Villa fra EDC

Østrupskovgårdsvej 33, Østrup

5450 Otterup

5/4 rum, 222 m²
Købsaftale underskrevet

Indbydende landvilla med plads til hele familien!

- Rummelig villa på 222 bo­lig­kva­drat­me­ter
- Stort og lyst køkken/alrum
- 4 gode værelser
- Hyggelig have med godt terrassemiljø

Velkommen til denne unikke og charmerende villa på Østrup­sko­v­gårds­vej 33, beliggende i idylliske Østrup, 5450 Otterup. Denne historiske ejendom, opført i 1857, byder på en harmonisk blanding af traditionel charme og moderne be­kvem­me­lig­he­der. Med et rummeligt boligareal på 222 m² fordelt over to etager, tilbyder denne villa rigelig plads til hele familien. Er børn en del af familien, er der rig mulighed for at finde kammerater, da der er børn i mange aldre på gaden.

Villaens stueplan indbyder til hygge og samvær med en rummelig entré, der leder ind til et stort og lyst køkken/alrum, som er i åben forbindelse med en indbydende stue. Det åbne layout skaber en naturlig flow mellem rummene og gør det nemt at være sammen, uanset om der laves mad eller slappes af i stuen. På samme etage finder du også et funktionelt bryggers, et badeværelse samt et værelse, der kan bruges som soveværelser, kontor eller gæsteværelser alt efter behov.

På førstesalen byder villaen på en repos, der giver adgang til tre gode værelser. Det største værelse har direkte udgang til en dejlig sydvestvendt altan, hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt over de om­kring­lig­gen­de marker og den smukke natur. Derudover er der et stilfuldt badeværelse på første sal, der fuldender boligens funktionalitet og komfort.

Udenfor venter en stor grund på 1354 m², der giver rig mulighed for udendørs aktiviteter og afslapning. Her finder du forskellige ter­ras­se­mil­jø­er rundt om huset, hvor du kan nyde solen hele dagen og til langt ud på aftenen. Til ejendommen hører også en rummelig garage på 60 m² samt et godt udhus på 46 m², som giver masser af op­be­va­rings­plads eller mulighed for kreative projekter.

Beliggenheden er optimal for dem, der ønsker fred og ro, men stadig være tæt på byens be­kvem­me­lig­he­der. Der er blot 7 minutters kørsel til Otterup by, hvor du finder gode ind­købs­mu­lig­he­der og butikker. Odense ligger desuden kun 17 minutters kørsel væk, hvilket gør det nemt at pendle til arbejde eller nyde byens mange tilbud. Derudover har du kun 10 minutters gang til Østruplund slot, med skov, sø, geder, får og fugle i bur. Trods udsigten ud over markerne, er man også fri for gylle pga. vandboringer til drikkevand/vandværket.

Denne villa er en sjælden perle, der kombinerer historie, charme og moderne komfort på en enestående måde. Her får du mulighed for at bo midt i naturen, men stadig være tæt på alle nødvendige faciliteter. Kontakt EDC Otterup for aftale af fremvisning.

Fakta om Nordfyns (29.610 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.492 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.658 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.907 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
20,9

Oplysninger

Sagsnr.
54503494
Boligareal
222 m²
Vægtet areal
237 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.354 m²
Antal etager
2
Byggeår
1857
Ombygget
2010
Energimærke
C
Liggetid
37 dage

Hjerterum og hjemmelige kroge

Bag hver dør gemmer sig ikke kun et hus, men et fristed for samhørighed, glæde og uendelige muligheder.

Martin Møller

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

mam@edc.dkEDC Otterup

EDC Otterup

Søndergade 19, 5450 Otterup

545@edc.dk64 82 12 00