Villa fra EDC

Nøddelunden 2

5580 Nørre Aaby

4/3 rum, 128 m²
Solgt

Veludnyttet familievilla med stor have i Nørre Aaby

For enden af indkørslen på Nøddelunden 2 står denne meget velindrettede villa klar til at møde jer. En god planløsning resulterer i en høj ud­nyt­tel­ses­grad, så huset er velegnet til den unge børnefamilie. Og dét er et indtryk, som beliggenheden i Nørre Aaby støtter op om. Inden for gåafstand finder I nemlig alt det, I skal bruge.

Boligens byggeår hedder 1986, og som villa betragtet er ejendommen dermed lidt af et midterbarn. Udfordringerne fra de klassiske etplanshuse fra 60’erne og 70’erne er løst, og I får en pæn, velordnet rødstensvilla, som er opført med en lille vinkel. Ydermere deler huset adresse med en stor carport, der tæller hele 51 m2, og som derfor har rigelig plads til begge familiens biler.

På modsatte side af entrédøren folder boligen sig ud, og planløsningen viser, hvor meget plads man kan få ud af 128 m2. Først og fremmest får I tre værelser, og mens det oplagte for­æl­dresove­væ­rel­se har direkte adgang til et badeværelse, ligger de to børneværelser i modsatte side af huset, hvor de flankerer boligens andet baderum. Et praktisk bryggers med plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter får I selvfølgelig også.

Herimellem træder opholdsrummene i karakter. For nuværende byder boligen på separat køkken-alrum og stue, som begge har en rigtig fin størrelse. Alligevel er der mulighed for at slå rummene sammen, hvis I drømmer om et åbent, sammenhængende opholdsmiljø. Køkkenet er dobbeltsidet med pæne gra­nit­bord­pla­der, og begge afdelinger har udgang til haven.

I er med andre ord godt forbundet til den store fliseterrasse, som ligger helt perfekt i husets sydvestvendte vinkel. Dermed ikke sagt, at I skal se bort fra resten af haven – tværtimod får I en stor grund på 1.107 m2. Haven er fornuftigt anlagt, og I finder alt fra blomsterbede med stokroser og stauder til frugttræer og flot rand­be­plant­ning.

Lokalområdet har lidt af det hele. Der er gåafstand til den lokale folkeskole, og endnu tættere på ligger byens privatskole. I bykernen finder I flere ind­købs­mu­lig­he­der og spe­ci­al­for­ret­nin­ger, mens togstationen og E20 giver mulighed for at pendle mellem regionerne. Desuden bor I næsten lige mellem Gamborg Fjord og Båring Vig, så I har flotte naturområder og kyst­stræk­nin­ger inden for rækkevidde.

Fakta om Middelfart (40.158 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.516 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.905 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.016 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
20,7

Oplysninger

Sagsnr.
55802693
Boligareal
128 m²
Vægtet areal
133 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.107 m²
Antal etager
1
Byggeår
1986
Energimærke
C
Liggetid
14 dage

Vi gør os umage.

Boligen er en stor del af vores liv og derfor meget vigtig. Vi gør os umage hver eneste dag, for at alle parter skal have en god oplevelse i bolighandlen.

Henrik Elbæk

Ejendomsmægler & valuar MDE

he@edc.dk20 44 13 66EDC Nørre Aaby

EDC Nørre Aaby

Østergade 11, 5580 Nørre Aaby

558@edc.dk64 42 14 40