Villa fra EDC

Mejsevænget 10

5471 Søndersø

5/4 rum, 167 m²
Solgt

Flot opdateret og rummelig etplansvilla på central adresse

Flotte opdateringer, god plads og en stor, solrig have hører til denne villas lange plusliste, men vi kommer i første omgang ikke uden om beliggenheden. Villaen ligger nemlig helt centralt i Søndersø, og samtidig får I stadig den trygge og uforstyrrede adresse for enden af en lukket vej. Stisystemet lader jer endda skyde hurtigt genvej til alle fornødenheder, og I får dermed ganske enkelt én af byens bedste adresser.

Det er nemlig ikke hver dag, vi kan udbyde en villa, der formår at kombinere det rolige udgangspunkt med gåafstand til alle byens butikker og tilbud. Søndersø har ikke alene gode dag­lig­va­re­bu­tik­ker, spe­ci­al­for­ret­nin­ger og take-away-restauranter, for med skole, pas­nings­mu­lig­he­der og Nordfyns Gymnasium inden for bygrænsen er hele familien godt dækket ind. Læg dertil gode idræts­fa­ci­li­te­ter og et bibliotek med borgerservice, og I er grundlæggende rigtig godt dækket ind i det daglige. Og så tager køreturen til Odense kun 20 minutter.

Etplansvillaen har for længst lagt 70’er-udtrykket bag sig og fremstår tidssvarende med hvid facade, og i 2012 blev der tilføjet solceller på taget. Huset opvarmes dertil af fjernvarme, og ser I indenfor, vil I også opleve et tidssvarende løft af inventaret. Køkkenet er moderniseret og fremstår stilsikkert med hvide, grebsfri elementer. I får rigeligt albuerum, men afdelingens bedste træk er alligevel, at loftet er ført til kip, og at der er etableret ovenlys, som gør lysindfaldet i afdelingen aldeles eminent.

Køkkenet indgår også i åben forbindelse med villaens store opholdsstue, der har brændeovn til at varme godt op i de mørke vintermåneder. I forlængelse af køkkenet finder I husets bryggers, som byder på rigtig god skabsplads, og resten af de 167 m2 (jf. BBR) indgår i en stor væ­rel­ses­af­de­ling. Fire værelser er huset udstyret med, og dertil får I et stort badeværelse og et mindre gæstetoilet, som begge har nyere inventar.

Ved siden af huset ligger en stor carport med indbygget udhus på sammenlagt 57 m2 (jf. BBR). Der er endda rigtig god plads til at vende bilen i indkørslen, så I ikke skal bøvle med at bakke ud på vejen, og derudover får I en nem, sydvendt baghave, hvor den solrige terrasse i krogen af huset er stedet at nyde udelivet.

Lad os uddybe de mange detaljer ved en fremvisning. Velkommen til.

Klik her - følg EDC Søndersø på Facebook og få indblik i det nordfynske boligmarked, konkurrencer og meget mere!

Fakta om Nordfyns (29.610 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.492 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.658 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.907 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
20,9

Oplysninger

Sagsnr.
54703374
Boligareal
167 m²
Vægtet areal
173 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
943 m²
Antal etager
1
Byggeår
1971
Ombygget
1984
Energimærke
C
Liggetid
47 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Mikkel Rasmussen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med Tryghedsmærke

mikrasm@edc.dk29 13 20 22EDC Søndersø

EDC Søndersø

Odensevej 16, 5471 Søndersø

547@edc.dk64 89 11 02