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.024 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.153 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
20,1

Oplysninger

Sagsnr.
55004728
Boligareal
191 m²
Vægtet areal
200 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
1.056 m²
Antal etager
1
Byggeår
2008
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
2.143 kr.
Pris/m²
14.975 kr.
Pris
2.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
10 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
150.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
16.838 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
13.325 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Henrik Dyhr

Partner, Salg og vurdering

dyhr@edc.dk40 41 26 29EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Odensevej 34, 5500 Middelfart

550@edc.dk64 41 16 02